Buna mamicilor ! am o intrebare ...eu sunt in a 19 a saptamana si inca nu am simtit miscand bebele. oare sa fie probleme sau difera de la o sarcina la alta ? numai bine 1 multumesc !

ma mut in orasul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 100 ron???pai eco normal e 100 si un pic si dublu test 110 cam asa.eu luni dau la romar 240lei...asta ca nu fac eco morfologica ci normala.................deci????sa vin,nu?parca traim in tari diferite.am vazut ca se fac si nasteri.....ieftin tare!
eu simt deja de sambata spre duminica ca misca...e ceva acolo in dreapta,cert este ca nu are ce altceva sa fie.sunt la a doua sarcina,prima pierduta si am slabit,am 52 de kg si nu sunt prea inalta.
Simona.........nu pot decat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine,de aici! Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa te protejeze. puiul tau e un ingeras...probabil se joaca cu al meu,care e mult mai mic. Multa putere si .........cuvintele sunt de prisos si nici nu mai ies cand e vorba de o asa mare tragedie. E bine,totusi, ca poti sa mergi mai apoi la el sa-i aprinzi o lumanare,eu merg la biserica si-i aprind 7 lumanari.te ajuta mult.fa ce simti tu ca e bine pt tine si el.acum iti doresc sa treci cu bine peste aceasta tragedie si sa ai incredere in Dumnezeu.se spune ca totul se intampla cu un scop in viata si ca trebuie sa acceptam ceea ce ni se intampla..dar ce greu e de la vorba la fapta. Imi pare rau!
Buna mamicilor ! am o intrebare ...eu sunt in a 19 a saptamana si inca nu am simtit miscand bebele. oare sa fie probleme sau difera de la o sarcina la alta ? numai bine 1 multumesc !