Pagina 2 din 336 PrimulPrimul 123456712223252102 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 4021
Like Tree1719Likes

Subiect: Mamici de februarie 2012

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Implicit Re: Mamici de februarie 2012

Citat Citat din adi123 Vezi post
    Buna, eu sunt mamica de februarie 2012 (am facut la medicul de familie testul beta hcg), am 5 saptamani, ce credeti sa ma duc deja la ginecolog sau sa mai astept un pic? Nu imi dau seama ce ar putea sa imi spuna acum pe langa sa maninc sanatos si sa i-au acid folic.
    Poti sa te duci acum si sa nu iti spuna mare lucru, asa cum zici si tu mai ales ca tu ai confirmarea prin analiza de sange, sau poti astepta pana prin sapt 7, chiar 8 ca sa auzi inimioara lui bebe si sa iti spuna mai multe asa cum zici si tu.
    Oricum iti dorim sa ai o sarcina usoara, fara probleme iesite din comun si un bebel sanatos si voios.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

ANDAP Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din Katty Vezi post
    Felicitari in primul rand Adi! Daca te duci la gineco o sa-ti faca eco sa vada sacul gestional . Nu e obligatoriu sa iti prescrie acid folic :P . O sa faci mai incolo primele analize si in urma analizelor o sa-ti dea si fier sau acid folic :P
    SA nu te superi te rog daca te contrazic dar acidul folic il recomanda cam toata lumea si e vital sa fie luat in primele 12 saptamani cand se formeaza maduva si creierul Apar polemici ulterior daca sa se mai ia si dupa 12 saptamanai sau in perioada de alaptare..dar pt primele sapt cred ca toata lumea recomanda. Eu personal am luat 3 luni inainte de a ramane insarcina si pana in sap 13 in sarcina. Acum ELevitul pe care il iau are si el acid folic, dar cred ca ceva mai putin.
    puppp

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei

ANDAP Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din Crissa Vezi post
    Daca e vreo mamica pe aici din Bucuresti... voi unde ati fost sa faceti ecografie? E ok la spital sau mai bine la privat?
    Depinde foarte mult de medicul pe care il alegi sa iti urmareasca sarcina.Exista posibilitatea ca el insusi sa faca ecografiile si te cheama unde vrea el (la spital sau la cabinetul lui particular) sau te trimite la cineva cu care lucreaza el sa faci ecografiile si atunci de cele mai multe ori e la privat.
    Stabileste intai ce medic vrei si apoi vorbesti cu el si te indruma mai departe.
    In bucuresti iti recomand medicul CELUS TARPAN. este o persoana extraordinara, bun profesionist si sufletist.
    pupici

adi123 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Citat Citat din Crissa Vezi post
    Daca e vreo mamica pe aici din Bucuresti... voi unde ati fost sa faceti ecografie? E ok la spital sau mai bine la privat?
    Buna eu sunt din Bucuresti. Mai am un baietel de 6 ani si sper sa am o fetita acum. E foarte important sa faci o ecografie morfologica in saptamanile 11-14 de sarcina si in saptamanile 20-24 de sarcina. Cred ca cele mai performane ecografe sunt la privat. Ecografistii ce mai buni din Bucuresti, care numai asta fac, sunt dr Pop si dr Iosup. Mai sunt buni se zice dr Herghelegiu si dr. Pelinescu. Eu in secunda doi cand am aflat de sarcina mi-am calculat datele si mi-am facut programarile, deoarece e foarte greu sa le obtii
    Numai bine.

adi123 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Multumesc tuturor pentru felicitari, sanatate si voua si bebeilor!

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Andap, multumesc ca ai fost pe faza si ai deschis casuta viitoarelor mamici de februarie 2012. Chiar zilele astea ma gandeam ca ar trebui sa deschid topicul.
    Mercik.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Felicitari tuturor burticilor. Sa aveti sarcina usoara.

camisca27 Avatar
    camisca27 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    9

ANDAP iti multumesc pt sfat :*
    Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ANDAP Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din Lalira Vezi post
    Andap, multumesc ca ai fost pe faza si ai deschis casuta viitoarelor mamici de februarie 2012. Chiar zilele astea ma gandeam ca ar trebui sa deschid topicul.
    Mercik.
    AM vazut mamici care isi facusera testul de cateva zile si era pozitiv...facand un calcul am vazut ca sunt mamici de februarie si ca nu au casuta. Sper ca nu e o problema si nu m-am bagat peste voi fetele-moderator.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Nu e nicio problema, chiar iti multumesc.
    Ne mai scapa si noua cate ceva.

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

hi a aparut topicul viitoarelor mamici de februarie
    felicitari tuturor burticilor care in luna februarie vor aduce pe lume un pui de om

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Camelia79 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    17

In primul rand felicitari tuturor mamicilor !!! Am sa maresc si eu randul spunandu-va ca sunt o viitoare mamica de Februarie 2012. Ultimul CM 17 Mai. Primul test pozitiv 13 iunie (linia de test palida), urmatoarele 3 teste in 16 februarie la fel pozitive dar cu ambele liniute aproape la fel de intense. De ce 3? Fiinca a fost cu adevarat o surpriza neasteptata. Am si facut primul test Beta-hcg in data de 16 Mai iar rezultatul: 365.9, la ecografia transvaginala nu s-a vazut nimic. Am repetat testul hormonal in 20 Mai iar rezultatul: 1299. Sunt tare ingrijorata dar maine mergem la ecografie din nou. Simptome: urinari frecvente, dureri de spate si de 2 zile nu mai incape sutienul vechi. Au mai ramas 14 ore. Va tin la curent.

Subiecte Similare

1. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  2. Mamici de aprilie 2012
    De Fulguletz_ in forum Sarcina
    Replici: 13434
    Ultimul post: 09 mai 2012, 23:01
  3. Mamici de martie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 6991
    Ultimul post: 08 apr 2012, 01:46
  4. Replici: 46
    Ultimul post: 20 mai 2011, 18:34
  5. Mamici de februarie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 769
    Ultimul post: 20 mai 2011, 18:28

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44