Rezultate de la 1 la 8 din 8

Subiect: sarcina dupa anticonceptionale

megan este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    7

Question sarcina dupa anticonceptionale

Buna ziua tuturor. Anul trecut in oct. am nascut. Am alaptat 2 luni si jumatate (atat am putut), apoi de la 3 luni am inceput sa iau anticonceptionale din nou. M-am oprit in noe anul acesta. Pana acum (dec 23) nu am avut inca menstruatie si nici nu am ramas graviduta !!!
    Trebuie sa fiu sincera si sa adaug ca nu am respectat orarul, mi se intampla mereu sa uit sa iau cate 2 zile. Eram foarte ocupata si cand ajungeam acasa eram atat de obosita seara incat uitam complet si asa ma trezeam peste 2-3 zile ca am uitat sa iau.
    Cum poate afecta asta o noua sarcina?
    Oare tb sa astept sa ovulez din nou ca sa raman din nou gravida?

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.864

Implicit Re: sarcina dupa anticonceptionale

Megan, astfel de manifestari se pot intampla cand opresti anticonceptionalele si da, trebuie sa ai ovulatie ca sa poti ramane insarcinata (asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa ai ciclu, caci asta vine dupa ovulatie).

Organismul are nevoie de timp sa-si revina la normal dupa administrarea hormonilor, unele femei nici nu simt intreruperea lor, la altele intervine amenoreea pe o anumita perioada de timp.

Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    7

Implicit sarcina dupa anticonceptionale

Citat Citat din Lalira Vezi post
    Megan, astfel de manifestari se pot intampla cand opresti anticonceptionalele si da, trebuie sa ai ovulatie ca sa poti ramane insarcinata (asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa ai ciclu, caci asta vine dupa ovulatie).

Organismul are nevoie de timp sa-si revina la normal dupa administrarea hormonilor, unele femei nici nu simt intreruperea lor, la altele intervine amenoreea pe o anumita perioada de timp.
    Lalira, Multumesc pt raspuns.
    Sper ca totul sa decurga normal. Ma rog ca Dumnezeu sa aibe grija de mine.

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

Vreau sa zic si eu ceva, daca ai administrat o perioada nu prea indelungata AC, poti sa ramai insarcinata chiar dupa ce intrerupi administrarea lor,asta in caz ca-i avut contact sexual in perioade apropiate ovulatiei neprotejat. Apoi, daca se intampla sa nu i-ai pastila cateva zile, si ai permis dezvoltarea ovulatiei, si ai avut concomitent act sexual neprotejat, poti ramane insarcinata...Depinde mult de pastilele care le administrezi...daca au o concentratie de hormoni mai mica, nu afecteaza intr-un mod deosebit fatul.Insa este risc de dezvoltare anormala a sistemului nervos, deoarece in primele saptamani se dezvolta foarte intens cele 3 straturi : ectoderm, mezoderm si endoderm..unul din ele corespunde sistemului nervos. Dupa sapt. a 10, se face amniocenteza,pentru a vedea daca au avut vreun efect pastilele asupra fatului.

Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    7

Citat Citat din vicky1223 Vezi post
    Vreau sa zic si eu ceva, daca ai administrat o perioada nu prea indelungata AC, poti sa ramai insarcinata chiar dupa ce intrerupi administrarea lor,asta in caz ca-i avut contact sexual in perioade apropiate ovulatiei neprotejat. Apoi, daca se intampla sa nu i-ai pastila cateva zile, si ai permis dezvoltarea ovulatiei, si ai avut concomitent act sexual neprotejat, poti ramane insarcinata...Depinde mult de pastilele care le administrezi...daca au o concentratie de hormoni mai mica, nu afecteaza intr-un mod deosebit fatul.Insa este risc de dezvoltare anormala a sistemului nervos, deoarece in primele saptamani se dezvolta foarte intens cele 3 straturi : ectoderm, mezoderm si endoderm..unul din ele corespunde sistemului nervos. Dupa sapt. a 10, se face amniocenteza,pentru a vedea daca au avut vreun efect pastilele asupra fatului.
    Vicky, Multumesc pt raspuns. Craciun fericit !!!
    Am luat un 1an, pana la inceputul lui noe, apoi pe dec 9 tb sa imi vina ciclu (nu mi-a venit), am facut test, era negativ.

De amniocenteza mi-e o frica teribila.

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Va dorim un Craciun Fericit alaturi de cei dragi sufletului vostru. Sarbatori fericite cu multa sanatate, fericire si impliniri. Ana,Robert si puiutul din burtica

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

anka Avatar
    anka este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.814

Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
    cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
    cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
    Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
    sanatate, belsug şi impliniri.
    Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

FABIAN-LUCIAN!DNP:15.aprilie.2011 (baietel),Los Angeles!

vicky1223 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    96

nu sa inventat nimic impotruva asteptarii, care este foarte grea...cel mai important e sa ai rabdare....si cat mai putin stres...iti doresc tot binele din lume, si sa ne auzim de bine...iar pentru toate burticile si cele in asteptare un Craciun fericit si un an nou plin de realizare

Subiecte Similare

1. Investigatii dupa sarcina oprita din evolutie
    De mau1234 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 15 apr 2012, 12:55
  2. Replici: 26
    Ultimul post: 02 mar 2011, 13:56
  3. Sarcina dupa 40 ani
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 28 oct 2010, 10:27
  4. Scapa de kilogramele de dupa sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:32
  5. Sangerari dupa intrerupere de sarcina
    De Doly in forum Sunt femeie
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 iul 2009, 11:12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44