Pagina 338 din 583 PrimulPrimul ... 238288308318328333334335336337338339340341342343348358368388438 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 4.045 la 4.056 din 6992
Like Tree1817Likes

Subiect: Mamici de martie 2012

andreea3 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    29
    Posturi
    96

Implicit Raspuns Mamici de martie 2012

Citat Citat din angel Vezi post
    Neata fetelor! Felicitari Stefy! Mai este asa putin pana o sa-ti tii ingerasul in brate!
    Fetelor, de ieri am o noua problema: mi-au aparut hemoroizi desi eu nu am probleme cu constipatia. Am citit care ceva despre asta si am aflat ca e din cauza bebeului care apasa destul de mult in jos. Este asa de neplacuta senzatia! Nu mai pot sta deloc pe scaun! Voi va confruntati cu aceasta problema?
    neatza,e vb doar de hemoroizi sau si de constipatie?

cara33 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    33
    Posturi
    636

Buna dimineataaaa...am facut si noi oki.

Eu azi dimineata cand m am trezit sa fac lapticul pentru Ioana am ramas pe canapea in sufragerie...acolo dorm atat de binee.Incercati sa ajutati burta un pic..puneti o perna sub ea,la culcare..ar fi buna si o perna intre picioare.Nu stiu de ce nu dormiti..dar daca greutatea burtii este problema..poate ajuta.
    Stefy,hai ca ai gasit si un om in casa aia..ma bucur ca s a gasit solutia cea mai buna.
    Imi pare rau pt cele ce va temeti de nasterea naturala...recupererarea este "naturala" ei si argumente contra taietura sunt multe...dar fiecare face cum simte mai bine.
    Cat despre tratarea hemoroizilor...cel mai bine medicul va poate sfatui...nu incercati naturiste sau nus ce pe acasa,ca nu stie.

angel este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    239

Multumesc Monica si Cara pt sfaturi. Andreea e <acronym title="vBulletin">vb</acronym> de hemoroizi... din pacate. Eu nu am avut niciodata. Acum mi-au aparut pt prima data. O sa merg la medic sapt viitoare sa vad ce-mi zice...
    Lilypie First Birthday tickers

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    29
    Posturi
    96

poate e bun ceaiul de musetel(nu sa-l bei)...nu stiu ce sa zic...calmeaza...nu cred ca are cum sa-ti faca rau.

dorra este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    62

Buna ziua la burtici si bebei! noi nu am mai scris de mult pt ca am avut o perioada mai grea! dupa cum am mai zis am colul foarte scurt si iminenta de avort-toata sarcina am dus-o numai cu tratament iar la ultima ecografie bebe e mai mititel decat normal (la 31 de saptamani implinite avea aproximativ 1450g adica greutatea de la 29 de saptamani)! Pe langa asta din cauza riscului de nastere prematura mi-a dat doctorita suplimentar Gynipral si am facut si 4 injectii cu dexametazona ca sa fie maturati plamanii lui in caz ca se grabeste! Dar problema e ca parca acum nu mai misca cum misca inainte de aceste medicamente,nu mai e asa vioi,doar cateva rasuciri rare, miscari pasive ! M-i s-a zis sa-mi fac un caiet in care sa notez cateva zile de fiecare data cand misca dar deja intru in depresie ca cica trebuie sa fie cam 10 miscari active pe zi si ori eu nu simt ori are el ceva! mai e cineva care a facut dexametazona sau ia Gynipral? oare o fi de la medicamente?

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    29
    Posturi
    96

Citat Citat din dorra Vezi post
    Buna ziua la burtici si bebei! noi nu am mai scris de mult pt ca am avut o perioada mai grea! dupa cum am mai zis am colul foarte scurt si iminenta de avort-toata sarcina am dus-o numai cu tratament iar la ultima ecografie bebe e mai mititel decat normal (la 31 de saptamani implinite avea aproximativ 1450g adica greutatea de la 29 de saptamani)! Pe langa asta din cauza riscului de nastere prematura mi-a dat doctorita suplimentar Gynipral si am facut si 4 injectii cu dexametazona ca sa fie maturati plamanii lui in caz ca se grabeste! Dar problema e ca parca acum nu mai misca cum misca inainte de aceste medicamente,nu mai e asa vioi,doar cateva rasuciri rare, miscari pasive ! M-i s-a zis sa-mi fac un caiet in care sa notez cateva zile de fiecare data cand misca dar deja intru in depresie ca cica trebuie sa fie cam 10 miscari active pe zi si ori eu nu simt ori are el ceva! mai e cineva care a facut dexametazona sau ia Gynipral? oare o fi de la medicamente?
    buna,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.Curaj si credinta in DD ca totul o sa fie bine.Acum in cate sapt esti?Sa stai pe partea stanga si...poate te ajuta un stetoscop...poate il auzi mai bine.Eu ii mai dau ciocolata...din cand in cand...si imediat se agita.Stai linistita si fa ce zice doctorul!Multa sanatate si tie si bebicului!Sa dea domnil sa fie totul bine!te pup

laurici_cj este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    595

mai aproape de termen bebe se misk mai putin decat inainte pt ca e mai mare si nua re atat loc in burtik....
    angel likes this.
    baietelul meu skumpik- ionut luca a venit pe lume in 21.02.2012

dorra este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    62

da, aproape de termen se misca mai putin dar eu am 32 de saptamani iar el oricum e mai mititel cu 2 saptamani,deci teoretic loc are!!cat despre ciocolata,cateva zile am mancat si cate o ciocolata intreaga/zi +o cafea si degeaba! pana si cu muzica am incercat,caci inainte era un dansator ,dar la fel!am o prietena medic si m-am dus la ea la ecograf sa vad daca ii bate inima-si batea-dar ea nu e ginecolog! mai astept week-endul asta si apoi merg la ginecolog daca nu e nici o modificare!

IoanaStr Avatar
    IoanaStr este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    208

Dora imi pare rau ca treci prin asa ceva.Ai incredere in Dumnezeu si vei vedea ca totul va fi bine.Adevarul e ca in ultima parte a sarcini bebe misca mult mai putin,nici eu nu il simt atat de intens.Plus cred ca esti si niitel stresata,bebe simte tot,relaxeazate,eventual papa niste cioco si vezi ce se intampla,Pentru linistea ta de ce nu mai faci o eco sa vezi cum e,explicai meicului ca esti ingrijorata,sunt sigura ca te va intelege.Si eu aveam momente cand intram in panica,aveam unele zile in care parca nu simteam nimik...
    ]

monika_22 Avatar
    monika_22 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    22
    Posturi
    638

dora gynipral face si o prietena de amea dar nu are pr de la el.nu te speria de greutate copii nu sunt facuti la xerox sa fie la fel,fiecare e diferit creste in ritmul lui am avut si eu o saptamana de liniste cum spooi tu apoi a devenit vioi ,depinde si ce spatiu are in burtica si ce activitati ai tu,eunumai sta pe spate stai pe o parte pe stanga,zice 10 miscari..poi cum adica..al meu se misca de ex 5 minute in continuu ..cate miscari au fost?nu are cum sa cronometrezi la miscari,poate cate episoade pe zi adica reprize la mine sunt cam 3 inainte de masa cand ii e foame mananc si apoi nul mai simt pana la urmat masa.eu daca beau pepsi si mananc cioko sal vezi ce dansuri faceda nu folosi asta ca metoda intentionata eu asta am in alimentatie oricum ciokolata la greu stiu ca nu e bine dar mananc de aia pt copii macar.kinder.

monika_22 Avatar
    monika_22 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    22
    Posturi
    638

da, aproape de termen se misca mai putin dar eu am 32 de saptamani iar el oricum e mai mititel cu 2 saptamani,deci teoretic loc are!!cat despre ciocolata,cateva zile am mancat si cate o ciocolata intreaga/zi +o cafea si degeaba! pana si cu muzica am incercat,caci inainte era un dansator ,dar la fel!am o prietena medic si m-am dus la ea la ecograf sa vad daca ii bate inima-si batea-dar ea nu e ginecolog! mai astept week-endul asta si apoi merg la ginecolog daca nu e nici o modificare!
    nu il eu nu cred intrastea ca e mai mic cu 2 saptamani fix 2 sapt are mai pootine grame decat ar vrea doctorul el are cat a asimilat asa e felul lui doctorii astia se exprima parca copilul e inapoiat,cantareste mai pootin suna altfel asa sunt copii care se nasc si la 3 kg si la 2500 si la 5 kg depinde.cum sunt si mame care nasc la 60 kg la 80 sau la 120 kg...asta e parerea mea .intradevar trebuie sa fii atenta sa monitorizezi,dar fara sa te panichezi,sa il simti miscand important e sa se miste .nici noi nu facem aceeasi miscare fizica in fiecare zi.

corina27 Avatar
    corina27 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Posturi
    224

dorra eu am o prietena care a luat exact ca tine gynipral si dexa, tot pe la 30 de sapt. Ce trebuie sa stii e ca efectul dexamentazonei tine o sapt...adica dupa o saptamana e ca si cum n-ai fi luat, asta stiu de la ea.
    La gynipral ea a avut toate efectele adreve posibile,2 luni a luat, si acum ca a trecut de 30 de sapt nu mai ia. a ramas doar la 3 no-spa pe zi si 1200g de progesteron pe zi.
    Exact incepand cu sapt 32 copilul creste mai mult si uterul mai putin, drept urmare miscarile sunt mai reduse. si la mine e la fel (desi nu e o regula, sunt fete care zic ca abia in perioada asta incepe sa miste cu adevarat). Al meu nu cred ca are 10 miscari active pe zi, poate doar 5. si sughite si mai putin decat inainte(doar de 2-3 ori, si inainte nici nu tineam numarul) . nu pot sa zic ca nu sunt ingrijorata, evident ca sunt, dar nu am ce face.stau in pat si astept urmatorul control si sper ca totul e normal sa fie asa.

Subiecte Similare

1. Mamici de iunie 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 12516
    Ultimul post: Astazi, 11:17
  2. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  3. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  4. Mamici martie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 13829
    Ultimul post: 11 mai 2011, 18:15
  5. viitoare mamici de martie 2010
    De oanna in forum Clubul burticilor
    Replici: 12
    Ultimul post: 06 ian 2011, 23:02

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44