Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Greutatea in sarcina

nickmary4 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    1

Lightbulb Greutatea in sarcina

Buna ziua mamicilor si viitoarelor mamici! Am si eu o dilema si sper sa gasesc raspunsuri pe la voi... Sunt insarcinata in 26 saptamani si nu am luat in greutate deloc...Burtica se vede, la ecografii bebe era bine, sanatos, dezvoltat normal, dar imi este un pic teama pentru el...Nu prea am putut manca in perioada sarcinii si nici macar acum, ba mai mult, am mai dat jos vreo 2 kg. Nu ar fi o pb pt mine, ca am de unde da jos, dar nu stiu daca e ok pt bebe... Sper sa-mi raspundeti cand puteti.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    295

Implicit Re: Greutatea in sarcina

Citat Citat din nickmary4 Vezi post
    Buna ziua mamicilor si viitoarelor mamici! Am si eu o dilema si sper sa gasesc raspunsuri pe la voi... Sunt insarcinata in 26 saptamani si nu am luat in greutate deloc...Burtica se vede, la ecografii bebe era bine, sanatos, dezvoltat normal, dar imi este un pic teama pentru el...Nu prea am putut manca in perioada sarcinii si nici macar acum, ba mai mult, am mai dat jos vreo 2 kg. Nu ar fi o pb pt mine, ca am de unde da jos, dar nu stiu daca e ok pt bebe... Sper sa-mi raspundeti cand puteti.
    stai linistita ca nu e nimic grav,eu mai am o sapt si fac 5luni si nu am luat nimic in greutate....din potiva,in primele 2,3luni vomitam tot si am slabit mult si asa am ramas...practic sunt mai slaba decat atunci knd am inceput sarcina...important e sa fie bb bine...o sa iei in greutate in ultimele 2luni,mai ales in ultima,asa se intampla mereu
    prietena mea(o scobitoare de fata)pana la 8 luni nu se vedea nici cu lupa ca e gravida,apoi dupa o saptamana ziceai ca s-a umflat cu pompa,avea un burtoi cat pomana toganeasca....sa zici mersi ca nu iei mult asa nu o sa rami cu burta mare dupa....osarcina cat mai usoara pupicei

dreea este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    29

Implicit Re: Greutatea in sarcina

nu e grav ca nu ai luat tu in greutate, bb oricum isi ia tot ce are nevoie din "resursele" tale, sa nu te gandesti ca nu ia nici el in greutate daca nu iei tu eu am o prietena care trebuie sa nasca acum la sf lu august si eu la sf lu sept dar ea acum are burta cat o aveam eu la 5 luni si crede-ma k sunt o scobitoare de fata m-am ingrasat 10 kg numai pe burtica asa ca nu-ti fa prb ca bb nu face foamea daca nu iei tu in greutate

Subiecte Similare

1. Sa calculez greutatea ideala
    De Adysa in forum Alimentatie si diete
    Replici: 14
    Ultimul post: 26 feb 2012, 08:56
  2. Greutatea viitoarei mamici
    De maddy in forum Sarcina
    Replici: 6
    Ultimul post: 14 dec 2011, 01:33
  3. Sunt complexata de greutatea mea
    De Sanda in forum Moda si frumusete
    Replici: 12
    Ultimul post: 27 oct 2011, 17:48
  4. Greutatea in timpul sarcinii
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 91
    Ultimul post: 22 sep 2011, 09:46
  5. Greutatea gravidei corelata cu greutatea bebelusului
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:30

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44