Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Fibrom uterin

ralumel este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    1

Implicit Fibrom uterin

Buna fetele,

Am un fibrom pe partea stanga a uterului (in exterior) s-ar putea sa fie prins de ovarul stang pentru ca la ecografie mi se vede doar ovarul drept. Fibromul are 8cm/6cm.
    Acum am 10 saptamani de sarcina iar burta mea arata ca la o sarcina de 17 saptamani conform spuselor doctorului ginecolog. A ramas ca peste 4 saptamani cand ma va vedea din nou sa ia o decizie in vederea scoaterii fibromului. El zice ca eu sunt prea mica si slaba si ii e frica sa nu imi afecteze sarcina (am 1.60 si 45 kg acum).
    Mie insa mi-e frica de efectele anesteziei asupra copilului, eu as vrea sa mi-l lase acolo si sa il scoata la cezariana.
    Aveti idee cat de mult influenteaza anestezia totala fatul?

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Implicit Re: Fibrom uterin

Citat Citat din ralumel Vezi post
    Buna fetele,

Am un fibrom pe partea stanga a uterului (in exterior) s-ar putea sa fie prins de ovarul stang pentru ca la ecografie mi se vede doar ovarul drept. Fibromul are 8cm/6cm.
    Acum am 10 saptamani de sarcina iar burta mea arata ca la o sarcina de 17 saptamani conform spuselor doctorului ginecolog. A ramas ca peste 4 saptamani cand ma va vedea din nou sa ia o decizie in vederea scoaterii fibromului. El zice ca eu sunt prea mica si slaba si ii e frica sa nu imi afecteze sarcina (am 1.60 si 45 kg acum).
    Mie insa mi-e frica de efectele anesteziei asupra copilului, eu as vrea sa mi-l lase acolo si sa il scoata la cezariana.
    Aveti idee cat de mult influenteaza anestezia totala fatul?
    doctorul tau te va anunta care sunt efectele secundare. Eu una stiu ca asupra omului, anastezia generala sau regionala, are efecte asupra sistemului vegetativ...pt ca esti in perioada cand sunt cele mai mari riscuri sa apara malformatii la copil in special la sistemului nervos, doctorul e precaut. Relaxeazate pentru ca bebe are nevoie de o mama puternica si linistita...Multa sanatate tie si bebelui tau...Sarcina usoara

geo23 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3

Implicit Re: ovare polichistice

Buna ziua,in urma unei echografii mi s-au dat urmatoarele rezultate:
    Uter pozitie:AVF
    Dimensiuni:43/24mm
    Miometrumogen
    Endometru:4.5mm
    Cavitate uterina:virtuala

Ovar drept:
    Dimensiune:40/20mm
    Ecostructura:cu multiplii foliculi cavitari periferici 8-9mm

Ovar Stang:
    Dimensiune:38/19mm
    Ecostructura:cu multiplii foliculi cavitari periferici 8-9mm

Fund de sac posterior:lama fina de lichid.

problema mea este ca de 2 luni nu mi-a venit.Am facut mai multe teste de sarcina si rezultatul a fost negativ la fiecare test.Am urmat mai multe tratamente si ultimul tratament pe cate ginecologul mi l-a dat este:duphaston 2/zi timp de 5 zile,vitamina E,carpicon si cervugid.Doctora mi-a spus ca dupa aceste 5 zile in care am luat duphaston trebuie sa-mi vina dar au trecut deja 3 zile si nimic.este bun tratamentul?trebuie sa mentionez ca eu am luat mai mult timp anticonceptionale si am renuntat la ele,am 24 ani nu am nici nasteri si nici avorturi si imi doresc sa am un copil in viitor.

Multumesc.

Subiecte Similare

1. evolutia post-embolizare fibrom
    De Rhiana in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 39
    Ultimul post: 31 mar 2012, 18:35
  2. Lungimea colului uterin in sarcina.....
    De calin_alexia in forum Sarcina
    Replici: 13
    Ultimul post: 06 nov 2011, 10:27
  3. Cancerul de col uterin
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2010, 21:36
  4. am fibrom
    De mariii in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 29 sep 2009, 14:42
  5. Replici: 3
    Ultimul post: 26 oct 2008, 12:45

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44