Pagina 6 din 428 PrimulPrimul 123456789101116263656106 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 5127
Like Tree1216Likes

Subiect: Mamici de mai 2012

freya Avatar
    freya este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Implicit Raspuns Mamici de mai 2012

Buna fetelor,
    Eu sunt bine, dar cred ca revin greturile. Azi dimineata am scapat tare greu, era cat pe ce sa vars. Nici acum nu pot manca altceva decat covrigi. Nu vreau sa aud de mancare. Dar aseara...am mancat pizza

Cricri, tu te dai cu vreo crema sau ceva pe piele? Poate s-a uscat si de aici mancarimile. Nu stiu de la ce te poti umfla!? Ma gandesc si eu sa nu fi facut vreo alergie la ceva.
    Carmen, tu ce crema folosesti pentru corp?

d347hL4dy este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    66

Citat Citat din freya Vezi post
    Buna fetelor,
    Eu sunt bine, dar cred ca revin greturile. Azi dimineata am scapat tare greu, era cat pe ce sa vars. Nici acum nu pot manca altceva decat covrigi. Nu vreau sa aud de mancare. Dar aseara...am mancat pizza

Cricri, tu te dai cu vreo crema sau ceva pe piele? Poate s-a uscat si de aici mancarimile. Nu stiu de la ce te poti umfla!? Ma gandesc si eu sa nu fi facut vreo alergie la ceva.
    Carmen, tu ce crema folosesti pentru corp?
    Poate ca s-a uscat pielea si de-aia te mananca, cricri
    Eu folosesc de la Palmer's, special pentru gravide, anti stretchmarks. E foarte buna, si miroase tare bine, si chiar hidrateaza pielea
    Oricum, aveti grija cu bautul de apa, ca deobicei aia e problema cand incepe corpul sa retina apa

freya Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Eu am cautat produse de la Mustela, dar nu am gasit. Asa ca momentan folosesc ulei de masline.

Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    66

Citat Citat din freya Vezi post
    Eu am cautat produse de la Mustela, dar nu am gasit. Asa ca momentan folosesc ulei de masline.
    Alea nu sunt pentru bebe? Eu de Palmer's stiu de la doctorita, cica is f bune. Am gasit la dm.

freya Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Au si gama speciala pentru gravidute.

marynela Avatar
    marynela este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

buna fetelor? sa aveti o saptamana usoara si linistita numai cu vesti buneee

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

carmen cum a fost la nunta si botez? in afara de obositor ? v-ati distrat?
    si eu am fost la un botez sambata si sambata acu ma duc la nunta dar a fost super chiar m-am distrat

​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

da freya, asa e knd sunt multe solicitari dar daca s-a schimbat asa mult nu e prea bine...auzisem si eu k e f buna ca medic, dar ca merg pacientii ca pe banda rulanta... oricum sa speram ca dr dinu nu ne va dezamagi

​

Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    66

Citat Citat din marynela Vezi post
    carmen cum a fost la nunta si botez? in afara de obositor ? v-ati distrat?
    si eu am fost la un botez sambata si sambata acu ma duc la nunta dar a fost super chiar m-am distrat
    A fost ok la amandoua Ne-am simtit bine. A fost un pic aiurea ca sala nu era f bine ventilata, si era cam fum, deci am cam stat pe afara, si la ora 10 jumate, am taiat-o la somnic, ca aparent bebe vrea sa doarma la ora 10 in fiecare seara, deci n-am avut incotro :P

Ma bucur ca te-ai distrat la botez, noi numa la biserica am stat, ca nu a fost in cluj, ci in bistrita

Freya, ghici ce fac dupa ce ies de la lucru? Ma duc la pizza :P Mi-ai facut o pofta, de stau si salivez din azi dimi :P

marynela Avatar
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

Citat Citat din cricri83 Vezi post
    Neata mamici!

azi dimineata m-am trezit cu o mancarime a pielii pe coapse si pe picioare si cu mainile, degetele foarte umflate e normal?
    Voi ati avut asa ceva? Desi eu nu mananc sarat nu inteleg de la ce sa mi se fi umflat palmele asa de tare. Iar pielea ma manca groaznic pe coapse si nu imi pot explica decat ca poate fii pe sistem nervos dar din somn sa ma ia mancarimea?
    Poate ma puteti ajuta cu ceva experiente!
    bine ai venit cricri. felicitari pt bb mic sarcina usoara si la termen cat despre mancarimile pe care le ai... am o prietena care a nascut anul asta in mai, si a avut ceva de genul asta, adik s-a umpflat destul de mult si o manca toata pielea de facea cel putin 5 dusuri pe zi , era destul de deranjant dar sincer nu stiu care era cauza,nu a avut probleme, doar k asa s-a manifestat sarcina ei, acu nu stiu ce sa iti zic.. poate la tine e alceva si va trece repede

​

freya Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Citat Citat din d347hL4dy Vezi post
    A fost ok la amandoua Ne-am simtit bine. A fost un pic aiurea ca sala nu era f bine ventilata, si era cam fum, deci am cam stat pe afara, si la ora 10 jumate, am taiat-o la somnic, ca aparent bebe vrea sa doarma la ora 10 in fiecare seara, deci n-am avut incotro :P

Ma bucur ca te-ai distrat la botez, noi numa la biserica am stat, ca nu a fost in cluj, ci in bistrita

Freya, ghici ce fac dupa ce ies de la lucru? Ma duc la pizza :P Mi-ai facut o pofta, de stau si salivez din azi dimi :P

Upss, tu ai pofte? Eu nu prea dar ieri asa mi-a venit sa fac (am facut-o eu acasa). A mancat mai mult sotu' din ea ca eu tin la silueta
    O pizza acolo, nu strica. Noi sa fim sanatoase , cu bb-ii nostri

freya Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Citat Citat din marynela Vezi post
    da freya, asa e knd sunt multe solicitari dar daca s-a schimbat asa mult nu e prea bine...auzisem si eu k e f buna ca medic, dar ca merg pacientii ca pe banda rulanta... oricum sa speram ca dr dinu nu ne va dezamagi
    Pana acum a fost ok Dinu. Mi-as dori sa fie mai comunicativ, dar pana la urma m-am obisnuit. Eu am fost la el inainte de sarcina si acum inca o data. Tie ti-a dat vreun tratament ca sa ai bb?

Subiecte Similare

1. Mamici de iulie 2012
    De monic@ in forum Sarcina
    Replici: 24660
    Ultimul post: Astazi, 11:45
  2. Mamici de aprilie 2012
    De Fulguletz_ in forum Sarcina
    Replici: 13434
    Ultimul post: 09 mai 2012, 23:01
  3. Mamici de martie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 6991
    Ultimul post: 08 apr 2012, 01:46
  4. Mamici de februarie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 4020
    Ultimul post: 07 mar 2012, 12:36
  5. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44