buna. eu am o burtica de 5 saptamani si 5 zile. Nici mie nu imi este rau deloc si mananc ff multe dulciuri. problema este ca la mine se simte mereu excesul de dulce...acum sunt mai atenta pentru ca nu vreau sa ma ingras ff tare.)
Buna tuturor,numele meu este Bianca,am 23 de ani si sunt din Targoviste!Sunt o tanara posesoare a unei burtici cu ochisori.Am astazi 4 saptamani de sarcina si putine simptome,poate e cam devreme dar ma asteptam la mai rau.Sunt pofticioasa de felul meu si am observat ca acum mirosul e foarte dezvoltat si orice miros imi ajunge pe la nas mi se face pofta imediat.Astept sa fac 8 saptamani si merg la control si ecografie,abia astept,e primul meu copil si sunt foarte incantata dar imi e si frica in acelas timp.Am o problema cu dulciurile,mananc foarte multe dulciuri si imi e pofta tot timpul,asta se intampla de ceva ani,am 50 de kg si nu am scazut sau crescut pana acum in jurul greutati asteia dar imi e frica ca aceste dulciuri sa nu afecteze in vreun fel bebelul.Nu fumez,nu beau,mananc ce-mi place dar am mania asta aiurea.Sper sa impartim multe pareri.
buna. eu am o burtica de 5 saptamani si 5 zile. Nici mie nu imi este rau deloc si mananc ff multe dulciuri. problema este ca la mine se simte mereu excesul de dulce...acum sunt mai atenta pentru ca nu vreau sa ma ingras ff tare.)
salut!si eu am o burtica de 5 saptamani si nu stiu sigur cand ma pot duce prima data la control. voi ce credeti?? e prea devreme acum?
buna. Daniela, nu e prea devreme pentru a te duce la control. Daca te referi la primul examen ecografic acesta se face dupa saptamana 8
Felicitari si sarcina usoara!
In legatura cu controlul ecografic,la noi s-a vazut inimioara la 6 saptamani si 3 zile,eco transvaginal...batea cu 166 bpm![]()
Buna!Felicitari burticilor!Si eu am o burtica de 18 saptamani!