Buna, numele meu este Gabriela, am si eu o problema si sper ca cineva sa ma poata lamuri.
Luna aceasta m-ia intarziat ciclul menstrual vreo 14 zile, am facut un test de sarcina cam prin a 7 zi de la intarzierea ciclului si a iesit negativ, dupa vreo 2 zile am mai facut unul si a iesit pozitiv, si ieri am mai facut un test si a iesit negativ.
Nu stiu ce sa cred cert este ca am o stare diferite de cum eram inainte, sunt mai molesita si tot timpul am impresia ca imi este somn, m-am programat la ginecolog insa abia saptamana viitoare ma poate lua.
Va rog din inima daca a-ti trecut prin aceasta situatie, sa-mi dati un sfat, nu stiu ce sa cred sunt sau nu sunt insarcinata?
Va multumesc
Buna,Gabriela si bine ai venit.
Ce pot eu sa-ti spun este ca testele de sarcina(chiar si primul)le-ai facut la timpul potrivit.Nu pot sa-mi dau seama de ce primul si ultimul au fost negative iar cel de-al doilea pozitiv.Sa-ti spun ca cel de-al doilea este real.........eu cred ca da,deoarece si simptomele care le ai certifica o sarcina.Testele de sarcina nu sunt intodeauna 100% exacte(reale).
Sfatul meu este sa nu te ingrijorezi.Mai fa-ti inca un test pana o sa mergi la doctor.(doar asa,pt linistea ta)
Stii ce vreau eu sa te intreb?Ai luat anticonceptionale pana acum,cum aveai ciclu pana acum(regulat)?
Inca o data,nu te ingrijora ca totul o sa fie bine.
Pupicei si te mai asteptam.