Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: rog mamicile sa ma ajute.

Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Implicit rog mamicile sa ma ajute.

Citesc de timp pe acest forum, dar acum am nevoie de ajutor. Sarcina mea are 23 de saptemani, problema mea este ca nici acum nu am reusit sa ma las de fumat si fumez cam mult un pachet pe zi, nu stiu daca este vreo diferenta intre tigarile mai tari sau mai slabe, dar va pot spune ca io fumez din cele mai slabe posbile, fumez mult stiu... si asta este cea mai mare teama a mea nu ma pot lasa de fumat si nu stiu in ce masura il poate afecta pe bebe al meu. Imi este tare frica pentru el . Io lucrez si in timpul serviciului sunt cam stresata si cand ceva nu imi iese fumez foarte mult pe moment nu gandesc nu imi mai cumpar tigari si cand se intampla ceva dau fuguta la magazin si imi iau ,, bombonele ,, . Sotul meu nu stie , daca ar sti cred ca nu ar mai vorbi cu mine mult timp si daca micutului i s-ar intampla ceva nu m-ar ierta niciodata. Nu stiu ce sa fac? cum l-ar afecta pe micut? cu medicul nu pot vorbi pentru ca el este acolo? sunt disperata , nu stiu ce sa fac ? va rog sa ma ajutati, cele care au trecut prin asta. Va multumesc, Violeta

Mihaela Tudor este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    20

Implicit Re: rog mamicile sa ma ajute.

Draga Violeta, eu sunt o burtica de 12 saptamani,si eu am fumat pana sa aflu ca sunt insarcinata iar cand am aflat nu mai puteam pt ca ma simteam vinovata. Stiu ca este greu dar daca ai nevoie de un imbold pentru a te lasa de fumat acesta este... gandeste-te cum te-ai simti daca bebe ar pati ceva si ar fii din vina ta?
    Sarcina usoara!!!

claudia85 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Violeta, eu sunt o burtica de 19 saptamani.Sunt noua pe acest forum.Am vazut mesajul tau si vreau sa-ti spun ca nu esti singura care are problema asta.Si eu fumez, nu atat de mult ca tine dar fumez. In general ma limitez la 6-7 pe zi cu exceptii bineinteles.Din cate am citit eu fumatul incetineste cresterea fatului.Copii nascuti din mame fumatoare au un sistem imunitar mai slab, sunt predispusi la infectii in general localizate la nivelul plamanilor iar sansele sa nasti prematur sunt destul de ridicate.Parerea mea e ca ar trebui macar sa raresti numarul de tigari fumate zilnic ....macar sub 10 in prima faza si apoi vei vedea ca nu vei mai simti nevoia,poate in timp te si lasi.Daca te influenteaza cu ceva iti spun ca tigarile contin pe langa nicotina si ce mai e scris pe pachet, cianura, mercur si multe alte otravuri. Sunt convinsa totusi ca stii asta.
    Iti doresc mult noroc, sanatate, o sarcina usoara si un bebe fericit si sanatos!!!!

twingirls2010 este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    15

Poti sa duci o sarcina la termen si bebe sa fie sanatos chiar si fumand,doar ca trebuie sa le reduci.
    Eu personal m-am lasat de 6 ani de fumat.
    Nasa mea are un bebe frumos si sanatos si a fumat destul de mult in timpul sarcinii.
    Nu este singura pe care o stiu.Daca sarcina ta decurge normal si la eco iti iese totul bine ,nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult.
    Daca stam sa citim totul pe net si sa luam de buna tot ce ni se serveste, nu mai mancam nimic,nu mai bem ,nu mai .....
    Cand simti ca ceva nu e in regula sau te simti rau,le opresti.
    Sarcina usoara.

Subiecte Similare

1. In luna indragostitilor mamicile merita un cadou special
    De Stem Health Unirea in forum Sunt femeie
    Replici: 1
    Ultimul post: 04 nov 2011, 17:32
  2. Intalnire cu mamicile
    De Stem Health Unirea in forum Cursuri Gravide
    Replici: 0
    Ultimul post: 17 nov 2010, 10:11
  3. mamicile au primit o invitatie speciala
    De popoviciangela in forum Din bucatarie
    Ultimul post: 28 aug 2010, 21:48
  4. rog burticile cu experienta sa ma ajute:)
    De alinahope in forum Sarcina
    Replici: 21
    Ultimul post: 12 aug 2010, 19:40
  5. Patru exercitii care sa usureze durerile si sa te ajute in travaliu
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 15 mai 2010, 11:26

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44