Eu voi merge maine :X ma intereseaza articolele ptr bebei, inca ma mai gandesc la celule stem dk recoltez sau nu...
Hei, hei... de maine incepe Baby Expo la Sala Polivalenta si pana duminica vor fi multe surprize pentru parinti. Iar la Regina Maria se sarbatoreste nasterea si recoltarea de celule stem cu premii si informatii utile pentru toate viitoarele mamici.
"La Regina Maria sarbatorim nasterea si recoltarea de celule stem cu premii si surprize pentru toate viitoarele mamici.
Asteptam gravidutele sa ia cu asalt standu C.01 din cadrul Baby Expo pentru a incheia un contract de maternitate (nastere) si/sau recoltare celule stem in perioada 22-25 septembrie si vor castiga urmatoarele premii:
· 3 consultatii de pediatrie gratuite in policlinicile noastre, in primele 3 luni de viata ale bebelusului
· 2 ani in plus de stocare gratis pentru celulele stem din sangele ombilical
Automat vei fi inscrisa la tombola la care poti castiga unul din urmatoarele premii:
· O nastere gratuita in una din maternitatile noastre
· Un pachet gratuit de prelevare, procesare si stocare timp de 18 ani a tesutului de cordon ombilical.
Citeste termenii si conditiile de participare: reginamaria.ro
La Regina Maria, barza vine intotdeauna cu premii in reteaua copiilor! "
So... cine vine la Baby Expo?![]()

Buna!
Si eu vorbeam mai devreme cu sotul sa mergem vineri la Baby Expo. Mai cautam carucior in special si poate acolo gasim mai multe modele si preturi mai bune!
Succes la cumparaturi pentru cine merge!
Daca mergeti maine, asteptam si noi impresii!
Da, mai stiu din editiile trecute ca, desi ne-am propus un buget initial, a fost imposibil sa nu il depasim pentru ca sunt prea multe lucruri frumoase fara de care crezi ca nu ai cum sa pleci. tu ce ai cumparat pentru bebe?![]()

Buna!
Am fost si eu la Baby Expo vineri si nu am fost foarte multumita de ce am vazut dar am mai dat o tura si sambata si pana la urma am gasit carucior. Sambata a fost foarte aglomerat dar aveau mai multe produse! Pana la urma am fost multumita! Mi-au facut si o reducereNasa i-a luat deja trusoul pentru botez bebelusului meu si hainutele cu care il va scoate din spital, plus inca alte lucruri...
Am inteles ca va mai fi si in decembrie un Baby Expo, atunci mergem cu bebe!
am ajuns si eu sambata, aglomeratie mare intr-adevar dar am gasit si noi un carucior dragut si niste hainute, jucarele... felecusteturi din acestea. Bineinteles ca mi-am depasit bugetul nu se mai pune problema deja. am ajuns cu o prietena si la standul celor de la regina maria de care va povesteam mai sus si a prins promotia aceea cu maternitatea si celule stem. deci a fost un weekend productiv, zic eu...
Am fost si eu la Baby Expo. Noi ne-am comandat deja caruciorul si sunt foarte incantata ca am prins reducerea.