Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Intrebare Urgenta pt. mamici sau gravidute!!!

MihaelaM este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    42
    Posturi
    1

Question Intrebare Urgenta pt. mamici sau gravidute!!!

Sunt gravida in 33 de saptamani si 5 zile, iar de cand am ramas gravida coprul meu degaja o substanta care provoaca mancarimea pielii.
    Mai sunt cateva sapt. pana nasc dar numai suport! Nu pot sa dorm noaptea din cauza mancarimilor si am numai rani si bube pe piele din cauza scarpinatului! Am incercat medicamente, au mers la inceput, dar acum numai au nici un efect! Va rog spuneti-mi daca stiti vreun 'leac' nemedicinal (legume, fructe, solutii "babesti") care ma pot ajuta!?
    Va multumesc mult!

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Re: Intrebare Urgenta pt. mamici sau gravidute!!!

In primul rand mananca sanatos, fara carne de nici un fel si altele de genul asta, consuma multe fibre, bea multa apa, peste 2,5 litri
    Stai cu picioarele in apa cu sare.
    Daca fumezi renunta complet la tigara

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Salut! Am ajuns in sapt 36-a. O saptamana in urma am fost la un examen eco, unde

Salut! Am ajuns in sapt 36-a. O saptamana in urma am fost la un examen eco, unde mi sa spus ca cu copilasul este totul bine, insa din cauza unei infectii avute in organism (probabil o raciala) placenta are un grad marit de calcinare, adica maturizare sporita de gradul III. Cineva s-a mai intilnit cu asa problema?

gabriela2009 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    37
    Posturi
    7

Implicit Re: Salut! Am ajuns in sapt 36-a. O saptamana in urma am fost la un examen eco, unde

Citat Citat din Unregistered Vezi post
    Salut! Am ajuns in sapt 36-a. O saptamana in urma am fost la un examen eco, unde mi sa spus ca cu copilasul este totul bine, insa din cauza unei infectii avute in organism (probabil o raciala) placenta are un grad marit de calcinare, adica maturizare sporita de gradul III. Cineva s-a mai intilnit cu asa problema?
    Am o prietena care a patit ca tine...dar ea este fumatoare(asa i-a spus dna.dr...ca de la tigari..se intampla asta)...Dar in rest..ea este ok..fetitza sanatoasa....

Ai grija de tine....
    Pup burtica!

Subiecte Similare

1. Replici: 54322
    Ultimul post: Astazi, 11:02
  2. Haine mamici si gravidute,rochie de mireasa
    De mara_dust in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 0
    Ultimul post: 29 sep 2010, 21:37
  3. Haine mamici si gravidute,rochie de mireasa
    De mara_dust in forum Discutii libere
    Ultimul post: 29 sep 2010, 21:37
  4. Nasterea de urgenta acasa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 15 mai 2010, 12:31
  5. Contraceptia de urgenta si pilula de a doua zi
    De Aurora in forum Contraceptie
    Replici: 2
    Ultimul post: 19 feb 2009, 17:55

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44