buna tuturor.va rog din toata inima ajutatimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!sunt disperataaaaa!!!eu pe 2 aprilie am avut menstruatia iar pe 16 am avut greturi ametele....la care miam facut un test chiar daca era prea devreme,la care mia iesit pozitiv.a doua zi mia curs sange timp de 4 zile dar in toate aceste zile miam facut zi de zi test si toate sunt pozitive.acum nu imi mai curge aproape deloc.de fapt nici zilele trecute abia cate o pata se vedea pe absorbantul zilnic.ce se intampla?de ce mia curs sange?ma si durea un pic burtica.si azi miam facut testul si e pozitiv.va rog din suflet daca ati mai intalnit asa ceva sami spuneti.imi doresc enorm acest bebe.va rog ajutatima!!!!!
(
(
cel mai bine ar fi sa mergi la medic
E posibil sa fi pierdut sarcina, dar cel mai bine faci o vizita medicului
Poate e sarcina extrauterina; degeaba ne dam noi cu parerea, doar un consult la ginecolog te poate ajuta !

daca timp de 4 zile ai avut scurgeri si dureri, nu inteleg de ce nu ai chemat urgenta...cauzele pot fi multe, in primul rand o pierdere de sarcina, dar dupa spusele tale testul a iesit pozitiv, atunci putin probabil...alta cauza e sarcina extrauterina...asta ar fi depistata la o ecografie a bazinului mic, o alta cauza ar fi nidarea embrionului...cauze mai sunt multe, insa numai doctorul iti poate raspunde, poate ai o rana pe uter. deci nu mai sta aks si astepta raspunsuri de pe forumuri...fugi la doctor,daca iti doresti bebele, ai grija de tine![]()