Citat din
camisca27
buna.eu ma numar printre mamicile de februarie,insa e prea devreme acum pt. mari detalii.am avut CM pe 17 mai insa luna asta nu a mai aparut.intodeauna imi venea inainte cu 2, maxim 3 zile,dar niciodata mai tarziu.adevarul ca noi am si planificat acest eveniment dar spre uimirea mea sa si intamplat.am facut primul test pe data de 16 iunie si a iesit pozitiv dar a2a liniuta a fost mai stearsa decat prima,nu imi venea sa cred,nici acum nu cred =)),aseara 20 iunie am mai realizat un test care la fel a iesit pozitiv,dupa calculatorul sarcinii,azi asi avea fix 5 saptamani.trebuie sa merg la doctor insa am inteles ca in saptamana 5 se vede doar saculetul,si incepand cu sapatmana 6 se vede mai clar si bebe ...asa este?precizez ca in momentul de fata nu am stari specifice,cum ar fi greata,ma dor insa sanii,si sunt toata ziua balonata,in special seara.este prima mea sarcina si stiti cum este...,ma bucur foarte mult insa intervine adesea si frica,daca e o sarcina ectopica,daca voi pierde....si ganduri de astea negre care nu ma lasa sa ma bucur pe deplin.de aceea ma grabesc ma merg la medic sa vad daca totul e bine insa,mi-as dori sa si vad ''punctuletul'',nu stiu fetelor eu va intreb despre ecografii cand pot fi facute...ma scuzati cu intrebarile mele =)),insa apelez si eu la sfaturile voastre.va multumesc.o zi placuta