In primul rand mananca sanatos, fara carne de nici un fel si altele de genul asta, consuma multe fibre, bea multa apa, peste 2,5 litri
Stai cu picioarele in apa cu sare.
Daca fumezi renunta complet la tigara
Sunt gravida in 33 de saptamani si 5 zile, iar de cand am ramas gravida coprul meu degaja o substanta care provoaca mancarimea pielii.
Mai sunt cateva sapt. pana nasc dar numai suport! Nu pot sa dorm noaptea din cauza mancarimilor si am numai rani si bube pe piele din cauza scarpinatului! Am incercat medicamente, au mers la inceput, dar acum numai au nici un efect! Va rog spuneti-mi daca stiti vreun 'leac' nemedicinal (legume, fructe, solutii "babesti") care ma pot ajuta!?
Va multumesc mult!![]()
In primul rand mananca sanatos, fara carne de nici un fel si altele de genul asta, consuma multe fibre, bea multa apa, peste 2,5 litri
Stai cu picioarele in apa cu sare.
Daca fumezi renunta complet la tigara
Salut! Am ajuns in sapt 36-a. O saptamana in urma am fost la un examen eco, unde mi sa spus ca cu copilasul este totul bine, insa din cauza unei infectii avute in organism (probabil o raciala) placenta are un grad marit de calcinare, adica maturizare sporita de gradul III. Cineva s-a mai intilnit cu asa problema?