Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: sunt disperata. ajutor

futuremom este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    7

Implicit sunt disperata. ajutor

buna ziua, am nevoie de un sfat, de un pic de ajutor

eu am avut ultimul ciclu pe 30 februarie, , eram in certuri f mari cu logodnicul meu si pe data de 9, am avut un contact sexual cu un fost prieten, am folosit pharmatex ovule pt prima data. fostul meu prieten mi-a spus de ele si m-a invatat si sa folosesc pt ca eu nu stiam. l-am introdus in vagin, am stat cateva minute si am facut dragoste. la un moment dat in timpul actului sexual ne-am oprit ( nu a ejaculat) ma simteam prost, nu mai vroiam..ma rog , nu mai conteaza...ideea e ca nu a ejaculat. dupa aceea am plecat acasa fara sa ma spal....vroiam sa plec cat mai repede asa ca mi-am pus niste hartie igienica in lenjeria intima si am plecat acasa....a durat cel putin o ora si ceva pana m=am spalat cu sapun dar oricum eu nu ma spal cu nimic in vagin, il las sa se curete singur si ma spal doar pe exterior.

pe data de 11, m-am intalnit cu logodnicul meu, am stat de vrb, ne-am impacat si am facut dragoste, fara nici un fel de protectie, a ejaculat.....

cand trebuia sa vina urmatorul ciclu adica pe 25 martie...nu a venit, am ramas insarcinata ( ultimele 3 cicluri le avusesem la 25 de zile)

marea mea dilema este....al cui e copilul. stiu ca daca ma gandesc logic, copilul ar trebui sa fie al logodnicului meu dar....stiindu-ma vinovata, stiind ca m-am culcat si cu altcineva...ma simt ingrozitor si mi-e teama......
    voi ce parere aveti? cine este tatal copilului meu?

i-am spus temerile mele si fostului prieten, el considera ca nu e al lui dar este dispus sa facem test de paternitate dupa ce nasc. el a mai folosit ovulele pharmatex cu fosta lui iubita timp de 2 ani si nu au avut probleme si nici o sarcina. .......
    sa-l implic pe logodnicul meu in acest lucru este exclus, el nu stie ca m-am culcat cu altcineva.
    ce parere aveti?

va rog mult sa imi raspundeti, ma omoara vinovatia, daca nu este copilul logodnicului meu ...ar trebui sa ii spun.....? desi l-as pierde....ma gandeam sa fac testul de paternitate si abia dupa aceea, daca reiese ca nu este el tatal sa ii spun ...nu stiu ce sa mai fac.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    295

Implicit Re: sunt disperata. ajutor

cred ca ar trebui sa ceri parerea unui medic mai intai.daca faci un control ginecologic iti calculeaza data sarcini si asa poti sti al cui e....daca nu este al logodnicului cred ca ar trebui sa ii spui,nu cred ca ii va placea neasemanarea cu el(mai ales daca e fata,fete seaman enorm de mult cu tati..)dar poti sa te incadrezi in axel procent in care copii ,,se arunca,,pe al nu stiu catelea neam si nu seamana cu niciunul din parinti si ,,scapi,,ramne decizia ta.....

aida_dolce este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

bebe e al logodnicului..si ca sa te convingi:cauta pe googleerioada fertila,cu ciclu de 25 dezile si ai sa vezi exact ziua de 11,ca cea mai fertila

alina_b este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    31
    Posturi
    1

Data de 30 februarie nu exista...deci nu cred ca aceea este data ultimului tau ciclu

Citat Citat din futuremom Vezi post
    buna ziua, am nevoie de un sfat, de un pic de ajutor

eu am avut ultimul ciclu pe 30 februarie, , eram in certuri f mari cu logodnicul meu si pe data de 9, am avut un contact sexual cu un fost prieten, am folosit pharmatex ovule pt prima data. fostul meu prieten mi-a spus de ele si m-a invatat si sa folosesc pt ca eu nu stiam. l-am introdus in vagin, am stat cateva minute si am facut dragoste. la un moment dat in timpul actului sexual ne-am oprit ( nu a ejaculat) ma simteam prost, nu mai vroiam..ma rog , nu mai conteaza...ideea e ca nu a ejaculat. dupa aceea am plecat acasa fara sa ma spal....vroiam sa plec cat mai repede asa ca mi-am pus niste hartie igienica in lenjeria intima si am plecat acasa....a durat cel putin o ora si ceva pana m=am spalat cu sapun dar oricum eu nu ma spal cu nimic in vagin, il las sa se curete singur si ma spal doar pe exterior.

pe data de 11, m-am intalnit cu logodnicul meu, am stat de vrb, ne-am impacat si am facut dragoste, fara nici un fel de protectie, a ejaculat.....

cand trebuia sa vina urmatorul ciclu adica pe 25 martie...nu a venit, am ramas insarcinata ( ultimele 3 cicluri le avusesem la 25 de zile)

marea mea dilema este....al cui e copilul. stiu ca daca ma gandesc logic, copilul ar trebui sa fie al logodnicului meu dar....stiindu-ma vinovata, stiind ca m-am culcat si cu altcineva...ma simt ingrozitor si mi-e teama......
    voi ce parere aveti? cine este tatal copilului meu?

i-am spus temerile mele si fostului prieten, el considera ca nu e al lui dar este dispus sa facem test de paternitate dupa ce nasc. el a mai folosit ovulele pharmatex cu fosta lui iubita timp de 2 ani si nu au avut probleme si nici o sarcina. .......
    sa-l implic pe logodnicul meu in acest lucru este exclus, el nu stie ca m-am culcat cu altcineva.
    ce parere aveti?

va rog mult sa imi raspundeti, ma omoara vinovatia, daca nu este copilul logodnicului meu ...ar trebui sa ii spun.....? desi l-as pierde....ma gandeam sa fac testul de paternitate si abia dupa aceea, daca reiese ca nu este el tatal sa ii spun ...nu stiu ce sa mai fac.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    7

Citat Citat din alina_b Vezi post
    Data de 30 februarie nu exista...deci nu cred ca aceea este data ultimului tau ciclu

ai dreptate alina,. nu 30 feb e luna in care am avut ciclu dar...sunt un pic paranoica si nu am vrut sa pun date reale...ideea este ca in afara de luna ferbuarie...datele sunt corecte...ziua de 30 a fost ultima zi a lunii respective.
    multumesc mult pt raspuns. asa ma gandeam si eu dar..aveam nevoie de pareri....din cauza ca ..ma simt atat de vinovata incat..am nevoie si de alte pareri

multumesc mult

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Draga,futuremom(nu stiu numele tau),ai scris aici si ne-ai cerut un sfat fiindca esti intr-o situatie critica................da,intradevar esti intr-o situatie critica.Nu pentru faptul ca esti insarcinata,ca sigur, acest sufletel care-l porti acum in pantece este al logodnicului tau,ci pt faptul ca ai facut dragoste(chiar daca nu s-a finaliza)cu un fost prieten din moment ce ,tu il ibesti ffffffffffff mult pe logodnicul tau,dar ai facut-o din razbunare,din ambitie.Sfatul meu stii care este?Daca vrei sa ti acest bebelus incearca sa te linistesti,ca sa ai o sarcina usoara si normala.Sa-ti iasa din cap ideea sa-i spui ceva,deaorece ,daca este axact asa cum ai spus,COPILASUL ESTE AL LUI.Nu incerca sa ,,omori'' relatia asta care este intre voi.Nu spun sa-l minti,din moment ce nu o sa-i spui nimic asta inseamna ca nu minti.Toata lumea greseste si eu sunt sigura ca ,de toate astea este vinovat si el.Vreau sa-ti mai spun doar ca trebuie sa faci tot ce poti sa nu se mai intample,sa ai grija de tine si de sarcina ta ca acest bebita ESTE AL LOGODNICULUI TAU.Vreau sa ma ti la curent cu ce ai mai facut.Pupicei si SUCCES............A.R.

Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

ai dreptate alina,. nu 30 feb e luna in care am avut ciclu dar...sunt un pic paranoica si nu am vrut sa pun date reale...ideea este ca in afara de luna ferbuarie...datele sunt corecte...ziua de 30 a fost ultima zi a lunii respective.
    multumesc mult pt raspuns. asa ma gandeam si eu dar..aveam nevoie de pareri....din cauza ca ..ma simt atat de vinovata incat..am nevoie si de alte pareri

multumesc mult
    hai k o sa treaca si asta si sa vezi ce bine o sa te simti cand o s creasca burtica..o sa te indragostesti de ea..acum e prea la cald..dar va fi bine!mergi la Biserica,spovdeste-te daca te simti mai bine.si nu mai imprastia vestea..tine-o pt u si atat,ce-a fost a fost.vb cu iubi tau si vedeti cum sa va bcurati mai bine de bebe..e de la Doamne'Doamne

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    7

va multumesc mult pentru raspunsuri, deep inside stiu ca este copilul logodnicului meu, asa cum am mai spus doar ca..aveam nevoie sa mi se mai spuna si nu aveam cu cine sa vrb

oana-oana. eu si logodnicul meu am avut niste probleme destul de grave si nu am crezut ca ne mai impacam, asta nu scuza faptul ca am facut dragoste cu fostul iubit. nu e ceva ce am facut din ambitie sau razbunare si nici nu obisnuiesc sa folosesc un barbat pe post de tampon de protectie ci pur si simplu....s-a intamplat...ne-am vazut sa stam de vrb fiind f buni prieteni....cred ca eram cu psihicul la pamant si cam vulnerabile...oricum regret enorm ce am facut mai ales ca lucrurile cu logodnicul meu acum par sa fie super ok. N-am sa ii spun absolut nimic ca as face numai rau. inca nu sunt convinsa 100% ca e copilul lui dar macar......80% cea ce este oricum destul de bine

aida-dolce. multumesc si tie pt raspuns. eu iubesc bebelusul din mine din secunda in care am facut testul de sarcina...oricum nu se punea problema sa renunt la sarcina orcine ar fi fost tatal. eu mai am un baietel de cativa anisori dintr-o casnicie anterioara si chiar imi doream mult un al doilea ingeras.
    va multumesc din nou pt raspunsuri

Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

va multumesc mult pentru raspunsuri, deep inside stiu ca este copilul logodnicului meu, asa cum am mai spus doar ca..aveam nevoie sa mi se mai spuna si nu aveam cu cine sa vrb

aida-dolce. multumesc si tie pt raspuns. eu iubesc bebelusul din mine din secunda in care am facut testul de sarcina...oricum nu se punea problema sa renunt la sarcina orcine ar fi fost tatal. eu mai am un baietel de cativa anisori dintr-o casnicie anterioara si chiar imi doream mult un al doilea ingeras.
    va multumesc din nou pt raspunsuri
    sa va fie de bine si sa va bucurati de bebe.sa ti traiask si baietelul,sanatate multa si fruntea sus..nu esti singura care a patit asa ceva.esti singura care a avut puterea s-o spuna.uita tot,mergi mai departe,te asteapta o viata noua din cate vad

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    7

M-am linistit
    Am stat de vorba cu doctorul meu astazi si mi-a zis cea ce ati zis si voi. ca este copilul logodnicului meu. ca ziua de 9 de la ciclu nu era o zi fertila si ca pharmatex-ul este un contraceptiv foarte bun . dr meu zice ca nici macar 1% nu e copilul fostului meu

va multumesc pt ajutor

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

BRAVO,ma bucur pentru tine.Iti doresc o sarcina usoara.Daca mai ai nevoi de noi,suntem aici ,alaturi de tine.CURAJ!Pupicei si sa ne mai spui ce ai facut si cum sunteti,tu si bebitu.

Subiecte Similare

1. Ajutor
    De andra23 in forum Discutii libere
    Replici: 5
    Ultimul post: 21 feb 2012, 17:40
  2. ajutor!!!
    De simona1991mama in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 ian 2011, 16:06
  3. Ajutor!!!
    De LauraMaria in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 11 dec 2010, 10:49
  4. Refuza sanul, sunt disperata
    De Leticia in forum Alaptarea si diversificarea
    Ultimul post: 14 nov 2008, 11:30
  5. Refuza sanul, sunt disperata
    De Leticia in forum Bebelusi 0-12 luni
    Ultimul post: 14 nov 2008, 11:30

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44