Mussete,
Imi place mult ca esti extrem de optimista si increzatoareSunt calitati pe care greu le mai gasesti la cineva. Asta este o atitudine corecta
![]()
Merci iubita, de la inceput am fost optimista si increzatoarem, in tot ceea ce a tinut de sarcina, dupa ce am facut primul test, am spus la toata lumea ca sunt insarcinata, mama, cumnata, sotul, ma intrebau da nu mai faci un test, esti sigura, stai sa mergem la doctor intai si le-am spus tot timpul ca eu sunt sigura si asa a fost. SI am mai avut ceva probleme la inceput si cred ca daca nu eram asa, psihic eram la pamant in momentul asta.
asta inseamna ca iti cunosti fb corpulsi asa si trebuie![]()
ma bucur mult ca ai scapat,ai vazut ca nu a fost asa greu precum ti-ai inchipuit,emotile sunt foarte mari nu se pot descrie banuiesc ca rezultatul de la fish o sa vina mai repede de 2 sapt mie mi-a venit dupa cateva zile cariotupul a venit mai greu,daca o sa intarzie sa nu te sperii mie mi-a venit cam dupa o luna pt ca celulele sau divizat mai greu.Orcum merita sa faci amniocenteza pt linistea ta.ai mare grija de tine si mult optimism in continuare !!!!
din pacate aici nu se face si testul fish, decat la cerere si contracost (si mai costa ceva si ala) asa ca trebuie sa astept testul final, oricum dr. mea mi-a spus ca orice ar fi ea asteapta testul final si geneticiana mi-a recomandat sa nu il fac pentru ca la mine oricum nu este graba si mai bine sa astept testul final.
a fost bine,noroc cu dr cu care am facut un adevarat profesionist,a stiut sa ma faca sa fiu relaxata si chiar am ras uneori...ieri simteam o usturime fff mica dar o simteam si contractiile care le simt si acum,stau in pat acum,10 zile repauz total si sex sa nu se contracte mai mult uterul.am facut si testul rapid fish care vine in 4 zile si cariotipul car la asta am de asteptat 15 zile lucratoare adica 3 saptamani....mi-au dat lacrimile cand mia spus dr ,CITAT:NICI NU TREBUIE SA ITI MAI SPUN CE ESTE IA UITATE .....si se vedea foarte clar ca este baietel ,am fost f emotionata
dupa ce mia facut anestezia cu xilina ma luat caldurile,au terminat f repede,am stat dupa amnio 10 minute pe un pat dupa care am fost asezata la un ecograf sa vada ritmul inimi,in principiu a fost bine speram ca si rezultatul sa fie ok.tu ai facut testul rapis fish,mussete?
nu l-am facut pentru ca mie doctora mi-a spus clar ca daca Doamne fereste iese prost ea asteapta cariotipul, nu se ia dupa testul fish si am preferat sa astept cariotipul pentru ca daca ar fi iesit prost nu stiu cum as fi rezistat pana la aflarea rezultatului final ca sa facem cevasi atunci mai bine sa nu stiu si ma gandesc ca totul este bine.
o sa fie bine ai sa vezi si eu mai intru in panica dar vreau sa cred ca o sa fie bn ,mai ai de asteptat pana pe 16-17 cand suni,iti tin pumni ptr sufletelul tau .am comparat rezultatele si sunt asemanatoare si DD asa ma lasa sa cred ca totul va fi bn si la tine.te pup si sa ne rugam ,sa avem incredere in DD .