Pagina 630 din 1120 PrimulPrimul ... 130530580600610620625626627628629630631632633634635640650660680730 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 7.549 la 7.560 din 13435
Like Tree4288Likes

Subiect: Mamici de aprilie 2012

Alex_B Avatar
    Alex_B este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    897

Implicit Raspuns Mamici de aprilie 2012

Multumesc de raspuns Sara si Alina.
    Nu sunt pe fata, le-am observat mai mult pe burtica si pe piept. Nu ma mananca, dar au aparut asa dintr-o data. Momentan le mai las, daca totusi se mai inmultesc o sa ma duc la dermatolog, macar sa stau linistita.
    Lilypie First Birthday tickers

claudia_b Avatar
    claudia_b este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    148

Buna dimineata.Am avut cred ca cea mai rea noapte din sarcina...Sunt asa de racita...Deja am rani la nas de la atata suflat...De ieri de pe la vreo 5 am mancat numai fructe si am baut ceai...sper sa imi revin cat mai repede.Acuma parca umpic mi e foame dar nu prea stiu ce sa mananc..Medicamente nu am luat deloc...Ce sa iau oare?Mie mi e tare frica de medicamente in sarcina...Febra nu am facut deloc...Cel putin nu cred...

artemiza Avatar
    artemiza este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    600

buna dimineata burtici! si eu am sesizat demult ca imi apre pete pe burtica si sub sani sau pe sani care se transforma in alunite mici,nu ma mananca dar sau inmultit,vroiam sa va intreb voua va miroase urina,pt eu doar ce am terminat augmentinul apoi ovule canesten pt candida care nu ma mai deranjeaza dar tot miroase urina.la produse cosmetici pt bebe ma gndeam la sanosan pt ca au preturi accesibile,eu chiar folosesc gel de dus de la ei gravide si este super.

Alex_B Avatar
    Alex_B este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    897

Citat Citat din claudia_b Vezi post
    Buna dimineata.Am avut cred ca cea mai rea noapte din sarcina...Sunt asa de racita...Deja am rani la nas de la atata suflat...De ieri de pe la vreo 5 am mancat numai fructe si am baut ceai...sper sa imi revin cat mai repede.Acuma parca umpic mi e foame dar nu prea stiu ce sa mananc..Medicamente nu am luat deloc...Ce sa iau oare?Mie mi e tare frica de medicamente in sarcina...Febra nu am facut deloc...Cel putin nu cred...
    Daca nu ai facut febra e numai bine.
    Eu rar nu mananc cand sunt racita, dar de obicei pap lucruri usor de digerat. Ceai cu paine si margarina cu gem/miere, supa/ciorba(dar nu pap carnea), acum cu sarcina am mai tinut cont si de pofte.
    Ca si medicamente, rutia eu rmatoarea: miere cu lamaie, ceai cu lamaie, multa apa, inhalatie cu sare si somn. Incerc sa nu ma agit cu treaba prin casa si incerc macar 2-3 zile sa nu ies afara. Daca nu trece, medicul mi-a dat voie Bioparox, este un spray de gat, cu care ma dau si in nas si in gat, dar nu mai mult de 3 zile.
    Doctorul mi-a mai recomandat si Occillococinum dar niciodata nu am ajuns sa-l cumpar. Bioparoxul il aveam deja in casa

Iti doresc muuulta sanatate si sa termini cat mai repede cu raceala!!!
    Lilypie First Birthday tickers

alina2012 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    240

Eu am luat osciloccocinum si multa lamaie amestecata cu miere...cand am facut febra am luat un singur paracetamol
    Multa sanatate!

krysbella Avatar
    krysbella este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    59

Neatza fetelor!
    Claudia, eu am fost de vreo 3 ori racita pana acum si la mine a functionat f bine oscilococcinum + ceai cu lamaie si miere. Sanatate muuuulta

Ancapop este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    395

Ce este oscilococcinum-ul asta, fetelor? E prima data cand tot aud la voi. E drept ca eu nu am mai fost racita de 4 ani, sper sa depasesc cu bine si urmatoarele3 luni.

ralu92 Avatar
    ralu92 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    635

clau sunt in aceeasi situatie ca si tine sa stii numai ca in noaptea care tocmai a trecut am reusit sa ma odihnesc umpic mai bine....dar la fel ma ustura nasul si vad ca nu ma mai doare gatul dar in schimb am inceput sa tusesc.....si ma si doare putin capul....aa si simt nevoia sa beau muuulta apa!!
    Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

krysbella Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    59

Citat Citat din ralu92 Vezi post
    clau sunt in aceeasi situatie ca si tine sa stii numai ca in noaptea care tocmai a trecut am reusit sa ma odihnesc umpic mai bine....dar la fel ma ustura nasul si vad ca nu ma mai doare gatul dar in schimb am inceput sa tusesc.....si ma si doare putin capul....aa si simt nevoia sa beau muuulta apa!!
    Ralu pt gat si tuse eu am luat Homeogene9 si Homeovox, sunt homeopate si se iau in sarcina, dar inainte pt linistea ta intreaba medicul daca poti sa iei

krysbella Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    59

Citat Citat din Ancapop Vezi post
    Ce este oscilococcinum-ul asta, fetelor? E prima data cand tot aud la voi. E drept ca eu nu am mai fost racita de 4 ani, sper sa depasesc cu bine si urmatoarele3 luni.
    Anca, oscilococcinum e un med. homeopat care e f pun atat pt raceala dar si pt imunitate, sunt niste granule mici pe care le ti sub limba pana se topesc. Eu i-am dat si baieteluiui pt imunitate si nu a racit deloc in iarna asta

Beatrice este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    38
    Posturi
    301

Neata fetelor.Ce activitate pe forum...

saraf Avatar
    saraf este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    5.719

Neata burtici ,
    eu m-am trezit pe la 9:30 , m-am dat jos din pat dar am observat ca nu pot sa fac nici un pas , durerile vaginale sunt ingrozitoare, asa ca am mai stat putin in pat . Cred ca innebunesc inca 2 luni .
    Alex stiu o cunostinta care ave ala sub brat pete si pe gat. Sotul i-a zis odata " dar tu nu te mai speli " :d .
    Ptr raceala eu nu iau med , ceaiuri multe , usturoi , lamaie , etc Insanatosire rapida burticilor .
    Alex_B likes this.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Subiecte Similare

1. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  2. Mamici fericite de Aprilie 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 28693
    Ultimul post: 12 mai 2012, 13:19
  3. Mamici de martie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 6991
    Ultimul post: 08 apr 2012, 01:46
  4. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  5. Mamici aprilie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 30276
    Ultimul post: 07 mai 2011, 20:14

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44