Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 18

Subiect: fumatul in timpul sarcini

crisss_funny este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    21
    Posturi
    1

Implicit fumatul in timpul sarcini

ma puteti ajuta sa stiu cat de daunator este sa fumezi in timpul sarcini.si daca ati trecut prin astfel de greutati sa nu va abtimeti de la fumat si daca ati stut ca sunteti insarcinata?

Angela Avatar
    Angela este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    590

Implicit Re: fumatul in timpul sarcini

Pai, eu nu prea mam abtinut, am avut doar program 3 tigari pe zi, si nicicum mai mult. Avand in vedere ca inainte sa raman gravida fumam 1 pachet + ceva pe zi, a fost greu, si cei din jurul tau trebuie sa te ajute, singura nu poti, asta stiu

Angela Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    590

Acum nu mai fumez deloc, si numi lipseste :-D

Cucka este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    275

Eu fumam un pachet pe zi, in weekenduri mai mult de atat, pana intr-o zi cand am zis gata si m-am lasat. Dupa o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am fost foarte multumita ca ma lasasem deja de fumat. Am fumat de revelio cateva tigari slim, slabe, pt ca mi-a fost chiar dor, dar nu cred ca ma voi mai apuca vreodata de fumat. Eu din cate am citit am aflat ca fumatul il face mai sensibil pe bebe, el se naste mai slabut, nu cantareste cat ar trebui, iar pe parcursul vietii poate fi bolnavicios. Eu consider ca nimic u este mai important decat sanatatea copilului nostru. Eu am facut-o in primul rand pentru mine, fara sa stiu ca sunt insarcinata. Nu stiu cat m-ar fi tinut, poate m-as fi apucat din nou. Dar dupe ce am aflat de sarcina nici nu mi-a trecut prin cap sa ma reapuc, cu toate ca imi placea foarte mult sa fumez.

anda4uu Avatar
    anda4uu este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    1.923

eu oricat as vrea sa nu mai fumez tot nu pot...fumez cam 7-8 tigari si tot as vrea macar sa le reduc...dar nu am suficienta ambitie si cel mai rau e, ca dak mi e rau imi trece cu o tigara!!
    anda,23 ani, bucuresti,
    DARIA MARIA
    ,22.06.2011

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

Citat Citat din Cucka Vezi post
    Eu fumam un pachet pe zi, in weekenduri mai mult de atat, pana intr-o zi cand am zis gata si m-am lasat. Dupa o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am fost foarte multumita ca ma lasasem deja de fumat. Am fumat de revelio cateva tigari slim, slabe, pt ca mi-a fost chiar dor, dar nu cred ca ma voi mai apuca vreodata de fumat. Eu din cate am citit am aflat ca fumatul il face mai sensibil pe bebe, el se naste mai slabut, nu cantareste cat ar trebui, iar pe parcursul vietii poate fi bolnavicios. Eu consider ca nimic u este mai important decat sanatatea copilului nostru. Eu am facut-o in primul rand pentru mine, fara sa stiu ca sunt insarcinata. Nu stiu cat m-ar fi tinut, poate m-as fi apucat din nou. Dar dupe ce am aflat de sarcina nici nu mi-a trecut prin cap sa ma reapuc, cu toate ca imi placea foarte mult sa fumez.
    eu am experienta primei sarcini pe parcursul careia am fumat maxim 5 tigari/zi.
    am nascut un baiat sanatos, de 3450 kg si 52 cm, deci nu cred ca tigarile fumate au influentat in vreun fel dezvoltarea lui. in mai anul asta face 11 ani si nu este un copil bolnavicios. acum are 43 kg si 1.50 inaltime...

a nu se intelege gresit : nu incurajez pe nimeni sa fumeze dar mamicile care nu pot renunta definitiv, macar sa le reduca cat pot de mult!
    Mara Thea, 20.05.2011, ora 03:03

Cucka este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    275

Citat Citat din mse Vezi post
    eu am experienta primei sarcini pe parcursul careia am fumat maxim 5 tigari/zi.
    am nascut un baiat sanatos, de 3450 kg si 52 cm, deci nu cred ca tigarile fumate au influentat in vreun fel dezvoltarea lui. in mai anul asta face 11 ani si nu este un copil bolnavicios. acum are 43 kg si 1.50 inaltime...

a nu se intelege gresit : nu incurajez pe nimeni sa fumeze dar mamicile care nu pot renunta definitiv, macar sa le reduca cat pot de mult!
    Ma bucur mult pentru tine si baietelul tau, ii doresc toata sanatatea din lume.

Cu siguranta nu toate sarcinile evolueaza la fel, nu toate sarcinile sunt influentate in bine sau in rau de anumite "alimente" pe care le consumam. Dar un singur lucru este cert: ceea ce tu consumi, inevitabil consuma si fatul, iar asta nu stiu cat poate fi de sanatos. Eu incurajez fumatoarele sa se lase, este mult mai sanatos atat pt ele cat si pt bebe.

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

Citat Citat din Cucka Vezi post
    Ma bucur mult pentru tine si baietelul tau, ii doresc toata sanatatea din lume.

Cu siguranta nu toate sarcinile evolueaza la fel, nu toate sarcinile sunt influentate in bine sau in rau de anumite "alimente" pe care le consumam. Dar un singur lucru este cert: ceea ce tu consumi, inevitabil consuma si fatul, iar asta nu stiu cat poate fi de sanatos. Eu incurajez fumatoarele sa se lase, este mult mai sanatos atat pt ele cat si pt bebe.
    multumesc de urari !

normal ca este ideal sa renunte , daca pot.
    Mara Thea, 20.05.2011, ora 03:03

Angela Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    590

Fara ajutorul celor din jurul tau nici o sansa sa te poti lasa, adevarat ca mama, a fumat 40+ ceva de ani, a nascut 7 copii (printre care si eu :-*), si toti suntem bine sanatosi fara urmari vizibile. Asta nu inseamna ca e ok sa fumezi in timpul sarcini! Nu e ok sa fumezi nicicum, problema e in mentalitatea sociala si anturaj. Aici (sunt la tara intrun sat mic) e rusine sa fumezi! Norocul meu! :-))

Moni-k Avatar
    Moni-k este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    152

Evident ca nu este bine sa fumezi in timpul sarcinii, orice om intreg la cap iti va da acest raspuns.
    La prima sarcina am fumat (maxim 5 tigari/zi) - copilul e sanatos, dar m-am simtit vinovata la fiecare tigara aprinsa.
    Acum (a doua sarcina) nu fumez si ma simt mult mai bine.

isa25 Avatar
    isa25 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    2.774

Si eu am fumat pana cu o luna inainte sa raman insarcinata un pachet si ceva pe zi ...
    In luna in care am ramas , deja nu mai puteam fuma atat dar nu stiam motivul , ca dupa aceea sa aflu peste 7 saptamani ca sunt insarcinata
    mi-am propus ca in urmatoarea luna cel tarziu sa nu mai fumez nici o tigara ( asta insemnand treptat sa ma las , caci dintr-o data nu am putut ) ... sincer nu a fost greu cu renuntatul ca la 3 zile dupa ce vorbisem cu mamica despre fumat ( la care ea nici nu a crezut ca voi putea renunta ) pur si simplu nu a mai vrut bb sa ma lase sa fumez , mi se facuse greata cand trageam un fum ...
    Am mai incercat si in acea seara sa mai trag o tigara ( ca simteam ca am nevoie ) dar din fericire nu am mai putut ... si de atunci nu am mai bagat deloc tigari , si ma bucur enorm ca nu mai trebuie sa arunc banii pe ele .

Ma bucur enorm ca a fost atat de simplu sa ma debarasez de tigari ...
    Va doresc mult succes celor care intentionati sa va lasati de fumat , cu ajutorul lui Dumnezeu in cazul meu a fost foarte simplu ...

Make a pregnancy ticker
    rodul iubirii noastre ... te iubim enorm , scumpii mic :*

Moni-k Avatar
    Moni-k este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    152

dar nu e greu sa te lasi de fumat ... pana la urma totul se reduce la "monstrii" din capul nostru si cum stim sa ne luptam cu ei

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. pierderea unei sarcini
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 139
    Ultimul post: 07 iul 2011, 21:59
  2. La mare in timpul sarcini
    De angel4u_to in forum Sarcina
    Replici: 6
    Ultimul post: 16 mai 2011, 07:06
  3. sarcina si fumatul
    De manuela23 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 1
    Ultimul post: 21 mai 2010, 10:26
  4. Replici: 0
    Ultimul post: 27 ian 2010, 09:29
  5. Fumatul si sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 10:13

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44