eu zik s faci un test e simplus iti arata p cutie,s dak iese negativ fuguta la dr k poa ai o raceala zdravana jos
Buna ziua.Va scriu si eu ce am patit ca nu stiu ce sa mai cred.Normal 3 luni mi-a venit ciclul pe data de 14 precizez ca am 21 de ani inante de 3 luni sa mai intamplat sa imi intarzie si de la 1 2 zile pana la 10 zile.Precizez ca am o viata sexuala activa dar nu regulata poate si de 2 ori pe lana poate si de 10 ori pe luna.Cicilul momentan nu este regulat la mine insa ce problema am inainte mai faceam baie cu prietenul meu iar in cada nu o faceam cu prezervativ o faceam fara si nu ejacula in mine iar cand o faceam normal mereu a fost protejat.Luna trecuta mi-a venit pe 14 iar pe 25 pana pe 2 am fost la mare si am facut-o o singura data in baie in cada fara in rest numai cu prezervativ iar in baie nu si-a dat drumul iar la mare am facut si dushuri cu apa rece am mers noaptea desculta pe nisipul rece am dormit si pe plaja in frig.Acum trebuia sa imi vina pe 14 insa au trecut 9 zile si nimic.Nu am nici o simptoma nimic nimic nu dureri de cap nu greata nu am scurgeri vaginale nu mi sau marit sanii nu sunt sensibili nimic nimic doar ca am perioade mai ales seara noaptea cand ma doare foarte rau burta si ovarele ori amandoua ori pe rand.Precizez ca de multi ani de la 14 ani am o problema pe mine aproape in fiecare luna ma dor foarte tare ovarele inainte sa imi vina sau daca imi intarzie la fel ma dor de inebunesc stau cu sticla de apa calda sa ma lase durerea.Va rog mult sa imi spuneti daca poate fi sarcina sau doar o raceala mai grava.Azi o sa ma duc sa iau si un test de sarcina insa nu stiu cum sa il fac cand sa il fac nu am folosit nici o data.
Va rog mult sa imi raspundeti ca sunt foarte speriata(
Subscriu la cea spus Ade!
Daca nu e sarcina, atunci poate fi o raceala. Mult succes!
am facut 2 teste de sarcina diferite unul aseara unul azi dimineatza inainte sa mananc si sa beau ceva si amandoua au iesit clar negative insa este a 10a zi si nu stiu ce sa mai fac
Sunt de acord cu fetele.Daca nu e sarcina,atunci probabil e o raceala de asta te si dor ovarele.Nu neglija astfel de probleme si mergi la un doctor.Si eu am avut ciclu neregulat si niste dureri de lesinam pur si simplu,am mers la doctor,am luat tratament si de atunci mi s-a reglat ciclu si durerile nu mai sunt asa mari.Decat sa stai tot timpul in stress...