nu mai fiti rele ca le transmiteti si bebelusilor . fara stres si suparari , fara plans , pe silent fa tot... o iei frumos pe cumnata de craci si o arunci in zapada , te urci in pat si faci nani ca si cum nu s`a intamplat nimicmerge?
nu mai fiti rele ca le transmiteti si bebelusilor . fara stres si suparari , fara plans , pe silent fa tot... o iei frumos pe cumnata de craci si o arunci in zapada , te urci in pat si faci nani ca si cum nu s`a intamplat nimicmerge?
Maria e fata cu zambet de foc , ea imi poarta totdeauna noroc
Neatzaaa!!!noi suntem ff fericiti ca e tati cu noi aksik!!bem kfelutza si en gandim ce sa bagam la chiozdan azi![]()
wekend frumoss burtici,mammi si bebelusiiii!!!pupppp!!
mai gandeste`te la mancare cat mai ai timp) eu nu am mai slabit deloc , am ramas cu +8 sa`mi traiasca nush cand scap de ele
aaaaanu ai nici makr o lunaaaa si mai ai doar 8!!as vrea eu sa fie la fel si la mn dupa o luna!!!organismul inca mai are mult sa se retraga si sa isi revina,iar mai incolo..incearca o dietuta....ceva ce sa nu afecteze bb..adik mai mult mankre f sanatoasa:gratarel cu salata,legume crude si la cuptor..nu stiu,,ceva ce functioneaza pt organismul tau dar care sa nu iti afecteze alaptarea...ORICUMMM..ESTI FF TARE!!AI DAT DESTUL PANA ACUM!!Eu slabesc ff bn cu proteine,carnita de pui la gratar,laptic,iaurt,branzik ,oua....fff bn!!!adik juma de kg pe zi...ceva de genu,dar nu o sa pot tine...nici dupa..in laptic bb te sa gaseasca tot nu doar proteine,altf/...organismul sunt sg k i le va da.dar ma va usura pe mn,pe langa tot ce m-a usurat pe sarcina de dintisori,de par....)
of cand ma gandesc cum crapam in mine tot ce imi iesea in cale , si acum proteine din gratarel si salatica , e cam greu
Buna ziua la toti care a nascut si care nu nastere usoara..
Eu deje am nascut o fetita de 3,200 cu cezariana in date de 24 ian,,
,,,O cheama NOEMI`IZABELA,,,,
,,,, Santem sanatos mancam mult,,
felicitari Sidonia!!!!sa va dea DD sanatate!!!si sa cresteti mariiii!!iar tu sa iti revii rpd!!pupici!!

stefy ma bucur pt voi ca sunteti bine!!!!
ni akuma am terminat de papat , si eu trebuie sa ma apuk de invatat ca maine de la 8 ma ultimul examen, deseara face nasu chef ca e ziua lui nush cat o sa rezist dara kuma de mers mergem, o sa vedem noi..........abia astep sa merg si eu luni la dok sa vedem ce zice de nastere si dak a mai pus bebe pe el...........pupicei si un weekend deosebit!!!!!
Buna fetelor,aveti cumva vreo cunostinta care a nascut sau naste la Malaxa bucuresti?multumesc
cunosc pe cnv care lucreaza acolo??pot sa te ajut cu vreo info??
felicitari mamicilor care au mai nascut si multa sanatate lor si bebeilor!!!
noi nu mai avem prea mult timp de intrat pe net...de ieri suntem la noi acasa!!!
noaptea a trecut cu bine, Ioana s-a obisnuit cu orele de papa de la maternitate si doar atunci s-a trezit...in rest e cumintica...pipi, caca sunt la ordinea zilei....acum face nani in patutul ei...
mama e la noi si mai sta cateva zile...
luni merg sa-mi scoata firele de la epiziotomie, sper sa nu ma doara, Doamne-Ajuta!
va pupam,
mami si Ioana