Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: sarcina cu un singur ovar

cati este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    4

Implicit sarcina cu un singur ovar

buna ziua! in urma cu o luna jum am fost la un control ginecologic si mi sa gasit un chist pe ovarul stang de 5 60 care era procancerigen in timp de un an! si mi sa spus ca trebuie sa ma operez! pe 26 iunie m-am operat dar a trebuit sa-mi scoata si ovarul! deci am ramas cu un singur ovar! la o saptamana dupa operatie am inceput sa am dureri abdominale foarte puternice! mi s-au facut analize si mi sa spus ca am probleme cu colonu. am crezut ca am colon iritabil dar nu a fost asa! mi-au aparut niste cheaguri de sange pe colon si se intind spre ovar! doctorul mi-a spus ca in astfel de cazuri trebuie sa se intrerupa menstruatia artificial timp de 9 luni care este un pic mai riscanta sau sa raman insarcinata! pentru ca aceste chisturi se hranesc cu sangele de la ciclu si incet incet se maresc si ajung iar la operatie! iar prin sarcina ma curat! si sunt mai putine sanse sa reapara ca la terapie! as vrea si eu niste sfaturi daca se poate va rog! pentru ca am ramas cu un singur ovar si acum am 6 sapt de la operatie si as vrea sa stiu cate sanse as avea sa raman insarcinata! astept raspunsul vostru!multumesc

cristina_kis este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    2

Implicit Raspuns sarcina cu un singur ovar

Anul trecut in iunie mi-a fost extirpat ovarul stang.A fost un soc pentru mine,pentru ca imi doream enorm de mult un copil!La cateva luni de la operatie a inceput sa mi imbolnaveasca si ovarul drept si am fost nevoita sa iau anticonceptionale.In mai,anul acesta am fost la control pt a vedea daca pot sa renunt la anticonceptionale ca sa raman insarcinata.Ginecologul mi-a zis ca pot sa renunt la pastile,dar sa nu astept sa raman din prima luna insarcinata.Mare a fost surpriza ca luna urmatoare,in iunie,am ramas insarcinata si acuma am 7luni si o sarcina usoara si frumoasa!Deci,se poate sa ramai insarcinata cu un singur ovar,dar fiecare avem altfel de organism.Iti doresc multa sanatate si un bebe cat mai repede(daca nu cumva ai si ramas).

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Si eu cred la fel,ca se poate ramane insarcinata cu un singur ovar pentru ca oricum si unul singur dar tot produce ovule.Si nu neaparat ca trebuie sa astepti foarte mult dar aici sigur depinde de la organism la organism si un pic de ajutor de la DD.
    Multa sanatate si sa fie asa cumj iti doresti!

cati este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    4

va multumesc de incurajari si chiar iti doersc o sarcina si o nastere usoara! si da am ramas insarcinata am deja 3 luni. sunt ffffffff bucuroasa dar in schimb problemele de pe colon inca nu au trecut. dar avem incredere ca in aceste 9 luni vor trece si vom fii sanatosi! am avut un pic de scurgeri de sange si a trebuit sa stau la pat 2 sapt dar au trecut iar acum sunt bine! trebuie sa facem testul pentru malformatii sapt viitoare si vom vedea daca au mai trecut problemele cu colonul! va multumesc mult pentru incurajari si va doresc multa sanatate si nastere usoara si un bebelas sanatos! v-am pupat! mai vorbim ok!

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Citat Citat din cati Vezi post
    va multumesc de incurajari si chiar iti doersc o sarcina si o nastere usoara! si da am ramas insarcinata am deja 3 luni. sunt ffffffff bucuroasa dar in schimb problemele de pe colon inca nu au trecut. dar avem incredere ca in aceste 9 luni vor trece si vom fii sanatosi! am avut un pic de scurgeri de sange si a trebuit sa stau la pat 2 sapt dar au trecut iar acum sunt bine! trebuie sa facem testul pentru malformatii sapt viitoare si vom vedea daca au mai trecut problemele cu colonul! va multumesc mult pentru incurajari si va doresc multa sanatate si nastere usoara si un bebelas sanatos! v-am pupat! mai vorbim ok!
    Felicitari pentru sarcina!Sa dea DD sa fiti bine,sa o duci la termen si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

camyR este offline Mami
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    677

Citat Citat din cati Vezi post
    Sarcina usoara in continuare! sa dea DD sa duci sarcina la termen si sa bb sa fie sanatos si mancacios!

cristina_kis este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    2

Felicitari!!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si bebe sa stea cuminte in burtik la mamica pana la termen.

Subiecte Similare

1. Dureri la un ovar
    De Aurelia22 in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 2
    Ultimul post: 29 dec 2008, 21:54

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44