iulika, si eu am fost in situatia asta a ta, ca mia intarziat ciclul de 2 luni cu 9 respectiv 10 zile....si aveam simptome de sarcina, cine stie poate ca prea multe le stiu mi leam indus cum a zis lovelife, idee e ca am sanii tari ca piatra, eu nu fac sport deloc, ca e contraindicat dupa operatie care o am...si am stari de voma de o luna, ma mentin ziua intreaga cu ceainu ar fi o prob. pt mine ca eu nu maninc carne
si pana la urma mia venit si mie ciclul ieri neatza cu niste dureri nebune ca nu puteam sta nici asezata nici in picioare nici culcata si lungita, de reguula nu iau pastile ca sint dureri naturale si in felul asta imi protejez ficatul si rinichii. Dute la un control ginecologic, daca e nevoie faci si eco. Dar daca tia venit ciclul te duci imediat dupa ce sa termina ca atunci uterul revine la dimensiuni normale si se poate vedea mai bine starea lui. Eu port marimea 3 la sani, iar in astea 2 luni a ajuns sami schimb lingeria, mai exact sutienii cu un nr. nebunie mare
) deci ai nevoie de multa rabdare , si multa incredere in tine.
P.S. La Multi Ani!!! :-*

LinkBack URL
About LinkBacks

nu ar fi o prob. pt mine ca eu nu maninc carne
si pana la urma mia venit si mie ciclul ieri neatza cu niste dureri nebune ca nu puteam sta nici asezata nici in picioare nici culcata si lungita, de reguula nu iau pastile ca sint dureri naturale si in felul asta imi protejez ficatul si rinichii. Dute la un control ginecologic, daca e nevoie faci si eco. Dar daca tia venit ciclul te duci imediat dupa ce sa termina ca atunci uterul revine la dimensiuni normale si se poate vedea mai bine starea lui. Eu port marimea 3 la sani, iar in astea 2 luni a ajuns sami schimb lingeria, mai exact sutienii cu un nr. nebunie mare