Buna,sunt noua pe acestforum.Am pierdut prima sarcina acum 4 ani (sarcina gemelara opria in evolutie )si de atunci am luat anticpnceptionale pana inluna ian a acestui an.O luna am facut pauza iar din februarie ne-am pus pe treaba.Acum sunt in a 27 zi de ciclu si de acum 2 sapt am inceput sa am dureri de sani ca niste arsuri desi atuncia s fi putut fi la ovulatie.Am avut is intepatturi in partea dr jos tot de acum 2 sapt.
La nivelul sanilor constat niste modificari ins ensul ca ,ei sunt mici,chiar remarc ca si-au amaritvolumul doar ca sunt foarte moi la fel si mameloanele moi si mari parca.DE asemenea simt ca o tensiune la nivelul lor.
PRobelma e ca nu mai stiu dc e semn doar de menstruatie sau sracina ca in 4 ani de anticonceptionale nu am avut nici o jena la nic\velul sanilor.Si inainte dureau altfel si erau mai tari si grei.
IMi doresc un copilsa.Ma puteti ajutacu raspunsuri cele care ati trecut prin faca de inceput sau care ati sperat in ceva frumos?multumesc
buna sunt noua pe forum....si as vrea sa ma ajutati....miam facut un test la 10 zile dar mia iesit negativ si de 6 zile trebuia sa imi vina ciclul tind sa va zic ca nu am niciun simptom in afara faptului ca miau aprut niste cosuri mari pe fata si rosii cee ce eu nam avut niciodata...va rog ajutatima in plus ma dor sanii ca pt ciclu dar din cate am inteles pe alte siteuri e ceva obisnuit pt sarcina va rog ajutatima si pe mine(
pai ai avut contact sexual in perioada fertila?
multa rabdare si nu te mai gandi la sarcina, ca te stresezi si stresul nu e bun pentru conceptie, pur si simplu fa dragoste si bucura-te de moment
da multumesc de sfat dar ma tem pt bebe ca daca afla mama ma va face sa avortez![]()

iulika, pana la urma esti majora, si poti sa decizi singura daca sa pastrezi copilul sau nu....sa nu uiti, daca e si sa fii insarcinata, e un suflet care are dreptul la viata din primele ore de la fecundare, si e un dar de la Dumnezeu. Maicata si-a trait viata,si roaga sa nu-si doreasca sa continue viata ei,implicinduse major in viata ta. Am o mama autoritara, cuvintul ei decide tot, dar in ciuda faptelor am puso la respect. Am 21 ani si pot sa-mi port de grija si singura , dar,un sfat nu strica de la mama. Deci sarcina usoara si fii si tu mai decisa in ceea ce vrei.
sa va spun povestea...totul a inceput in decembrie...neam cunoscut pe net....si neam indragit...eu am fugit in viena la el si era vb de dinainte sa ne cununam si sa avem un bebe....am ajuns in viena si mama a inceput sa faca figuri si sa ma dea la politie si chestiieu intre timp cat am stat am ramas insarcinata nam mai apucat sa ne cununam ca mama nea despartit...acum el e acolo si eu aici...imi fac griji ca daca nu vine vinerea asta...o sa trebuiasca sa fac ce zice mama si sa ma despart definitiv de el si sa avortez..deasta sunt asa stresata...nuj ce samai fac....si el nuj daca poate veni pt ca inca nu ia dat seful lui banii...va rog spunetimi ce as putea face??

pai vb sincer cu mama ta, e greu insa trebuie sa depui efort so faci sa inteleaga ca va iubiti si ca va dorit bebele. si eu mam cunoscut cu viitorul sot pe net, si a fost greu sa o conving ca e tocmai bun pt mine...ne vedeam foarte rar, o data in luna, pt ca eu locuiesc in chisinau si el e la bucuresti. a venit de fiecare data cind am zis eu, si cind a avut el timp. acum cateva zile credeam ca chiar sint insarcinata... dar merg la un control la ginecolog sa vada care e problema, sa nu fie vreo infectie, sau ciclul peste sarcina.deci am avut o discutie foarte grea cu ea pt ca e foarte autoritare...deci sfatul meu...e sa vb cu ea si indiferent de pozitia ei, o faci sa intelegea ca acest copil e dorit, daca e chiar asa... apoi ii zici care sint factorii de risc ca dupa un avort sa nu mai poti ramane insarcinata, depresie si altele. eu una deas fi insarcinata si as vrea sa avortez, mama ar fi prima persoana care mar face sa renunt la asta. e un pacat cu care ai sa traiesti toata viata, te vei gandi ca copilul tau care nu mai e , putea sa aiba varsta asta...deci e un crater mare in sufletul tau... eu iti doresc din suflet sa fie asa cum iti doresti tu si nu cum vrea mama...sa se gandeasca ca sint femei care nu pot avea copii si ar dori asta, si ca bebele vostru nu este o greseala dar un dar, semn al iubirii voastre. presupun ca mama ta e impotriva iubitului tau... ca vati cunoscut pe net s. a. m. d

stii, ma tot gandeam...vreau sa zic ca esti o norocoasa, in ciuda faptelor prin care treci. daca ai mai citit pe forum ai sa vezi ca sint femei care de mai bine de un an incearca sa devie mame si nu reusesc, iar tu in doar o luna ai reusit. te asteptam sa ne zici cum decurg evenimentele la tine
multumesc vicky1223 pt sfaturi si sper sa poata veni iubi meu....eu fac maine 20 de ani..el e cadoul pe care il vreau de ziua meaam facut si in dimineata asta un test si mia iesit tot negati dar sanii ma dor in continuare si ciclu tot nu mia venit asa ca banuiesc ca sunt insarcinata la control nu ma pot duce pana nu vine el pt ca nu prea am banii..pt ca mama mia confiscat buletinu ca sa nu mai fug la el si mia luat toti banii care ii castig ce sa fac??ma tot gandesc la el in fiecare minut si cred ca pana ce vine in tara tot asa o sa ma framant....in plus nam nici centi pe tel sa il sun...vrem sa ne cununam si el vrea sa mai stea sa mai stranga bani pt nunta,dar nu intelege ca daca mai sta in viena nu o sa mai putem fi impreuna
(