Citat din
futuremom
buna ziua, am nevoie de un sfat, de un pic de ajutor
eu am avut ultimul ciclu pe 30 februarie, , eram in certuri f mari cu logodnicul meu si pe data de 9, am avut un contact sexual cu un fost prieten, am folosit pharmatex ovule pt prima data. fostul meu prieten mi-a spus de ele si m-a invatat si sa folosesc pt ca eu nu stiam. l-am introdus in vagin, am stat cateva minute si am facut dragoste. la un moment dat in timpul actului sexual ne-am oprit ( nu a ejaculat) ma simteam prost, nu mai vroiam..ma rog , nu mai conteaza...ideea e ca nu a ejaculat. dupa aceea am plecat acasa fara sa ma spal....vroiam sa plec cat mai repede asa ca mi-am pus niste hartie igienica in lenjeria intima si am plecat acasa....a durat cel putin o ora si ceva pana m=am spalat cu sapun dar oricum eu nu ma spal cu nimic in vagin, il las sa se curete singur si ma spal doar pe exterior.
pe data de 11, m-am intalnit cu logodnicul meu, am stat de vrb, ne-am impacat si am facut dragoste, fara nici un fel de protectie, a ejaculat.....
cand trebuia sa vina urmatorul ciclu adica pe 25 martie...nu a venit, am ramas insarcinata ( ultimele 3 cicluri le avusesem la 25 de zile)
marea mea dilema este....al cui e copilul. stiu ca daca ma gandesc logic, copilul ar trebui sa fie al logodnicului meu dar....stiindu-ma vinovata, stiind ca m-am culcat si cu altcineva...ma simt ingrozitor si mi-e teama......
voi ce parere aveti? cine este tatal copilului meu?
i-am spus temerile mele si fostului prieten, el considera ca nu e al lui dar este dispus sa facem test de paternitate dupa ce nasc. el a mai folosit ovulele pharmatex cu fosta lui iubita timp de 2 ani si nu au avut probleme si nici o sarcina. .......
sa-l implic pe logodnicul meu in acest lucru este exclus, el nu stie ca m-am culcat cu altcineva.
ce parere aveti?
va rog mult sa imi raspundeti, ma omoara vinovatia, daca nu este copilul logodnicului meu ...ar trebui sa ii spun.....? desi l-as pierde....ma gandeam sa fac testul de paternitate si abia dupa aceea, daca reiese ca nu este el tatal sa ii spun ...nu stiu ce sa mai fac.