eu am 11 saptamani si sunt foarte curioasa daca la sfarsit de 12 sapt cand o sa ma duc din nou la consultatie o sa aflu si sexul copilului...mersic!

Buna,Mony Ely.Sa inteleg ca,pana la data la care ai scri nu ti-a miscat deloc?Eu cred ca nu ai fost tu prea atenta.Daca misca mai incet si foarte rar,asta nu inseamna ca ceva nu-i bine.Inseamna ca bebitu tau este micut(ceea ce este normal la ,, varsta'' lui)si poate fii si putin mai lenesor.Este normal,noapte,cand tu esti mai linistita sa simti burtica mai intarita.Burtica o sa-ti cresca vizibil dupa 4 luni.Crede-ma ca nu ai motiv sa te ingrijorezi.Linistestete si o sa-l simti mai mult cand misca.MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA.PUPICEI.Sa ne ti la curent .
Salutari din nou! Nu sunt prea sigura, dar acum (19 saptamani) simt ceva, dar nu stiu daca simt bine. Uneori am senzatia ca ceva se misca in apa, ceea ce ar fi normal, undeva mai jos de buric, putin in dreapta. Am mai facut si o ecografie si era totul foarte bine. Sexul nu il stiu pentru ca i-am cerut doctorului sa nu ne spuna. Sanatate tuturor!

Buna,MONY ELY,fffffffffffff bine simti............este bebitu tau.Acum il simti mai incet.BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur,sincer ,pentru tine.Pupicei si sarcina usoara.Sa ne mai scri despre tine.PA
eu sunt in 28 de saptamani si bebe tudor misca in toate directiile, mai ales cand pune mami mana pe burtica![]()

mie la 12 sapt mi-a spus ca e posibil sa fie baietel,insa era f jucauis si nu prea ne lasa sa vedem,daca nu se misca mult si e pus intr-o pozitie buna poate sa se vada.....acum depinde..............la mine mamei mele i-au spus ca st baiat,aveam nume de baiat hainute etc....si am iesit fetitza.............bine erau si late timpuri acum 20 si ceva de ani............
La mine nu a vazut decat dupa 16 sapt si atunci nu era sigura daca e baiat deci si eu zic ca e inca prea devreme sa aflii sexu copilului .
Buna mamici! Sunt la prima sarcina, 5 luni are bebe si sunt foarte confuza si agitata din cauza faptului ca bebe misca 2-3 zile aproape continuu si puternic, apoi urmatoarele cateva zile e foarte lenes si miscarile sunt slabe in intensitate. Mentionez ca a miscat inca de la 3 luni si toate analizele au iesit bine. Astept cu nerabdare un raspuns.

Buna si bine ai venit.Sper din tot suflet sa-ti fim de folos.
Incerc sa-ti raspund si eu din tot ce stiu si sa te ajute.
Faptul ca bebitul tau misca cateva zile mai mult,mai puternic si alte zile mai lenes si mai slabe miscarile,nu trebuie sa te ingrijoreze DELOC.Ai spus ca ai facut toate analizele si au iesit bune.
Eu as spune asa:unele zile este mai agitat altele este mai linistit.Stii de ce spun asta?(si crede-ma ca nu gresesc)Zilele in care esti si tu putin mai stresata ,mai agitata,el misca mai mult si mai puternic,zilele in care tu esti mai linistita,poate si mai odihnita el este mai linistit ,misca mai putinDeci............STAREA CARE O AI TU I-O TRANSMITI SI LUI.Asta o sa se intample si dupa ce o sa-l nasti si sa-l alaptezi.Incearca sa urmaresti toate aste.
Nu-ti mai face probleme.
Cu speranta ca ti-am fost putin de ajutor, eu iti doresc sanatate si sarcina usoara.
Pupicei si te mai asteptam
Buna si multumesc mult pentru raspuns. Ai perfecta dreptate, cand sunt stresata si depun efort fizic mai mult, bebe misca mult, iar cand sunt linistita si el e.Multumesc din suflet si sincer iti spun ca m-ai linistit. O seara buna si multa sanatate.
Pupicei si sa ne recitim cu bine![]()