Buna, nu are cum sa afecteze paternitatea, bebe e deja conceput de 5 luni. :
Buna ziua!
Sunt insarcinata in luna a 5-a si am avut o relatie sexuala (in luna a 4-a )cu un alt partener decat tatal copilului. Poate acest lucru sa afecteze paternitatea copilului? Faptul ca partenerul a ejaculat in vagin poate avea si alte consecinte?
Multumesc!
ROG RASPUNS!!!!!!!!
Buna, nu are cum sa afecteze paternitatea, bebe e deja conceput de 5 luni. :
Multumesc pentru raspuns, lovelife! imi poti spune ceva despre ....alte influente?
Multumesc din nou!!!
o, Doamne ! uneori cred ca le-am vazut si auzit pe toate , insa realizez ca nu-i asa ! nu vreau sa fiu rautacioasa ... macar atata lucru ar trebui sa stii , ca sexul copilului e determinat de la bun inceput ...alte influente sunt bolile si infectiile care le poti lua si care pot afecta copilul , dar avand in vedere ca te-ai culcat cu un alt barbat si neprotejat si l-ai mai si lasat sa ejaculeze in tine , pot considera ca nu te intereseaza viata copilului ce-l porti in pantec ...
E bine sa ii intelegem si sa ii ajutam si pe cei care au o educatie mai precara referitoare la sarcina si problemele sexuale
prefer sa nu raspund pt ca au raspuns alte fate si eu sunt deacord cu ele
dar eu nu mai am contact sexual ca sotul meu sa nu mai vorbim de un alt barbat infine acum fiecare cum isi asterne asa doarme
DA, AR PUTEA AVEA SI ALTE CONSECINTE MAI ALES ASUPRA TA... MA REFER LA CELE DE ORDIN MORAL (oare stii la ce ma refer???)
Ma bag si eu ca musca! Poate totusi a fost o intrebare pusa la gluma. Adica eu asa sper sa fie, pt ca altfel m-as ingrozi teribil. Cum sa faci asa ceva?
Vorba Danei, eu abia mai fac cu tatal copilului, desi stim si ne-a zis si medicul ca nu se intampla nimic cu bebe, darămite sa ma apuc sa fac cu altu'? Da' ce-ai patit? Te-au dat hormonii peste cap de tot?
Fereasca Dumnezeu!