Buna fetelor. Poate unele din voi au experienta in domeniu... Ce metode de epilare sunt posibile pe perioada sarcinii? Cremele sunt toxice. Ceara calda nu se recomanda. Ramane numai lama? Dar asta irita foarte rau. Unii medici , daca nu esti epilata, zic ca esti neingrijita (cel putin, asa am auzit). Astept sfaturi de la voi. Va pupik.
eu iti spun din experienta mea,nu trebuie sa faci ca mine.
eu,m-am dus la cosmetica si m-am epilat cu ceara in 1 august si in 9 august am nascut.
eu m-am epilat cu ceara pe toata perioada sarcinii si a fost k.nu cred ca sant containdicatii.
Si eu ma epilez doar cu ceara si nu s-a intamplat nimic rau...nu are cu ce sa dauneze...plus ca in luna a 9-a de exemplu nu cred ca vreo femeie mai se poate epila cu lama inghinal...nu din rea vointa doar ca nu mai vede...
Pe picioare cu epilatorul iar la dansa cu lama , cand nu o sa pot sa mai mi-o vad , il pun pe el, dupa ce am ras-o o viata intreaga sa-i dau cu ceara taman acum nasc la aia pe masa ......
M-am epilat cu ceara toata sarcina.
cand nu apucam sa merg la cabinet, ma faceam pe picioare cu epilatorul,
dar inghinal numai cu ceara.
Ideea este sa fii deja obisnuita cu durerea, asa nu va mai fi soc dureros, organismul se obisnuieste si plus la toate firele de par devin mai firave.
Eu am facut un tratament cu laser pentru epilare permanenta. A costat 90 de euro si sunt foarte multumita. De 6 luni nu mi-a mai crescut niciun fir de par. Tratamentul a durat 8 saptamani si nuu e indicat cand esti gravida. Oricum dupa ce nasc, picioarele sunt urmatoarele.