Rezultate de la 1 la 12 din 12

Subiect: Sper sa fiu mamica!

1ely1 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    32
    Posturi
    1

Implicit Sper sa fiu mamica!

Buna!
    Am 29 de ani si 2 ani de casatorie si ne-am hotarat sa facem un bebe.
    Acum nu stiu daca ce simt eu e o sarcina sau nu?! Am avut ucm pe data de 9 nov, iar pe 17 si 18 nov am avut contact sexual. Pe 17 noaptea m-am trezit brusc si aveam o stare ciudata (de felul meu dorm bustean si daca ma trezesc pe timpul noptii, adorm imediat inapoi). De la ora 02 am ramas treaza pana dimineata. Urmatoarele nopti am avut exact acelasi program, la ora 02 trezirea...si gata somnul. Dar spre mirarea mea, pe timpul zilei m-am simtit plina de energie. Chiar de pe data de 18 a inceput sa imi fie greata si simteam un discomfort in partea de jos-mijloc a burtii.
    Peste tot am citit ca nu prea ai semne de sarcina in primele zile si asta ma nedumerit. Sunt balonata, ma doare capul ingrozitor, mi-a crescut tensiunea si tot mai am un discomfort la nivelul uterului (presupun). Azi ar fi a 8a sau a 9a zi de sarcina (sper).
    Dar imi e frica sa ma gandesc... Daca nu e sarcina atunci ce sunt toate simptomele astea? Ce cauza ar mai putea fi pentru ce simt eu?
    Ma poate ajuta cineva?
    Multumesc!

cryss este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    1

Implicit Re: Sper sa fiu mamica!

Buna.Am 27 ani si de un an incerc sa am un bebe. La inceput am crezut ca inca sunt sub influenta anticonceptionalelor, dar apoi am inceput sa-mi fac griji. Asa ca m-am dus la doctor si se pare ca totul este OK. Analizele sotului la fel asa ca nu ar trebui sa fie motive de ingrijorare. Am inceput tratament cu clomifen , prima luna nici o rezolvare. Azi am inceput pentru a doua luna. Sper ca l;una asta sa se intample minunea si sa avem un frumos cadou de Craciun.

r_ocsy este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    30

Draga ely, cred ca cel mai bine ar fi sa astepti data urmatoarei menstruatii, sa vezi daca iti intarzie ciclul sau nu si sa faci un test de sarcina. Acum e prea devreme ca sa fie testul valabil. In ceea ce priveste simptomele tale, avand in vedere ca iti doresti sarcina sar putea sa fie inchipuite pentru ca intr-adevar au aparut prea devreme. In general apar in jurul datei la care a ar trebui sa fie menstruatia. Ce pot sa zic...sa dea domnul sa ma insel si sa ai o frumusete de bebe!

Tie Cryss... iti doresc succes si fie ca anul acesta de Craciun sa primesti cel mai frumos cadou Din viata ta !

s_alexandra este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    25

@ 1ely1 incearca un test de sarcina

sirenuka este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    23
    Posturi
    1

buna ,am 21 de ani si am o nedumirire pe data de 3 noiembrie am avut ciclu 5 zile iar de 17 mi am facut un test de ovulatie si nu mi a iesit iar cand am facut pe 18 mi a iesit ca sunt pe ovulatie ,si vreau sa stiu si eu daca e posibil sa fi ramas avand un contact sexual eu imi doresc foarte mult un bebe si nu stiu daca am ramas sau nu findca asa am zis tot timpu am ramas si cand incolo imi venea ciclu in plus am si o secretie maronie.multumesc si astept raspuns

luiza lulu Oaspete

buna ziu tuturor, ma numesc luiza si sunt din galati, am 32 de ani si sunt casatorita de 8 ani, de aproape 5 ani eu si sotul meu ne chinuim sa facem un bebe......... dar deocamdata nimic, precizez ca nu am fost niciodata insarcinata, nu am luat anticonceptionale, am facut mai multe analize atat eu cat si sotul meu(spermograma sotului a iesit foarte buna), eu din punct de vedere genetic nu am nici un fel de problema, acum 2 ani am fost la medicul endocrinolog si am fost diagnosticata cu gusa nodulara lobara stanga-hipotiroidie si urmez un tratament pe care il voi lua toata viata, din cauza problemei de tiroida au intevenit si cateva disfunctii hormonale, am facut tratament cu duphastom si acid folic , dar nimic.............ste cineva in aceasi situatie cu mine, imi poate da cineva cateva sfaturi..................vamultumesc anticipat si va doresc multa sanatate

Roxaura este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    30
    Posturi
    3

Ely, ai aflat dk esti? Eu am avut aceleasi stari luna trecuta...somn agitat, balonare exagerata....si apoi am aflat ca sunt insarcinata

Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    25

@ely, ai aflat? a fost alarma falsa?

mira este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    27
    Posturi
    3

Buna fetelor! Ajutati-ma cu un sfat. E posibil sa fiu insarcinata? trebuia sa-mi vina de 3 zile, eu am un cm regulat de 28 zile si nu prea am intarzieri de genul asta. Resimt o usoara tensiune la sani si in zona abdomenului. Ma mai dor ovarele de cateva zile, dar destul de usor si trec rapid durerile. Am o stare de somnolenta, sunt balonata si am si azi am avut si greturi. In seara asta am observat o pata maronie pe absorbant. Oare s-a intamplat minunea sau e doar inchipuirea mea si urmeaza sa imi vina cm?
    Incercam de un an de zile sa facem un bebe, singurele tratamente pe care le-am urmat au fost cu antibiotic vreo 2 luni la menstruatie pentru anexita si vreo trei luni de branca ursului. Mai astept cateva zile pana sa fac un test caci nu vreau sa fiu iar dezamagita.Tineti-mi pumnii! Va pupic !

Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    25

iti urez succes mira. dupa simptome ar trebui sa fie ok. bafta!

mira este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2009
    Varsta
    27
    Posturi
    3

din pacate, nu a fost sa fie nici de data asta...organismul imi joaca feste...de dimineata am avut dureri groaznice de ovare, burta si mijloc si...mi-a venit.Nu stiu ce sa mai cred. Sigur m-am procopsit cu o anexita de toata frumusetea. Vreau sa cred ca va aparea cat de curand si bebe meu...

mara32 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    1

Buna fetele! Eu am o stare de bine. In ziua ovulatiei am facut , bineinteles, dragoste cu sotul meu. A doua zi m-am trezit cu o stare de bine, undeva in suflet am simtit ca voi fi alta si am simtit ca luna asta va fi un bebe in burtica mea. Incercam de 11 luni sa avem bebe si nimic. Am luat 1 luna si jumatate Branca Ursului (atat pt ovulatie cat si pt tratament anexita). Azi, la 7 zile dupa ovulatie, am vazut o pata mica de sange pe lenjerie. Oare sa fi fost sangerarea de nidare? Eu asa sper. si mai sper sa nu fie imaginatia mea. Imi doresc pre mult sa fiu mamica. Mai am si usoare dureri de burta (cand in zona ovarelor, cand putin mai sus si cateodata la mijloc-spate). Imi doresc sa ii spun sotului ca am o presimtire ca ceva exista (asa simt eu, credeti-ma) dar, cu siguranta, va spune ca sunt nebuna. Sau poate ca o iau razna usor usor. Imi doresc enorm si plang zilnic ca nu am bebe in brate.

Subiecte Similare

1. Fiind mamica mai purtati lenjerie intima sexy?
    De uana77 in forum Moda si frumusete
    Replici: 2
    Ultimul post: 26 oct 2011, 17:33
  2. O tanara mamica!
    De BIANCA-ELENA in forum Sarcina
    Replici: 6
    Ultimul post: 14 ian 2011, 13:13
  3. tot o mamica fara tati
    De Alexandra20 in forum Clubul burticilor
    Replici: 39
    Ultimul post: 06 oct 2010, 16:53
  4. Parabeni si coloranti sintetici? Nu si pentru pielea ta de viitoare mamica
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 24 oct 2009, 09:43
  5. Cea mai mica mamica din lume
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:41

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44