dar de ce video-chat? poti sa-ti gasesti si altceva. sau te gandesti ca poti sa faci de acasa, dar bebele ce face in timpul ala?
cati ani ai?
buna tuturor
am sa spun cat mai pe scurt povestea mea:am cunoscut un barbat insurat care are si un copil cu sotia lui.am ramas insarcinata cu el.sunt in 5 saptamani.ma tot gandesc daca sa avortez sau sa l pastrez si nu pot sa iau nici o hotarare.tatal lui nu mi poate oferi absolut nimic.nici macar nu i poate spune sotiei ca a inselat o pentru ca ii e frica ca si pierde copilul.nu ma iubeste,sunt doar una din amantele lui.am aflat ca a mai avut una care a ramas insarcinata si a avortat.sunt absolut singura.parintilor mei nu le pasa absolut deloc de mine,nu am prieteni pe care sa ma pot baza pentru nimic.ma tot gandesc ca cea mai buna solutie ar fi avortul si ca nu ma simt pregatita sa fiu mama.doar ca pe de alta parte nu vreau sa mai trec iar prin experienta avortului.s a mai intamplat o data.nici financiar nu stau prea bine.daca aleg sa nasc copilul va trebui sa fac video chat ca sa traiesc eu si sa i asigur si lui un trai cat de cat decent.ideea e ca nu stiu daca sunt pregatita pentru "job-ul" asta.mi se pare destul de degradant.ma simt absolut singura si nu ma iubeste nimeni.am facut multe greseli si sunt convinsa ca sunt in situatia in care sunt doar din vina mea.imi pare foarte rau dar asta e situatia in care ma aflu.indraznesc sa va cer un sfat.decizia sunt constienta ca tot eu o iau dar poate ma ajutati putin sa mi mai limpezesc gandurile.multumesc.
de ce te ai gandit la video-chat?,daca esti in romania,se gaseste cam greu de lucru,dar poti apela nuj la primarie sau undeva sa iti vina in ajutor cu ceva,sau un loc de munca si daca ai spala vase la un restaurant,ar fii o munca de care nu ti ar fii rusine,sau mai tarziu copilului tau
incearca sa mergi pe alt drum, increde te in Dumnezeu,El te va ajuta
sa zicem ca vei face avort si daca mai tarziu vei cunoaste pe careva care sa te iubeasca numai pe tine si sa nu mai poti face copii?atunci ce o sa faci????
ma pun in situatia ta....eu as face asa,as pastra copilul, sa stiu 100% ca ii al lui si sa plateasca pensie alimentara,acuma ii este frica ca afla nevasta(nu stie cum sa scape de tine si de copil) dar cand a inceput o "relatie" cu tine nu ii era frica? si nu ai fost singura,daca zici ca a mai avut si alte amante...
acuma decizia cum ai zis si tu ramane doar a ta,sper sa iei una potrivita pt tine si vitorul tau,tu iti stii viata si posibilitatile mai bine ca oricine...
sa ne spui si noua ce vei face![]()
am 27 de ani.nu am unde sa ma angajez pentru ca nu m-ar primi nimeni insarcinata si chiar daca m-ar primi eu am de platit o chirie pentru ca locuiesc singura plus cheltuieli plus mancare.am mai facut video chat si tocmai de asta spun ca mi se pare un job degradant pentru ca mi a fost mereu foarte greu sa fac "meseria" asta.am citit pe net ca sunt destule mame care isi cresc copiii din asta dar eu nu stiu daca sunt in stare sa mai fac asta si mai ales pentru nu stiu cati ani.m am gandit si eu la varianta avortului numai ca ma doare.si nu vreau sa mai am alti copii pentru ca nu merit daca fac acum avort.dar nici nu am suficienta putere sa l nasc si sa l cresc in conditiile pe care le am.adica cu nimeni alaturi de mine.nu am fost niciodata o persoana puternica pentru ca exact cand am avut nevoie de parinti sa mi fie aproape ei nu au fost asa ca tot ce am invatat de la viata e ca trebuie sa ma descurc singura si sa fac compromisuri.mama mea cand ma cauta o facea fie sa mi ceara bani(desi nu era de acord cu meseria pe care o faceam) fie sa mi spuna ca n am realizat nimic in viata.cat priveste tatal copilului....el mi a trimis un mesaj si mi a spus ca nu are nimic impotriva fiintei care este in mine.dar nici sa si asume vreo raspundere nu prea poate.probabil lui i se pare ca ar fi bine sa l nasc si el sa treaca din cand in cand sa mi arunce niste bani si sa l vada...din cand in cand fara sa stie nevasta lui.nu vreau sa i fac rau.daca i as spune sotiei lui probabil ca mai mult ar afecta o pe ea si pe copilul lor dar ea nu l va parasi pentru ca nu are nici ea unde sa se duca cu copilul.plus de asta nu cred ca am dreptul sa i fac rau lui.nu eu.daca trebuie sa plateasca mai bine sa i plateasca soarta decat eu.eu i am spus doar sa nu ma mai caute pentru ca ma doare sa ma caute si pentru ca nu am nevoie de un tata....pasager prin viata mea si a copilului meu.as vrea sa fiu o persoana mai puternica dar nu sunt.si daca o sa l avortez chiar daca prin absurd Dumnezeu m ar ierta eu n o sa ma pot ierta niciodata.mi e foarte frica ca daca fac copilul asta nu o sa stiu sa l cresc si poate o sa aiba aceasi viata nefericita ca a mea.
Chiar daca tatal copilului nu va fi langa tine, nu conteaza! Este bucatica din tine, veti fi voi 2 si crede-ma , iti va fi f greu, dar cand o sa-l ai in brate o sa fi cea mai puternica femeie si o sa sti ptr ce lupti si ptr ce traiesti! Sunt o gramada de mame cu copii care isi gasesc repede pe cineva alaturi care sa le ajute si sa le fie aproape la bine si la rau. Eu zic ca este un semn de la Dumnezeu , vei primii un ingeras care iti va fi alaturi toata viata si nu vei mai fi niciodata singura! Sa ai grija de tine si sper ca vei lua cea mai buna decizie ptr tine.Suntem alaturi de tine!!!
Te rog uita-te la video asta:
pe mine personal nu ma intereseaza cum isi castiga fiecare existenta, nu ma uit in curtea altuia si nici nu judec si nu esti obligata sa dai explicatii cum iti castigi painea;
gandeste-te ca acel copil este fructul tau; nu a murit nimeni din cresterea unui copil, in schimb au murit multe femei facand avort; eu consider ca un copil este cea mai mare responsabilitate a unei femei si totodata a unui barbat; cand v-ati iubit v-ati simtit bine?! ei bine acum tb sa va asumati raspunderea; nu poti sa te scapi de el ca de un virus de raceala;
pt tine va deveni lumina ochilor, chiar daca acum il simti un pic ca o povara; il vei iubi si vei face tot posibilul sa-i asiguri traiul si educatia; sentimentele astea se vor naste in tine cand nici nu-ti vei da seama; nu-ti pierde timpul cu ganduri precum "va avea o viata nefericita"; nu ai de unde sa stii ce soarta va avea el, poate va fi un mare Einstein, va avea un IQ exploziv si va ajunge sa faca nave spatiale la NASA, zau asa, soarta omului e scrisa in fruntea lui;
si pt ca tot vorbeam de raspundere, el cu siguranta trebuie sa plateasca pensie alimentara; EL trebuia sa se gandeasca ca-si pierde sotia si copilul, nu TU; din cate observ lui ii plac femeile (mai putin nevasta-sa) si mai ales sa le lase bortoase; pai pana cand? eu cred ca e misto asa: ma duc, ma simt bine, ma spal pe maini si plec acasa; pana la urma tu esti cea care pierde tot (daca te si hotarasti sa faci avort), iar el in curand te va neglija si isi va gasi alta; nu uita ca si tu esti alta!!! treaba e foarte simpla, pastrezi copilul, il nasti, lasi spatiu gol in certificat daca el nu-l recunoaste si va vedeti la tribunal; nu te lasa impresionata si pacalita de el pt ca din cate vad se pricepe foarte bine la asta; NU-TI NENOROCI VIATA PT UN BARBAT CARE STIE SA VA JOACE PE DEGETE!!!!!
Rosie, se vede ca tu esti acum la o rascruce si nu stii in care parte sa o iei.
Si din mesajul tau se simte ca nu esti chiar asa de slaba cum scrii tu, uite cuvintele tale
m am gandit si eu la varianta avortului numai ca ma doare.inseamna ca nu iti surade deloc aceasta solutien o sa ma pot ierta niciodata
tu deja vezi punctuletul ala din tine ca pe o fiinta vie, copilul tau.prin viata mea si a copilului meu
iar asta
demonstreaza ca nu esti inconstienta si ai face orice sa-l faci pe copil fericit.mi e foarte frica ca daca fac copilul asta nu o sa stiu sa l cresc si poate o sa aiba aceasi viata nefericita ca a mea.
A zis cineva ca o femeie care face avort va regreta toata viata, iar cea care nu-l face - nu va regreta niciodata.
Iti doresc sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si sa nu regreti niciodata.
Draga rosie...in primul rand iti multumim ca ai ales sa iti versi off-ul aici....si poate toate sfaturile date in aceasta pagina nu vor fi in zadar...Parerea mea,lupta pentru viata din tine....gandeste-te ca ,inte-o viata anterioara puteai sa fii tu in locul bebelusului tau..si soarta iti era trasa la sorti...insa iata ca esti vie,si "rodnica"...cred ca ai vazut si tu cate femei sunt in ziua de azi care fac zeci de tratamente,investesc zeci de mii de euro numai sa aiba sansa la o minune vie,minune pe care tu deja o ai...Si Dumnezeu nu face nimic intamplator...totul are un scop...nu te uita ca ai avut de-a face cu un barbat iresponsabil....candva o sa vrea probabil sa isi repare greseala,dar nu o sa poata.....tu fii tare si mergi inainte...nu este videochatul singura optiune....si plus de asta...numai cu o simpla cautare pe google ai sa vezi cate centre sunt,care sprijina viitoarele mamici...mergi la un preot de care apartii...negresit el va gasi ceva de munca pentru tine,sau iti va da sfatul cel mai bun...
Crede-ma ca atunci cand simti cum misca acea faptura mica in tine,uiti de toate grijile si de tot necazul...Traiti una pentru cealalta
Te pup...te rog ai grija de tine si de bebe...si poate ne vei spune si noua decizia care ai luat-o![]()