Rezultate de la 1 la 9 din 9

Subiect: Nu regret nici un minut

Duduxienutza este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    20
    Posturi
    10

Unhappy Nu regret nici un minut

Buna mamicilor. Ma num Diana, am 18 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata. Am vb prima data cu logod meu si am decis sa-l pastram pt ca cel mai mare pacat e sa omori un suflet. El e la fac pe anul 3. Cand le-am spus parintilor mei nu a fost nici o probl,au zis k ne sustine in tot,dar parintii lui nu au fost sub nici o forma deacord. Au spus ca daca nu fac intrerupere de sarcina si ne casatorim (asta decisesem dupa o vizita la duh) nu-l mai ajuta cu nimic la fac. Imi doresc bb si lupt pt el

Duduxienutza este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    20
    Posturi
    10

Implicit Re: Nu regret nici un minut

Credeti ca am procedat bine?

anirc Avatar
    anirc este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    1.650

draga mea sa sti ca ati procedat foarte bine continuati tot asa luptati pentru bebe...o sa vedeti ca pe parcurs voi acepta realitatea daca nu in timpu sarcinii da sigur in momentu cand va veni ingerasu pe lume si cand il va vedea asa micut se vor schimba si vor prinde mare drag de bebe si o sa va multumeasca ca ati luptat contra lor bafta si sa fiti fericitii

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.863

Citat Citat din Duduxienutza Vezi post
    Sigur ca ai procedat bine,
    mai ales ca si logodnicul tau e alaturi de tine si familia ta.
    Iar despre parintii logodnicului nu am nici un comentariu, ce drept au ei, sa-ti zica sa pastrezi sau nu copilul.
    Sarcina usoara in continuare, vei vedea ca nu vei regreta ca ai pastrat bebele.

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Buna mamicilor. Ma num Diana, am 18 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata. Am vb prima data cu logod meu si am decis sa-l pastram pt ca cel mai mare pacat e sa omori un suflet. El e la fac pe anul 3. Cand le-am spus parintilor mei nu a fost nici o probl,au zis k ne sustine in tot,dar parintii lui nu au fost sub nici o forma deacord. Au spus ca daca nu fac intrerupere de sarcina si ne casatorim (asta decisesem dupa o vizita la duh) nu-l mai ajuta cu nimic la fac. Imi doresc bb si lupt pt el
    Felicitari ca nu-ti doresti sa renunti la puiul tau. Nimeni nu are dreptul sa hotarasca pentru tine,cum iubitul si parintii sunt alaturi de tine nu conteaza parerea "socrilor". Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

Nu te mai framanta si gandeste-te doar la copilul tau. Ai facut forte bine ca l-ai pastrat. Ai sa vezi, ca dupa ce nasti, problemele vor disparea, iar bunicii vor fi inebuniti dupa nepotul/a lor. Bafta multa. Te pupam!

Razvan-Stefan. 21.12.2010

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Este cea mai buna decizie pe care ai putut sa o iei. In mod cert si parintii lui il vor accepta pe bebe si implicit pe voi. sa fim seriosi...cine nu cedeaza in fatza gangurelilor unui copil, in fatza zambetului lui minunat, in fatza bucuriei de a fi bunici. Fac ei acum circ iar peste un timp or sa spuna ca e cea mai mare bucurie a lor. Ai incredere, fii optimista si o sa vezi ca totul o sa fie bine.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

vio_t84 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    437

ai procedat foarte bine.o sa cresteti impreuna,o sa fiti foarte fericiti.iar atunci cand barbatul drag tie te sustine,te iubeste,parintii tai la fel...atunci ai un sprijin real.socrii or sa vina la spital sa-si cunoasca nepotul,or sa vada minunea aceea si atunci vor regreta!gandeste pozitiv si bucura-te de darul pe care Dumnezeu ti l-a facut.sigur bebe a aparut cu un scop!acela de a va uni si a va iubi si mai mult!sarcina usoara si ganduri pozitive!

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

buna nu ca ai procedat bine ai procedat fffff bine sa ai sanatate si putere dumnezeu sa te ajute ca ai procedat nemaipomenit JOS PALARIA femeile care fac avorturi sunt niste criminale avortul nu este o metoda de contraceptie rusine, doar cele care au probleme de sanatate si isi pun viata in pericol pot face avort. parerea mea

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44