Daca medicul ginecolog ti-a recomandat atunci e ok, poti sa iei linistita. Medicul ginecolog stie ce afecteaza sau nu sarcina.
Sa ai sarcina usoara in continuare, nastere usoara si un bebe sanatos si mumos
Salutare viitoare mamici,
As dori sa stiu, din experienta voastra, daca este recomandat sau nu administrarea pastilelor in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru.
Eu am 10 saptamani de sarcina si la 8 sapt. am aflat ca am o bacterie numita Ureaplasma>10000. Doctora mi-a prescris Azitromicina 6 zile, dar inca nu am inceput sa le iau. Imi e teama sa nu ii faca rau lui bebe. Am tot citit pe internet ca nu ar fi indicat administrarea de pastile cel putin pana in trimestrul 2.
Voi ce parere aveti?
DPN 31 august 2011
Daca medicul ginecolog ti-a recomandat atunci e ok, poti sa iei linistita. Medicul ginecolog stie ce afecteaza sau nu sarcina.
Sa ai sarcina usoara in continuare, nastere usoara si un bebe sanatos si mumos
poti sa le iei cu incredere.si eu am descoperit ca am ureaplasma,ce-i drept la 21 de sapt,dar nu conteaza varsta sarcinii,azitroxul nu afecteaza.si eu am facut tratament cu azitrox 6 pastile,cate 1 la 2 zile.important e sa iei si ceva pro biotice si sa mananci bine cat faci tratamentul pt ca este un antibiotic foarte puternic si iti afecteaza flora intestinala.iti doresc sarcina usoara si sa-ti treaca din prima infectia!
Multumesc pentru parerile voastre; am cumparat azi pastilutele si voi incepe sa le iau.
Va doresc o sarcina usoara in continuare![]()
DPN 31 august 2011