Draga Rocsy,
Un copil este un dar sfant de la Dumnezeu! In mod inconstient ti l-ai dorit pentru ca altfel te protejai! Nu dispera si daca esti credincioasa, mergi la biserica, vorbeste cu un preot despre asta. Si incearca zi de zi sa citesti in ochii celor dragi de unde izvoraste bucuria lor! Eu sunt insarcinata in 17 saptamani, am 29 de ani si nu sunt casatorita desi sunt impreuna cu iubitul meu de 11 ani! Desi nu am o situatie materiala prea buna (lucrez doar eu momentan si locuim cu chirie in Bucuresti) si desi uneori ma apuca groaza cum o sa ne descurcam, stiu ca sunt lucruri pe care le voi putea face eu, altele pe care le vor putea face iubitul, familia, prietenii apropiati. Si stiu ca de cele mai importante lucruri: sanatate, noroc si liniste se ocupa Dumnezeu!
Ai incredere si nu fii singura in ceea ce simti, spune-le celor dragi ce te retine sa fii fericita cu sarcina si poate vei gasi liniste in vorbele lor!
Iti doresc sarcina usoara, copil sanatos si dragoste si liniste in viata!
Elena

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Ca sa recunosc, asa am fost si eu....abia cand avea puiul meu vreo 2 luni am inceput sa realizez ca....pur si simplu SUNTA MAMA!!!! pana atunci nu cred ca am reusit sa ii spun hai la mama, puiul mamei...etc.....Acum, nici nu pot sa descriu in cuvinte, e viata, lumina, sufletul, aerul...e TOTUL!!!! In orice mom , prima si prima data la el ma gandesc!