Pagina 3 din 583 PrimulPrimul 1234567813233353103503 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 6992
Like Tree1817Likes

Subiect: Mamici de martie 2012

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Implicit Re: Mamici de martie 2012

Citat Citat din CRISTINUTADADU Vezi post
    Salu fetelor!!!! si mie un test de sarcina m-a anuntat ca s-ar putea sa fiu o mamica de martie 2012 ...dupa calculele mele bb ar trebui sa aiba de cand a fost conceput 3 saptamani 3 saptamani si dupa calculele doctorilor 5 saptamani. Ieri am fost la gine dar mi-a zis ca nu are rost sa-mi faca ecografie si sa ma intorc luni ca se va vedea sigur voi aveti greturi sau ceva de genul????
    Scumpa, varsta de sarcina se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu. Daca tu zici ca ai 3 sap de la conceptie, medici zic ca ai 5 saptamani de sarcina, chiar daca practic 2 saptamani nu ai fost insarcinata. asa se calculeaza varsta sarcinii.
    Greturi o sa incepi sa ai cam de prin saptamana a 7-8..acum depinde de fiecare.

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

dya Avatar
    dya
    dya este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    811

vad ca suntem cam putine mamici de martie sper sa ne mai adunam
    eu deseara plec in concediu la mare,plec la muntenegru si sper sa ma simt bine in apa,deabia astept,
    poate cand ma intorc voi gasi mai multe mamici cu care sa povestesc
    pana atunci sarcina usoara si aveti grija de voi

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.444

[quote=dya;242845]vad ca suntem cam putine mamici de martie sper sa ne mai adunam
    eu deseara plec in concediu la mare,plec la muntenegru si sper sa ma simt bine in apa,deabia astept,
    poate cand ma intorc voi gasi mai multe mamici cu care sa povestesc
    pana atunci sarcina usoara si aveti grija de voi[/quDistractie placuta !!!!!!!!

ANDAP Avatar
    ANDAP este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    3.466

Felicitari tuturor mamicilor si o sarcina cat mai usoara si lipsita de probleme deosebite. DAca aveti nevoie de sfaturi, incurajari, pareri, puteti oricand sa apelati la mine sau la alte mamici de octombrie...sunt niste fete extraordinare si sunt sigura ca vor incerca sa va ajute,atata cat ne pricepem si noi. Si stati fara grija incet incet veti deveni din ce in ce mai multe. asa eram si noi la inceput vreo 2-3..acum suntem vreo 30...e drept ca nu toate active...dar..s-au legat prietenii frumoase..o sa vedeti si voi.

pupici!!

Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
    http://www.mamicifericite.shopmania.biz

irinamatei este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    5

Citat Citat din alinac. Vezi post
    Felicitari si sarcina usoara si tie!!!Sa dea DD sa ne vedem scumpicii in brate! eu am aflat pe 5 iulie, dupa 4 zile de intarziere ca vom avea un bb, iar ecograful l-am facut in aceeasi zi si s-a vazut un punctulet. Urmatoarea programare o am pe 28 si atunci vom vedea daca ii bate inimioara. Am niste emotii.... Tu cand ai aflat ca vei fi mamica? Sa dea DD sa fie totul bine. Si asteptam noutati . Pupici
    Multumesc,la fel si tie!Eu am aflat pe 6 iunie,cand mi-am facut primul test,a doua zi inca unul si pe 8 am fost la ecograf si era un punctulet de 6 mm,am fost foarte incantata.
    M-am bucurat ca nu am avut greturi dar de cateva zile e nebunie,nu mai pot manca decat fructe si iaurt...dar pentru bebe accept orice stare.
    Tu cum stai cu mancarea,ai greturi?
    Pupici si sa auzim de bine!

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.444

Citat Citat din irinamatei Vezi post
    Multumesc,la fel si tie!Eu am aflat pe 6 iunie,cand mi-am facut primul test,a doua zi inca unul si pe 8 am fost la ecograf si era un punctulet de 6 mm,am fost foarte incantata.
    M-am bucurat ca nu am avut greturi dar de cateva zile e nebunie,nu mai pot manca decat fructe si iaurt...dar pentru bebe accept orice stare.
    Tu cum stai cu mancarea,ai greturi?
    Pupici si sa auzim de bine!
    sarcina usoara iti doresc si un bebe frumos si sanatos!!!!! din ce saptamana te-au apucat greturile??? eu mi-am cumparat pastile de ghimbir si sper sa nu fiu nevoita sa le folosesc dar sunt 100% naturale si in plus e recomandat pentru greturile din primul trim de sarcina. pupici

Lilypie First Birthday tickers

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Felicitari viitoarelor mamici de Martie 2012!!! Sa fiti sanatoase si sa va ajute DD sa aveti niste bebei frumosi si sanatosi! Bucurati-va maxim de perioada asta cu burtica, este perioada in care voi sunteti cele mai importante si mai rasfatate fiinte din lume!

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

kryss este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    4

Hello, sunt noua si voi fi si eu mamica de Martie 2011, daca ajuta Dumnezeu si totul va fi bine Am fost la medic saptamana trecuta joi si a zis ca totul e ok, am 7 saptamani dupa calculele lui (eu stiu ca am 5 de la conceptie :P ) mai trebuie sa merg in 11 August sa-i asculte inimioara acum era prea mic si vineri plec in concediu in Croatia , deci nu pot merge mai repede la control. Pentru mine a fost o mare surpriza sa aflu ca sunt insarcinata chiar in saptamana dinaintea nuntii (am avut nunta in 9 Iulie 2011).

Felicitari tuturor viitoarelor mamici de Martie 2012 si sa ne auzim cu bine !

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Citat Citat din kryss Vezi post
    Hello, sunt noua si voi fi si eu mamica de Martie 2011, daca ajuta Dumnezeu si totul va fi bine Am fost la medic saptamana trecuta joi si a zis ca totul e ok, am 7 saptamani dupa calculele lui (eu stiu ca am 5 de la conceptie :P ) mai trebuie sa merg in 11 August sa-i asculte inimioara acum era prea mic si vineri plec in concediu in Croatia , deci nu pot merge mai repede la control. Pentru mine a fost o mare surpriza sa aflu ca sunt insarcinata chiar in saptamana dinaintea nuntii (am avut nunta in 9 Iulie 2011).

Oooo ce frumos s-a nimerit! Felicitari ptr bebe si casa de piatra! Sa mai treci pe la noi dupa ce vi din Croatia sa ne impartasesti din sentimentele si momentele tale din aceasta perioada minunata!

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

dya Avatar
    dya
    dya este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    811

si eu am fost anul trecut in croatia este sper frumos acolo,sa te simti bine si sa te relaxezi
    eu acum sunt in concediu la muntenegru este super frumos,ce ma deranjeaza sunt greturile si starea de voma,groaznic in rest eok,am facut si baie si ma stat si la soare
    fetelor eu nu suport elevitul am baut o pastila si imed am vomitat-o,azi n-am mai incercat ca toata ziua am avut greturi ,o sda mai incerc maine daca e ok,daca nu o intreb pe dr daca mi le poate schimba
    va pup si ne auzim cand ma intorc,pana atunci sarcina usoara va doresc la toate

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

fetelor am luat si eu elevit,dar acum m-a trecut dr pe centrum materna ca cik sunt mai bune

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.444

"Casa de piatra!!!!!!!!" si FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!! pentru bebe cred ca a fost cel mai frumos cadou!!!!!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!!!!

Lilypie First Birthday tickers

Subiecte Similare

1. Mamici de iunie 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 12516
    Ultimul post: Astazi, 11:17
  2. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  3. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  4. Mamici martie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 13829
    Ultimul post: 11 mai 2011, 18:15
  5. viitoare mamici de martie 2010
    De oanna in forum Clubul burticilor
    Replici: 12
    Ultimul post: 06 ian 2011, 23:02

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44