Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: nastere pe 22 septembrie 2010!!!!!!

maria20n este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    3

Implicit nastere pe 22 septembrie 2010!!!!!!

buna! sunt noua pe aici. as avea nevoie de un pic de ajutor. ma numesc maria , am 26 de ani si sunt gravida in 37 de saptamani. doctorul meu spune ca deocadata totul decurge normal si ca se asteapta la o nastere normala in cazul in care nu se mai intampla ceva( doamne fereste!). baietelul meu are in jur de 2.7 kg. nelamurirea mea este ca in ultima saptamana nu mai este atat de activ ca pana acum. pana acum puteam sa il simt toata ziua si toata noaptea. si cand ma pun in pat , indiferent de pozitie, ma impinge sub coaste, cand pe o parte cand pe alta. e normal?? iar pielea de pe burta parca imi ia foc, atat este de intinsa. recunosc ca poate sunt un pic cam stresata, dar este primul copil si ni l-am dorit f mult!! poate de aceea tot ce se intampla mi se pare un pic ciudat. va multumesc anticipat!!! maria

aida_dolce este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

Implicit Re: nastere pe 22 septembrie 2010!!!!!!

Citat Citat din maria20n Vezi post
    buna! sunt noua pe aici. as avea nevoie de un pic de ajutor. ma numesc maria , am 26 de ani si sunt gravida in 37 de saptamani. doctorul meu spune ca deocadata totul decurge normal si ca se asteapta la o nastere normala in cazul in care nu se mai intampla ceva( doamne fereste!). baietelul meu are in jur de 2.7 kg. nelamurirea mea este ca in ultima saptamana nu mai este atat de activ ca pana acum. pana acum puteam sa il simt toata ziua si toata noaptea. si cand ma pun in pat , indiferent de pozitie, ma impinge sub coaste, cand pe o parte cand pe alta. e normal?? iar pielea de pe burta parca imi ia foc, atat este de intinsa. recunosc ca poate sunt un pic cam stresata, dar este primul copil si ni l-am dorit f mult!! poate de aceea tot ce se intampla mi se pare un pic ciudat. va multumesc anticipat!!! maria
    e normal sa miste mai putin,pt ca nu mai are loc..si te impinge probabil cand nu-i convine pozitia..iar pielea ta se intinde..bea multa apa,ca sa te hidratezi si da-ti cu crema fde 2 ori pe zi..o sa te simti mai bine.poate nasti intre timp,pt ca esti la termen.eu am 36 sapt si o sa nasc la 37,prin ceza

Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    3

iti multumesc mult!!! iti doresc o nastere usoara si un bebel sanatos de care sa te bucuri mereu!!!!

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    295

incearca sa folosesti pe burtia garnier pt pielefffff uscata,dca nu mainsel e intr-un tub rosu,e f hidratanta sau unt de la bodyshop pupicei si asteptam poze cu bb

Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    3

eu am folosit crema de mi-a recomandat-o dr, e pe baza de ulei de masline si ulei de migdale. facuta in farmacie, nu e de cumparat. si a fost f buna, chiar nu am vergituri. dar in ultimul timp degeaba. probabil pt ca eu sunt f mica( am 1.57 cm si inainte de sarcina aveam 46 kg). iar pe perioada sarcinii am luat decat 12 kg total. probabil ca bebitul meu nu prea are loc. il inteleg.. eu una de abia astept sa iasa!!!! cred ca e normal. va multumesc mult pt raspunsuri

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    295

eu am folosit crema de mi-a recomandat-o dr, e pe baza de ulei de masline si ulei de migdale. facuta in farmacie, nu e de cumparat. si a fost f buna, chiar nu am vergituri. dar in ultimul timp degeaba. probabil pt ca eu sunt f mica( am 1.57 cm si inainte de sarcina aveam 46 kg). iar pe perioada sarcinii am luat decat 12 kg total. probabil ca bebitul meu nu prea are loc. il inteleg.. eu una de abia astept sa iasa!!!! cred ca e normal. va multumesc mult pt raspunsuri
    nu conteaza inaltimea....ma mult structura pieli..cumnatea mea nu cred ca are mai mult de 1 20 si a nascut anul trecut,nu are nici un semn asta pt ca e de culoare,si mai am o alta prietena mulatra si la fel nu re nici un semn....ideea e sa te hidratezi f mult si sa continuui si dp ce nasti...pupicei

Subiecte Similare

1. Bobocei de Septembrie 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 1834
    Ultimul post: 14 mai 2012, 23:00
  2. Mamici de septembrie 2011
    De corynica in forum Sarcina
    Replici: 14841
    Ultimul post: 28 oct 2011, 15:02
  3. Mamici de septembrie
    De lovelife in forum Clubul burticilor
    Replici: 13
    Ultimul post: 08 iul 2011, 11:13
  4. mamici de noiembrie 2010
    De oana_claudia in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 1
    Ultimul post: 21 mar 2011, 23:15
  5. Cum ati petrecut revelionul 2010-2011?
    De corynica in forum Timp liber
    Replici: 4
    Ultimul post: 18 ian 2011, 12:50

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44