Buna,este posibil sa fi, mai fa un test dimineata. Eu cand am ramas tot asa mi-a iesit ,o liniunta se vedea bine si una mai putin bine.O zi buna
Buna. Eu sunt putin confuza, ultima menstruatie a fost pe 1mai si aceasta a fost prima luna fara pastile, am senzatie de greata cānd e vb de māncare, īmi e somn mai tot timpul si am in somn adānc (pana acum nu aveam asa), durere abdominala ca si cum mi-ar veni dar nu tot timpul, dar am făcut un test barza luni dimineața au apărut 2 linii dar una foarte Putin vizibila(am vz testul după 15 min) si seara am mai făcut un test shure check si a ieșit negativ. Nu știu ce sa cred, sunt sau nu īnsărcinată?
Buna,este posibil sa fi, mai fa un test dimineata. Eu cand am ramas tot asa mi-a iesit ,o liniunta se vedea bine si una mai putin bine.O zi buna
Multumesc AdriS, mai astept cāteva zile si mai fac un test.
Ideea e ca am făcut si luni seara un test si a ieșit negativ
buna ma numesc Camy si eu am aceeasi problema ca aura24 cu durerea abdominala.ultimul CM a fost pe 17 mai,de acum 5 zile am inceput sa am o sensibilitate mare a sfarcurilor insa sanii in sine nu ma dor...de 3 zile ma confrunt cu o durere asemanatoare celei de CM....ma gandeam ca sfarcurile ma pot durea pt ca se apropie perioada de CM peste 8-10 zile...insa cu dureri de burta...de pe acum..sincer nu m-am confruntat....precizez ca am planuit sosirea unui bb insa nu vreau sa imi fac iluzii...singurul lucru pe care il pot face in momentul de fata este sa astept intarzaierea CM?daca fac acum un test iese?multumesc
E prea devreme sa-ti faci un test. Asteapta macr pana cand trebuie sa-ti vina CM.
Verifica sa vezi daca ai unul din semnele de sarcina
ai aceeasi problema ca si mine!pe 1 mai mi-a venit menstruatia ultima data si pe 7 iunie am fost la medic mia zis ca sunt in 3 saptamani dar azi mia curs putin sange sunt speriata ajutorrr
buna si eu cand am ramas insarcinata am pierdut putin sange dar am fost la doctor si era totul bine in cele din urma am vorbit cu mama si a zis ca cica m-ar fii insemnat cica asa se zice
Sangerarea vaginala in primul trimestru de sarcina
Multe femei au parte de usoare sangerari vaginale in primele 12 saptamani de sarcina. Dintre posibilele cauze ale acestor sangerari fac parte:
1. Implantarea. Poti observa o usoara sangerare la inceputul sarcinii, la aproximativ 10-14 zile de la concepere. Aceasta sangerare are loc cand ovulul fecundat este implantat in endometrul uterin. De obicei, aceasta sangerare apare mai devreme si este diferita, mai deschisa la culoare decat o perioada menstruala normala si nici nu dureaza atat de mult. Unele femei confunda aceasta usoara sangerare cu menstruatia si nu realizeaza ca sunt insarcinate.
ca si ieri si azi am aceeasi problema am depistat putin sange! ma sperii fff repede pentru ca imi doresc enorm un bebe!! mai am o fetita de 5 ani