Buna fetelor.va citesc de mult timp dar de abia acum am prins curaj sa va rog sa ma ajutati.Sunt insarcinata in 7 sapt si doua zile si problema mea e ca nu am nici un simptom in afara de o usoara tensiune la nivelul sanilor.
Inca nu am anuntat familia sau prietenii si din aceasta cauza nu prea am cu cine sa vb despre asta.
Va rog sa imi spuneti daca e ceva normal sau daca ar trebui sa imi fac probleme.
Va pup pe toate si va doresc o sarcina minunata cu bebei sanatosi si o nastere usoara
Daca esti in sarcinata nu este obligatoriu sa ai si simptoame specifice, daca ai facut testul de sarcina si a iesit pozitiv este foarte bine, oricum eu iti recomand sa nu spui la prea multa lume pana ai cel putin 3 luni, cu cat stiu mai putini cu atat mai bine, comentariile si gandurile cuiva iti pot declansa anumite sentimente care nu ar face bine bebelusului
Iti multumesc pt raspuns.Am 4 teste de sarcina pozitive, am facut o ecografie transvaginala si momentan ma simt bine...... Prea bine chiar,adica nu am greturi sau dureri de cap.
Va doresc multa sanatate si o sarcina usoara
Felicitari!!!
La fel am fost si eu si am avut o sarcina cat se poate de usoara, fara greturi si fara sa ma simt rau deloc. Pana acum (36 de saptamani) am si lucrat.
Nu vad de ce nu ar trebui sa iti anunti familia si cunostintele apropiate, mai ales ca este cel mai frumos eveniment din viata ta!
O sarcina usoara si multa sanatate!
Am o mare dilema.....sunt in saptamana 18 de sarcina si as dori macar o data sa ma vopsesc, ceea ce presupune si decolorarea radacinilor parului. As dori sa imi spuneti, daca stiti, cat de mult mi-ar putea afecta bebelusul din burtica???Nu as vrea sa stiu ca i-am facut vreun rau!!! Sunt atatea pareri pe tema aceasta incat nu stiu ce decizie sa iau!!!
MULTUMESC
Buna mio30tm, asa cum ai zis si tu sunt foarte multe pareri legate de vopsitul in timpul sarcinii. Din pacate nu exista o regula in privinta asta, eu de exemplu citisem undeva pe net ca e bine sa te vopsesti la inceput, ceea ce am si facut cam prin luna a doua, de atunci nu am mai pus nimic in par, dar am si gasit alte articole care spuneau exact opusul) nici ei nu stiu sigur. Pana acum, (sapt 36) bebe a fost bine si nu pare sa-l fi afectat dar nu iti poate nimeni spune ceva cu siguranta. Cel mai bine e sa faci cum te simti tu mai bine, daca nu esti sigura mai bine foloseste ceva fara amoniac decat sa stai apoi cu gandul ca poate ii face rau. Iti urez multa bafta si sarcina usoara! :X
Mie dr mi-a dat voie sa ma vopsesc, si in concluzie m-am vopsit o data la 3 luni ! Daca nu iti plac vopselele poti incerca un nuantator .
Am uitat sa spun, ca singura conditie a fost : camera sa fie bine aerisita !
VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR pt raspunsurile voastre prompte!
Am zis ca vinerea aceasta cand burtica mea face 20 saptamani o sa ma vopsesc, macar o data pe perioada sarcinii! Ma rog lui D-zeu sa nu se intample nimic lui bebe.....pt ca atatea auzi...ba ca nu e voie sa te epilezi, ca nu e voie sa mergi la manichiura etc. Totusi, sarcina nu e o boala!!!
Inca o data multumiri si multa sanatate va doresc!!!
salut,
Sunt in saptamana a -9-a (se vede ceva burtica si 2 kg in plus aprox) si sunt nerabdatoare sa aflu cat mai multe lucruri de la voi.Astazi merg la control cu o parte din analize.Nu mi-e rau , nu vomit, doar ametesc usor la miscari bruste, cafea si tigari nu mai consum; voi cum stati cu papa?Papati ceva anume? Evitati unele alimente?
Buna burtici,am 5 sapt de la UM,si cam 4 de la conceptie,dupa socoteala mea.Nu am greturi,doar putin sanii tensionati.Am facut luni eco,dar s-a vazut doar sacul gestational intrauterin,de asta imi este teama sa nu fie sarcina fara embrion(avand in vedere ca am ramas insarcinata foarte greu,adica un an si jumatate de incercari,urmate in final de instilatii).As vrea sa stiu daca voi la 4 sapt de sarcina, la eco ati avut vizibil embrionul.Sunt tare nelinistita,si pana duminica cand ma duc din nou la eco mi se pare un an.Va pup.
Buna , am si eu 26 de saptamani si acum o saptamana cand am fost la ecograf mi sa zis ca e cu capul prea jos si mia dat tratament cu utragestan si magne b 6 si repaus la pat.Intrebarea mea este daca a mai fost cineva in situatia mea si a reusit sa duca sarcina pana la sfarsit sunt disperata mi frica sa nu vina inainte de vreme .
Daca sunteti mamici sau burtici care sunteti sau ati fost in situatia mea ajutati-ma si pe mine cu un sfat.