buna.cat de daunatoare poate fi cafeaua in sarcina? cateva impresii de la fiecare![]()
eu in primele luni am renuntat la cafea, pentru ca-mi provova greata
apoi spre finele lunii a4-a de sarcina am descoperit ca imi scadea rau tensiunea, asa ca doctora mi-a recomandat sa beau o ceasca de cafea dimineata
acum sunt in luna a 6-a , beau zilnic dupa micul dejun o ceasca de cafea, ma simt bine, tensiunea s-a mai stabilizat
Nu cred ca e ok sa bei cafea in timpul sarcini.
Pentru ca ii transmiti si copilului dupa aceea nevoia de cofeina.
![]()
Daca poti sa renunti la cafea de ce sa nu o faci, la urma urmei este in joc sanatatea bebelusului. Cine spune ca nu are efecte secundare se insala amarnic. Efectele nu apar la nastere, ele se vad in timp. Deci, sfatul meu, RENUNTATI LA CAFEA
buna
eu nu am prea baut cafea pt ca imi era rau de la ea...acum cand sunt la serviciu adica o data la trei zile mai beau cate o cafea,adik jumatate de cafeluta cu mult lapte![]()
mie nu mi s-a interzis cafeaua in sarcina..insa am baut numai 1 pe zi..si cu mult lapte...mie mi-a zis ca daca pot sa renunt dar daca nu nu e o tragedie..asa ca am baut cate o cana..cafea slaba cu lapte mult..asa mai lunga
Eu daca nu beau cafea dimineata ma doare capul toata ziua,asa ca nici acum nu am incetat sa beau cafea dimineata, in timpul zilei nu mai beau decat una pe la amiaza daca nu ...adorm in picioare, pt ca acum cu sarcina mie somn mereu as dormi tot timpul, am baut cafea si la prima sarcina, si e sanatos copilul, are 3 ani si 4 luni (Sebastian), adevarul ca e foarte energic, extrem de energic, oare de la cafeaua care am bauta in timpul sarcini?![]()
salut !
eu beau cafea zilnic. ideea e sa nu depasim 3 cesti de bautura cofeinizata/zi indiferent ca e vorba de cafea,ceai negru, suc. beau o singura cafea dar o beau toata ziua pt ca fac o cescuta de cafea, o pun intr-una de ceai si aproape umplu cu apa deci beau o chestie maro foarte slaba.
niciun doctor nu mi-a zis sa renunt la cafea insa toti mi-au recomandat sa reduc tigarile la maxim 5/zi.
acum sunt la a doua sarcina si vreau sa va spun ca pustiul meu care are deja 10 ani este un copil foarte linistit si calm deci energia in exces a unor copii nu cred ca se datoreaza consumului de cafea din timpul sarcinii.
Asa este , energia in exces a copilului nu se datoreaza cafelei care am baut-o in timpul sarcini, era doar o gluma, privind consumul de cafea in timpul sarcini, orice copil are ritmul lui de crestere si propriul sau comportament, deci asta nu inseamna ca orice gravida care bea cafea in timpul sarcini va avea un copil cu o energie marita,
Va pupic, si sa nu exageram cu cafea![]()