Pagina 1 din 336 12345611213151101 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 4021
Like Tree1719Likes

Subiect: Mamici de februarie 2012

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Cu burtica Mamici de februarie 2012

Nu avem printre noi mamici de februarie 2012? imposibil! Fetelor faceti-va testul si haideti aici. Totul devine mai usor cand ai cu cine impartasi experientele prin care treci.
    Va pup si va asteptam cu drag.
    Daca in februarie 2012 vei deveni mamica, afla ce transformari au loc cu tine si in tine, si cum se dezvolta puiul tau in cele 40 saptamani de sarcina, citind articolele din categoria sarcina pe saptamani.

Lista cu mamici februarie 2012
    Ultima editare de lovelife : 14 sep 2011 la 13:02
    geod likes this.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

camisca27 Avatar
    camisca27 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    9

Implicit Re: Mamici de februarie 2012

buna.eu ma numar printre mamicile de februarie,insa e prea devreme acum pt. mari detalii.am avut CM pe 17 mai insa luna asta nu a mai aparut.intodeauna imi venea inainte cu 2, maxim 3 zile,dar niciodata mai tarziu.adevarul ca noi am si planificat acest eveniment dar spre uimirea mea sa si intamplat.am facut primul test pe data de 16 iunie si a iesit pozitiv dar a2a liniuta a fost mai stearsa decat prima,nu imi venea sa cred,nici acum nu cred =)),aseara 20 iunie am mai realizat un test care la fel a iesit pozitiv,dupa calculatorul sarcinii,azi asi avea fix 5 saptamani.trebuie sa merg la doctor insa am inteles ca in saptamana 5 se vede doar saculetul,si incepand cu sapatmana 6 se vede mai clar si bebe ...asa este?precizez ca in momentul de fata nu am stari specifice,cum ar fi greata,ma dor insa sanii,si sunt toata ziua balonata,in special seara.este prima mea sarcina si stiti cum este...,ma bucur foarte mult insa intervine adesea si frica,daca e o sarcina ectopica,daca voi pierde....si ganduri de astea negre care nu ma lasa sa ma bucur pe deplin.de aceea ma grabesc ma merg la medic sa vad daca totul e bine insa,mi-as dori sa si vad ''punctuletul'',nu stiu fetelor eu va intreb despre ecografii cand pot fi facute...ma scuzati cu intrebarile mele =)),insa apelez si eu la sfaturile voastre.va multumesc.o zi placuta
    Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Citat Citat din camisca27 Vezi post
    buna.eu ma numar printre mamicile de februarie,insa e prea devreme acum pt. mari detalii.am avut CM pe 17 mai insa luna asta nu a mai aparut.intodeauna imi venea inainte cu 2, maxim 3 zile,dar niciodata mai tarziu.adevarul ca noi am si planificat acest eveniment dar spre uimirea mea sa si intamplat.am facut primul test pe data de 16 iunie si a iesit pozitiv dar a2a liniuta a fost mai stearsa decat prima,nu imi venea sa cred,nici acum nu cred =)),aseara 20 iunie am mai realizat un test care la fel a iesit pozitiv,dupa calculatorul sarcinii,azi asi avea fix 5 saptamani.trebuie sa merg la doctor insa am inteles ca in saptamana 5 se vede doar saculetul,si incepand cu sapatmana 6 se vede mai clar si bebe ...asa este?precizez ca in momentul de fata nu am stari specifice,cum ar fi greata,ma dor insa sanii,si sunt toata ziua balonata,in special seara.este prima mea sarcina si stiti cum este...,ma bucur foarte mult insa intervine adesea si frica,daca e o sarcina ectopica,daca voi pierde....si ganduri de astea negre care nu ma lasa sa ma bucur pe deplin.de aceea ma grabesc ma merg la medic sa vad daca totul e bine insa,mi-as dori sa si vad ''punctuletul'',nu stiu fetelor eu va intreb despre ecografii cand pot fi facute...ma scuzati cu intrebarile mele =)),insa apelez si eu la sfaturile voastre.va multumesc.o zi placuta
    buna camisca!! te felicit din nou. iti doresc sarcina usoara in continuare si un BB sanatos si la termen.
    eu la prima sarcina am merg la 5 sapt la eco si se vedea un punctulet micut in uter...(dar din pacate BB nu a vrut sa ramana in burtica si la 6 sapt l-am pierdut )nu vreau sa te speriu, dar eu zic sa mergi cat mai redepe medic ca e mai bine... cu cat mergi ma repede cu atat mai bine... parerea mea!daca mergi acum o sa te cheme iar peste 2 saptamani..!!! multa sanatate si sa ne ti la curent cu vestile!!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

Crissa este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    9

Salutare fetele. E posibil sa fiu si eu o mamica de februarie 2012, dar...eu ultimul CM l-am avut pe 15 mai (mai mult de 2 zile nu a intarziat niciodata), de atunci tot felul de simptome de sarcina dar testele ies in continuare negative...ce parere aveti? A mai patit cineva pana acum sa iasa toate testele de sarcina negative si totusi sa fie insarcinate?
    Eu una in fiecare dimineata sunt invatata sa beau o cafea sa ma trezesc, de cateva zile...dupa ce beau cafeaua, am o stare de greata si indispozitie (simpt cafeau in gat) pe tot parcursul zilei. A mai patit cineva pana acum?
    Si inca o intrebare: cand credeti ca ar trebui sa fac o eco sa vad daca intradevar sunt insarcinata? in conditiile in care CM se incapataneaza sa apara si testele ies negative? Pupici si astept cu interes parerile voastre.

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

Citat Citat din Crissa Vezi post
    Salutare fetele. E posibil sa fiu si eu o mamica de februarie 2012, dar...eu ultimul CM l-am avut pe 15 mai (mai mult de 2 zile nu a intarziat niciodata), de atunci tot felul de simptome de sarcina dar testele ies in continuare negative...ce parere aveti? A mai patit cineva pana acum sa iasa toate testele de sarcina negative si totusi sa fie insarcinate?
    Eu una in fiecare dimineata sunt invatata sa beau o cafea sa ma trezesc, de cateva zile...dupa ce beau cafeaua, am o stare de greata si indispozitie (simpt cafeau in gat) pe tot parcursul zilei. A mai patit cineva pana acum?
    Si inca o intrebare: cand credeti ca ar trebui sa fac o eco sa vad daca intradevar sunt insarcinata? in conditiile in care CM se incapataneaza sa apara si testele ies negative? Pupici si astept cu interes parerile voastre.
    asa pateam si eu cu cafeaua si is genu care daca nu o beau dimi is mamaliga toata ziua,mergi la dr sau fa analiza aia Bhcg(sper k nu am zis o prostie,ce arata ca esti insarcinata)

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Felicitari mamici de februarie!!!Cand aveti nevoie de sfaturi apelati la mamicile mai "mari" ! Crissa pot iesii negative testele daca este sarcina mica. Eu zic ca in maxim 1 saptamana o sa stii sigur! Totusi cred ca daca te duci la medic poti afla de pe acum :-s

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

adi123 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    3

Buna, eu sunt mamica de februarie 2012 (am facut la medicul de familie testul beta hcg), am 5 saptamani, ce credeti sa ma duc deja la ginecolog sau sa mai astept un pic? Nu imi dau seama ce ar putea sa imi spuna acum pe langa sa maninc sanatos si sa i-au acid folic.

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Citat Citat din adi123 Vezi post
    Buna, eu sunt mamica de februarie 2012 (am facut la medicul de familie testul beta hcg), am 5 saptamani, ce credeti sa ma duc deja la ginecolog sau sa mai astept un pic? Nu imi dau seama ce ar putea sa imi spuna acum pe langa sa maninc sanatos si sa i-au acid folic.
    Felicitari in primul rand Adi! Daca te duci la gineco o sa-ti faca eco sa vada sacul gestional . Nu e obligatoriu sa iti prescrie acid folic :P . O sa faci mai incolo primele analize si in urma analizelor o sa-ti dea si fier sau acid folic :P

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

Crissa este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    9

Daca e vreo mamica pe aici din Bucuresti... voi unde ati fost sa faceti ecografie? E ok la spital sau mai bine la privat?

mmm2011 Avatar
    mmm2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.758

Citat Citat din adi123 Vezi post
    Buna, eu sunt mamica de februarie 2012 (am facut la medicul de familie testul beta hcg), am 5 saptamani, ce credeti sa ma duc deja la ginecolog sau sa mai astept un pic? Nu imi dau seama ce ar putea sa imi spuna acum pe langa sa mananc sanatos si sa i-au acid folic.
    Felicitari, Adi!!!

Prima ecografie este recomandat sa se faca in sapt. 6-10 de sarcina iar scopul ei este de a determina nr fetusilor prezenti si evaluarea evolutiei normale a sarcinii intrauterin.
    Acid folic e recomandat sa iei chiar inainte de a ramane insarcinata (deci poti lua cu incredere - previne malformatiile).
    De asemenea iti va recomanda analizele cu care trebuie sa revii ulterior.

Asteptam vesti!

ANDAP Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din camisca27 Vezi post
    buna.eu ma numar printre mamicile de februarie,
    Stiam scumpa ca tu esti printre ele, deoarece am mai vb cu tine pe un alt subiect. Incearca pe cat posibil sa nu iti faci ganduri rele.E adevarat ca exista si situatii mai putin placute asa cum zici si tu, dar nu lasa aceste variante sa iti strice bucuria de a fi mamica...chiar si in 5 saptamani...de ce sa nu te bucuri de toate cele 40 si numai de cateva. Crede-ma ca nici un dr indiferent ca te vede in sapt 5/15/25 nu iti poate garanta ceva.DA, iti poate spune ca totul pare in regula si ca in mod normal nu se prea pot intampla lucruri rele, dar nimeni nu iti garanteaza nimic. Din cauza asta trebuie sa te intaresti tu si sa iti spui ca totul este bine. Mergi la dr cat de repede vrei (eu am mers repede pt ca nu mai aveam rabdare si nu s-a vazut nimic deosebit asa cum ti-am mai zis, apoi am fost iar la 8 sapt si totul a fost perfect iar la 10 sapt am ajuns cu hemoragii in spital si uite ca acum am 22 de saptamani cu un bebe mare si sanatos). Repet, incearca sa nu iti faci grija. Daca vecina a avut o sarcina cu probleme, sau doamne fereste a pierdut o sarcina la x saptamani nu inseamna ca si tu o sa fii la fel. In acelasi sens, dc nu stiu ce prietena a avut o sarcina perfecta si facea scufundari la 30 de sapt nu inseamna ca vei fi si tu tot asa...Dar, cel mai important e sa aduci pe bebe pe lume indiferent cu ce sacrificii..pana la urma merita.
    te pup dulce si iti doresc o sarcina usoara. Iar de simptome nu iti fa probleme ca nu le ai..cand vor aparea iti vei dori sa dispara...asa ca profita cat mai poti.pupici

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei

ANDAP Avatar
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Citat Citat din Crissa Vezi post
    La 5 saptamani de la prima zi a ultimul ciclu se poate vedea sacul embrionar...Parerea mea e ca esti insarcinta...dar mergi la medic pt confirmare.Succes

Subiecte Similare

1. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  2. Mamici de aprilie 2012
    De Fulguletz_ in forum Sarcina
    Replici: 13434
    Ultimul post: 09 mai 2012, 23:01
  3. Mamici de martie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 6991
    Ultimul post: 08 apr 2012, 01:46
  4. Replici: 46
    Ultimul post: 20 mai 2011, 18:34
  5. Mamici de februarie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 769
    Ultimul post: 20 mai 2011, 18:28

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44