Camasi de noapte pentru alaptat in culori vii si imprimeuri vesele la preturi incepand cu 37 de lei
http://www.mamicifericite.shopmania.biz
salutare fetelor ce mai faceti?
bun venit noilor burticute si sarcina usoara
eu m-am intors din concediu si de luni merg la lucru,ma apuca groaza cand ma gandesc
eu n-am scapat de greturi si vomitat ,vomit de 3-4 ori pe zi,este groaznic de rau
am citit undeva ca la a doua sarcina e mai rau decat la prima
sper sa treaca odata greturile si sa ma bucur si eu de per asta

buna burtici!ma primiti si pe mine alaturi de voi?eu sunt tot o viitoare mamica de martie 2012 ,cu ajutorul lui Dumnezeu, avem 5 saptamani si 5 zile,inca nu am fost la doctor abia lunea viitoare avem programare ca atunci a putut sa ne primeasca.Greturi nu am,de vomitat nu am vomitat deloc,mai am cate o ameteala si cu somnul am probleme ca nu ma prea odihnesc noaptea,dar asta este.Va pup si va doresc sarcini usoarea cu bebei sanatosi si la termen.Eu sunt din Constanta,mai este cineva din Cta?

fetele cine ma ajuta si pe mine sa-mi fac un ticker?am intrat pe link-ul de la ticker-ul Cristinuteidadu am pus datele mele dar nu stiu cum sa-l copiez aici?

Buna Brindu,
Vezi ca dupa ce iti introduci datele si iti apare desfasuratorul pe zile in partea dreapta e un link 'Get the code' scris cu albastru si subliniat. Apesi pe el si intri intr-o pagina unde iti poti copia codul HTML direct in semnatura din profilul de pe forum. De asemenea, tot in acea pagina, daca dai scroll mai jos, poti sa-ti modifici culoarea fontului si al fundalului.
Daca nu reusesti, spune-mi.
Cu drag.

cred ca am reusit sa-mi fac ticker..sa vedem daca da

pe 28 martie as face 40 de saptamani, tot ce este posibil sa mergem catre inceputul lui aprilie;mama mea este medic de familie si ea mi-a zis ca DPN ar fi undeva in 22.03 si 02.04, asa ca vedem;oricum tania merci de indrumari si sarcina usoara cu bebe sanatos