stiu ca probabil majoritatea dintre voi o sa rada de ceea ce am sa spun dar va rog ajutati-ma cu o parere sincera.sa va expun problema mearimul meu raport sexual a avut loc pe 3 august anul trecut.am avut de atunci ciclu regulat.dar problema e ca nu ma piot scapa de obsesia ca sunt insarcinata.am facut 3 teste si in octombrie am fost la ecografie,.nu mi s-a confirmat.o sa va intrebati acum de ce sunt disperata.cateodata am senzatia ca imi misca ceva prin burta.burta nu am,si mi-o pot "trage".si acel strop de burtica pe care il am il pot apuca cu mana,deci incerc sa mi zic ca e grasime.cu toate astea mi-e asa teama..simt o teama care nu ma mai lasa sa traiesc normal.exista vreun pericol ca totusi sa fiu?va multumesc din suflet
de fapt ma induc in eroare acele miscari din stomac.si toate acele emisiuni cu "nu stiam ca sunt insarcinata".pe de-o parte mi-e frica sa nu fiu,pe de alta mi-e frica si pentru sanatatea mea mintala.toate aceste gaduri m-au schimbat radical,si nu in bine.nu am mai avut alte contacte sexuale de atunci.ecografia pe care am facut-o a fost una generala dar doctorita mi-a spus ca s-ar fi vazut daca era vb de o sarcina.acum trebuie sa ma duc din nou ,pt a vedea daca mi-a trecut un chist.si mi-e tare frica..imi construiesc tot felul de scenarii de genul sa nu mi zica ceva ce nu vreau sa aud.
Parerea mea e ca Nu esti insarcinata!Altfel se vedea la ecografie!Si daca totusi ai asa mari dubii in privinta ecografiei de ce nu faci un test de sange?Ala clar nu da gres pt ca daca esti insarcinata iti va iesi hormonul de sarcina in sange!
Plus daca tot te panicheaza gandul de a ramane gravida poate ar fi momentul sa te gandesti la o metoda contraceptiva efecienta..
nu mi-am gfacut test de sange,in schimb am facut 3 surecheck.au iesit toate negative.incerc sa ma consolez cu gandul ca sunt multe luni de atunci si ma gandesc ca s-ar fi vazut calumea.pe de alta parte am numai ganduri sumbre.
Parerea mea e ca, tu te uiti prea mult la tv. Te stresezi aiurea. De cand ai inceput viata sexuala ai menstruatia regulata? Folosesti vreo metoda contraceptiua? Sau poate in adancul tau ai vrea un bebe si de aceea mintea iti joaca feste.
Fiecare contact sexual trebuie sa fie protejat! Daca nu iti doresti un copil acum, nu avea incredere in partenerul tau cand iti zice "eu imi cunosc corpul, pot sa ma controlez" etc etc. Stie pe dracu! Esti tanara, ar fi pacat sa ajungi la un avort sau mai rau... Si numai pe umeri tai va fi greutatea in cazul asta..
Sa vezi ce repede se dizolva dragostea in cazuri de genul asta!
da am avut menstuatie regulata.am inceput sa folosesc anticonceptionale de atunci.ai dreptate in ce zici angela,si eu cred la fel despre protectie.atunci a fost o scapare.insa una care acum imi da multe batai de cap.o sa retin experienta asta mereu si cu siguranta nu o sa ma procedez asa.acum tot ce mi doresc este sa ma scap de obsesia asta/
Cat timp dupa contactul sexual ai luat anticonceptionale?
Daca doar odata, adica in august ai avut contact neprotejat nu este posibil sa fi gravida, numi da pace gandul de ce te urmareste frica asta?! Sau poate nu va protejati pe tot parcursul actului sexual? La inceput dupa nastere sotul meu insista la inceput fara prezervativ, apoi cand simte el ca trebuie, sal puna. Nam avut incredere, pentru el ar fi fost doar un ups...pentru mine 100% ar fi fost avort...