Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 17
Like Tree4Likes

Subiect: Incepe Baby Expo de toamna 22-25 septembrie

Mali Avatar
    Mali este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    13

Implicit Incepe Baby Expo de toamna 22-25 septembrie

Hei, hei... de maine incepe Baby Expo la Sala Polivalenta si pana duminica vor fi multe surprize pentru parinti. Iar la Regina Maria se sarbatoreste nasterea si recoltarea de celule stem cu premii si informatii utile pentru toate viitoarele mamici.

"La Regina Maria sarbatorim nasterea si recoltarea de celule stem cu premii si surprize pentru toate viitoarele mamici.

Asteptam gravidutele sa ia cu asalt standu C.01 din cadrul Baby Expo pentru a incheia un contract de maternitate (nastere) si/sau recoltare celule stem in perioada 22-25 septembrie si vor castiga urmatoarele premii:

· 3 consultatii de pediatrie gratuite in policlinicile noastre, in primele 3 luni de viata ale bebelusului

· 2 ani in plus de stocare gratis pentru celulele stem din sangele ombilical

Automat vei fi inscrisa la tombola la care poti castiga unul din urmatoarele premii:

· O nastere gratuita in una din maternitatile noastre

· Un pachet gratuit de prelevare, procesare si stocare timp de 18 ani a tesutului de cordon ombilical.

Citeste termenii si conditiile de participare: reginamaria.ro

La Regina Maria, barza vine intotdeauna cu premii in reteaua copiilor! "

So... cine vine la Baby Expo?

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Implicit Raspuns Incepe Baby Expo de toamna 22-25 septembrie

Eu voi merge maine :X ma intereseaza articolele ptr bebei, inca ma mai gandesc la celule stem dk recoltez sau nu...

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

evelinne este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    286

Buna!
    Si eu vorbeam mai devreme cu sotul sa mergem vineri la Baby Expo. Mai cautam carucior in special si poate acolo gasim mai multe modele si preturi mai bune!
    Succes la cumparaturi pentru cine merge!
    Daca mergeti maine, asteptam si noi impresii!
    Katty likes this.

Mali Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    13

Post Raspuns Incepe Baby Expo de toamna 22-25 septembrie

Citat Citat din Katty Vezi post
    Eu voi merge maine :X ma intereseaza articolele ptr bebei, inca ma mai gandesc la celule stem dk recoltez sau nu...
    din fericire sunt din plin articole pentru copii, eu vreau sa imi cumpar un carucior mai rezistent, de nascut si recoltat am facut-o deja (cu rm, d'aia mi-au trimis si mesajul de mai sus).
    tu unde vrei sa nasti?

Mali Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    13

Citat Citat din evelinne Vezi post
    Buna!
    Si eu vorbeam mai devreme cu sotul sa mergem vineri la Baby Expo. Mai cautam carucior in special si poate acolo gasim mai multe modele si preturi mai bune!
    Succes la cumparaturi pentru cine merge!
    Daca mergeti maine, asteptam si noi impresii!
    si eu tot carucior caut, eve )
    cred ca ajung vineri pentru ca astazi e deschiderea deci probabil mai aglomerat... dar pana duminica sigur aruncam un ochi!
    sa imi spui ce ti-ai cumparat

Katty Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Citat Citat din Mali Vezi post
    din fericire sunt din plin articole pentru copii, eu vreau sa imi cumpar un carucior mai rezistent, de nascut si recoltat am facut-o deja (cu rm, d'aia mi-au trimis si mesajul de mai sus).
    tu unde vrei sa nasti?
    La Elias o sa nasc .
    Am fost azi la baby-expo si a fost foarte fain. Preturi excelente la toate articolele. Dar fara 500 lei minim in buzunar , n`ai ce cauta p`akolo . Pupici

Mali Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    13

Da, mai stiu din editiile trecute ca, desi ne-am propus un buget initial, a fost imposibil sa nu il depasim pentru ca sunt prea multe lucruri frumoase fara de care crezi ca nu ai cum sa pleci. tu ce ai cumparat pentru bebe?

Katty Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Citat Citat din Mali Vezi post
    Da, mai stiu din editiile trecute ca, desi ne-am propus un buget initial, a fost imposibil sa nu il depasim pentru ca sunt prea multe lucruri frumoase fara de care crezi ca nu ai cum sa pleci. tu ce ai cumparat pentru bebe?
    Subscriu )) As fi luat de toaaaaaaaate erau asa dragutze :X:X:X ! Eu am niste tetine,biberoane, buretel de baie, sosetele si manusi pe scurt: maruntisuri :P , ptr k avem patutz, carucior, caditza,s.a (lucurile mai mari) .

Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    286

Sper sa ma intorc si eu multumita maine de la Baby Expo! Abia astept sa ajung acolo. Vom merge dupa-amiaza cred, dimineata voi fi pe la doctori
    Katty and Katty like this.

Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    286

Buna!
    Am fost si eu la Baby Expo vineri si nu am fost foarte multumita de ce am vazut dar am mai dat o tura si sambata si pana la urma am gasit carucior. Sambata a fost foarte aglomerat dar aveau mai multe produse! Pana la urma am fost multumita! Mi-au facut si o reducere Nasa i-a luat deja trusoul pentru botez bebelusului meu si hainutele cu care il va scoate din spital, plus inca alte lucruri...
    Am inteles ca va mai fi si in decembrie un Baby Expo, atunci mergem cu bebe!
    Katty likes this.

Mali Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Posturi
    13

am ajuns si eu sambata, aglomeratie mare intr-adevar dar am gasit si noi un carucior dragut si niste hainute, jucarele... felecusteturi din acestea. Bineinteles ca mi-am depasit bugetul nu se mai pune problema deja. am ajuns cu o prietena si la standul celor de la regina maria de care va povesteam mai sus si a prins promotia aceea cu maternitatea si celule stem. deci a fost un weekend productiv, zic eu...

freya Avatar
    freya este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Am fost si eu la Baby Expo. Noi ne-am comandat deja caruciorul si sunt foarte incantata ca am prins reducerea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Bobocei de Septembrie 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 1834
    Ultimul post: 14 mai 2012, 23:00
  2. Mamici de septembrie
    De lovelife in forum Clubul burticilor
    Replici: 13
    Ultimul post: 08 iul 2011, 11:13
  3. Va asteaptam la Baby Expo 19-22 Mai 2011
    De Cristina80 in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 25 mai 2011, 05:38
  4. Baby blues
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 apr 2010, 08:49

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44