Pagina 1 din 8 123456 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 86
Like Tree23Likes

Subiect: Sunt sau nu insarcinata?

Aura24 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Implicit Sunt sau nu insarcinata?

Buna. Eu sunt putin confuza, ultima menstruatie a fost pe 1mai si aceasta a fost prima luna fara pastile, am senzatie de greata cānd e vb de māncare, īmi e somn mai tot timpul si am in somn adānc (pana acum nu aveam asa), durere abdominala ca si cum mi-ar veni dar nu tot timpul, dar am făcut un test barza luni dimineața au apărut 2 linii dar una foarte Putin vizibila(am vz testul după 15 min) si seara am mai făcut un test shure check si a ieșit negativ. Nu știu ce sa cred, sunt sau nu īnsărcinată?

AdriS Avatar
    AdriS este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Posturi
    191

Implicit Re: Sunt sau nu insarcinata?

Buna,este posibil sa fi, mai fa un test dimineata. Eu cand am ramas tot asa mi-a iesit ,o liniunta se vedea bine si una mai putin bine.O zi buna

Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Multumesc AdriS, mai astept cāteva zile si mai fac un test.

Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Ideea e ca am făcut si luni seara un test si a ieșit negativ

INES Avatar
    INES este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    2.922

Citat Citat din Aura24 Vezi post
    Buna. Eu sunt putin confuza, ultima menstruatie a fost pe 1mai si aceasta a fost prima luna fara pastile, am senzatie de greata cānd e vb de māncare, īmi e somn mai tot timpul si am in somn adānc (pana acum nu aveam asa), durere abdominala ca si cum mi-ar veni dar nu tot timpul, dar am făcut un test barza luni dimineața au apărut 2 linii dar una foarte Putin vizibila(am vz testul după 15 min) si seara am mai făcut un test shure check si a ieșit negativ. Nu știu ce sa cred, sunt sau nu īnsărcinată?
    Mai fa un test dimineata cu prima urina si verifica-l in intervalul de timp specificat pe prospectul testului.

Am venit pe lume in data de 30 iunie 2011 cu barza de 11.40 !

camisca27 Avatar
    camisca27 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    9

buna ma numesc Camy si eu am aceeasi problema ca aura24 cu durerea abdominala.ultimul CM a fost pe 17 mai,de acum 5 zile am inceput sa am o sensibilitate mare a sfarcurilor insa sanii in sine nu ma dor...de 3 zile ma confrunt cu o durere asemanatoare celei de CM....ma gandeam ca sfarcurile ma pot durea pt ca se apropie perioada de CM peste 8-10 zile...insa cu dureri de burta...de pe acum..sincer nu m-am confruntat....precizez ca am planuit sosirea unui bb insa nu vreau sa imi fac iluzii...singurul lucru pe care il pot face in momentul de fata este sa astept intarzaierea CM?daca fac acum un test iese?multumesc

INES Avatar
    INES este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    2.922

Citat Citat din camisca27 Vezi post
    buna ma numesc Camy si eu am aceeasi problema ca aura24 cu durerea abdominala.ultimul CM a fost pe 17 mai,de acum 5 zile am inceput sa am o sensibilitate mare a sfarcurilor insa sanii in sine nu ma dor...de 3 zile ma confrunt cu o durere asemanatoare celei de CM....ma gandeam ca sfarcurile ma pot durea pt ca se apropie perioada de CM peste 8-10 zile...insa cu dureri de burta...de pe acum..sincer nu m-am confruntat....precizez ca am planuit sosirea unui bb insa nu vreau sa imi fac iluzii...singurul lucru pe care il pot face in momentul de fata este sa astept intarzaierea CM?daca fac acum un test iese?multumesc
    E prea devreme sa-ti faci un test. Asteapta macr pana cand trebuie sa-ti vina CM.
    Verifica sa vezi daca ai unul din semnele de sarcina

Am venit pe lume in data de 30 iunie 2011 cu barza de 11.40 !

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din camisca27 Vezi post
    E prea devreme pentru un tst de sarcina. Asteapta sa intarzie cm macar 2 zile si apoi fa un test din prima urina de dimineata! Iti tinem pumnii sa fie bebe si sa ne dai vesti!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

iubigeo este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    2

ai aceeasi problema ca si mine!pe 1 mai mi-a venit menstruatia ultima data si pe 7 iunie am fost la medic mia zis ca sunt in 3 saptamani dar azi mia curs putin sange sunt speriata ajutorrr

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

Citat Citat din iubigeo Vezi post
    ai aceeasi problema ca si mine!pe 1 mai mi-a venit menstruatia ultima data si pe 7 iunie am fost la medic mia zis ca sunt in 3 saptamani dar azi mia curs putin sange sunt speriata ajutorrr
    buna si eu cand am ramas insarcinata am pierdut putin sange dar am fost la doctor si era totul bine in cele din urma am vorbit cu mama si a zis ca cica m-ar fii insemnat cica asa se zice

Sangerarea vaginala in primul trimestru de sarcina

Multe femei au parte de usoare sangerari vaginale in primele 12 saptamani de sarcina. Dintre posibilele cauze ale acestor sangerari fac parte:

1. Implantarea. Poti observa o usoara sangerare la inceputul sarcinii, la aproximativ 10-14 zile de la concepere. Aceasta sangerare are loc cand ovulul fecundat este implantat in endometrul uterin. De obicei, aceasta sangerare apare mai devreme si este diferita, mai deschisa la culoare decat o perioada menstruala normala si nici nu dureaza atat de mult. Unele femei confunda aceasta usoara sangerare cu menstruatia si nu realizeaza ca sunt insarcinate.

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Andreea_teo Avatar
    Andreea_teo este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    22

Citat Citat din iubigeo Vezi post
    cel mai bine mergi la medic
    Viitoare mamica de fetita

iubigeo este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    2

ca si ieri si azi am aceeasi problema am depistat putin sange! ma sperii fff repede pentru ca imi doresc enorm un bebe!! mai am o fetita de 5 ani

Pagina 1 din 8 123456 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Sunt insarcinata si am 17 ani
    De Geanina in forum Sarcina
    Replici: 21
    Ultimul post: 31 ian 2012, 15:49
  2. sunt insarcinata??
    De luciaaa in forum Sarcina
    Replici: 25
    Ultimul post: 29 oct 2010, 12:01
  3. Sunt insarcinata?
    De korina in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 23 apr 2010, 13:10
  4. sunt insarcinata
    De barby in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 06 ian 2010, 10:58
  5. sunt insarcinata?
    De Princess Zabib in forum Sarcina
    Replici: 4
    Ultimul post: 13 oct 2009, 17:04

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44