Buna! n-am disparut bantui peste tot si citesc tot ce apucda rar ma hotarsc sa scriu ceva...acuma vad ca ma transform in mamica de februarie in loc de ianuarie
am si o fire agitata si imi este foarte greu doar sa stau si sa astept....bine am incercat baie fierbinte, urcat coborat scari nimic..bebele meu se joaca linistit in burtica nici gand sa iasa... ma tine in suspans... si mai e si mare are deja peste 3.500kg asa a iesit la eco..
va pupacesc si astept vesti de la andreeas maine dar si de la celelalte mamici si burtici
:
![]()

ankha eu am numai 38 de sapt si bebelul meu are deja peset 3, 5 kg , poti sa te muti la noi la mamici(viitoare) de februarie ...si nici bebelul meu nu se grabeste delok cred ca ii plaec tare mult la caldurica
Bunase pare ca o sa facem niste bebelusi mari...si da ctesc si la mamici de februarie(viitoare),azi tocmai a fost ultima zi di termenul de 40 saptamani la mine simt niste dureri usuare in partea de jos dar burtica mea nu s-a lasat deloc tot sus sta + ca am colul lung si inchis cred ca sper degeaba sa nas si eu normal...am oroare de cezariana dar totusi mai am o saptamana pana la urmatorul control asa ca sunt curioasa daca se intampla ceva pana pe 6..
Andreas mul noroc si te asteptam cu vesti!
![]()
Uhhhhhh! ma bucur ca a nascut andreeaeram asa curioasa....Sa fie sanatoasa si ea si bebelina si sa ne scrie cat mai repede!
![]()