Pagina 2 din 1044 PrimulPrimul 1234567122232521025021002 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 12518
Like Tree4528Likes

Subiect: Mamici de iunie 2012

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Implicit Raspuns Mamici de iunie 2012

Citat Citat din alinutza79 Vezi post
    Salutare tuturor si bine v-am gasit!
    Mie mi-a venit ultimul ciclu in data de 31.08.2011 iar in data de 27.09.2011 mi-au aparut cateva pete de sange si dureri ca de ciclu!
    Am facut un test de sarcina si mi-a iesit semipozitiv, in sensul ca linia care spune daca este sau nu pozitiv era cam slaba! Dar se vedeau 2 liniute - una foarte clara iar cealalta mai stearsa!
    Saptamana aceasta merg la eco iar apoi va zic cu certitudine (sper sa se vada in a 5 saptamana) daca voi fi sau nu mamica de iunie!
    buna alina!! felicitari si sarcina usoara!!! testul este cu siguranta pozitiv, chiar daca a 2 liniuta e mai stearsa si la 5 sapt se vede bobita la eco, dar numai daca se face intravaginal!!
    te asteptam cu vesti de la eco!!multa sanatate!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

ioanadinu este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    5

multumeeesc, fetelor, dragelor, mamicilor, cele care sunteti. cele care dati tarcoale, va asteptam cu vesti bune
    luni abia am controlul la care am mari emotii. Si eu ama vaut aceeasi problema la testuld e sarcina, una puternic colorata, cealata mai timida asa, dar acum am toate semnele de sarcina.

deocamdata o sa iau acid folic, caci sunt doar vitamine, si dupa control medicul imi va spune daca mai am nevoie de altceva.

cand os a stiu exact in cate saptamani sunt, imi pot pune si eu un mic desen cu aceasta informatie, cum aveti aproape toate?
    sarcina usoara fetelor, sau sunt singura mamica de iunie?
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Citat Citat din ioanadinu Vezi post
    multumeeesc, fetelor, dragelor, mamicilor, cele care sunteti. cele care dati tarcoale, va asteptam cu vesti bune
    luni abia am controlul la care am mari emotii. Si eu ama vaut aceeasi problema la testuld e sarcina, una puternic colorata, cealata mai timida asa, dar acum am toate semnele de sarcina.

deocamdata o sa iau acid folic, caci sunt doar vitamine, si dupa control medicul imi va spune daca mai am nevoie de altceva.

cand os a stiu exact in cate saptamani sunt, imi pot pune si eu un mic desen cu aceasta informatie, cum aveti aproape toate?
    sarcina usoara fetelor, sau sunt singura mamica de iunie?
    ioana, bineinteles ca poti sa-ti pui ticker... chiar sia cum daca stii cand ai avut ultimul ciclu... e simplu si nu e nevoie sa ceri permisiunea nimanui!!
    deocamdata sunteti 2 mamici, dar sigur o sa va adunati mai multe, mai este timp!!!

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    5

a deci trebuie sa apelez la ajutorul vostru caci nus tiu cum sa faca asta. stiu exact prima zi a ultimului ciclu, 24 august.
    ei si acum ce sa fac?
    mikygheatza likes this.

olibad este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    58

desi UM a fost pe 4.09, am avut 2 liniute clare de pe 28.09. Acum ar fi cam 5 sapt dar n-am fost inca la eco ci doar la ginecolog, pt ca imi trebuia tratament de mentinere (am pierdut o sarcina in martie 2011 si asa mi s-a spus atunci). deocamdata sunt bine, nu am greturi ci doar ameteli si somnolenta...abia astept sa vad ca de data asta ii bate inimioara, oare cand sa fac ecograf sa-l pot vedea? tratament de mentinere am utrogestan 100 2/zi, no spa la durere, acid folic simplu 1 / zi

mikygheatza Avatar
    mikygheatza este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    488

buna! eu am deja 7 saptamani de sarcina... sunt la al doilea copil! am o fetita de 3 anisori care ma epuizeaza cumplit! sper ca o sa fac fata acestei provocar de a avea un bebe mic si o domnisoara zvapaiata!
    cat despre testul de sarcina...oooofff! poveste lunga, grea si incalcita! dar o sa incerc sa fiu cat mai scurta cu putinta!
    anul trecut in noiembrie am divortat de fostul sot, tatal fetitei mele, maria miruna. pe la jumatatea lunii mai am cunoscut un barbat langa care speram sa imi refac viata. o iubeste pe fetita mea si de aceea ne-am mutat repejor impreuna(aici si distanta a fost de vina). acum 3 luni CM a intarziat 11 zile. am intrat in panica si am dezbatut problema. am hotarat ca nu e cazul sa mai aveam un bebe acum, ne-ar fi greu financiar. doar ca atunci a fost doar o alarma falsa! prima zi a ultimului ciclu a fost pe 25 august! si de atunci nimic! ne-am gandit amandoi ca am aceeasi problema si ne hotarasem sa asteptam salariul si sa mergem la un ginecolog, dar in scurt timp au aparut durerile de sani si starile de rau. confuza situatie pt ca starile de rau semanau izbitor cu acele stari premenstruale! pe 1 oct am stat de vb si aceasi concluzie: nu e momentul pt inca un copil! a doua zi am rugat o prietena care venea in vizita sa dea o fuga la farmacie sa cumpere un test. cand a ajuns la noi acasa am lasat-o balta si am fugit in baie. in 3 secunde testul era pozitiv! soc! cu ochii in lacrimi ma duc la iubitul meu, il sarut si ii spun fara sa ma uit in ochii lui : "felicitari! o sa fi tatic!"... si am si plecat in bucatarie! mi-am aprins o tigara! din dormitor se auzeau :"felicitari! ce mult ma bucur pt voi!" si "merci! o sa fiu tata!"!!! eu ma gandeam deja daca o sa fiu in stre sa renunt la sarcina! intr-un final se gandesc si ei sa se intrebe : "mai, dar miky unde e???" descoperisera ca disparuse gravida! ajung amandoi in bucatarie, ma felicita iar iubitul meu imi spune: "mamai! stii ce? il pastram!" eram in culmea fericirii dar mi se rupea sufletul in mine cand stiam ca doar cu o seara inainte viitorul tata era rece cand vorbeam despre aceasta sarcina. ne-am hotarat ca e prea mare riscul unui avort si ca e prea mare dorinta de a avea inca un copil asa ca fara sa ne mai gandim cat e de bine sau nu am hotarat sa ii facem mirei un fratior( asta sper eu)!
    stiu ca o sa ne fie extraordinar de greu, dar speram ca Dumnezeu sa nu ne intoarca spatele.
    sarcina usoara tuturor!
    anda4uu, diana_stan, Ali23 and 1 others like this.

mikygheatza Avatar
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    488

la prima sarcina medicul care mi-a urmarit burtica m-a inavatat sa imi calculez sarcina asa: prima zi a ultimului ciclu + 10 zile=prima zi de sarcina. deci ar veni asa: 24 aug+10= 2 oct... si data probabila a nasterii se calculeaza din prima zi de sarcina+40 de saptamani. asadar data ta probabila a nasterii va fi 2 iunie 2012...
    daca ai sa citesti prima mea postare pe acest forum o sa vezi ca prima zi a ultimului ciclu menstrual a fost pe 25 aug! mi-am calculat acasa data probabila a nasterii si a rezultat 3 iunie 2012 exact cum a ciofirmat medicul de familie!
    sarcina usoara draga mea :*
    sorina22 likes this.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    5

Buna viitoarelor mamici,

miky, povestea ta este ca dintr-un film cu happy end. tare ma bucur pentru tine sper sa ai un bebe sanatos, si sa fii fericita alaturi de noul tatic. stii tatii par reci cand vorbesc despre viitorul copil dar cand i se intampla, se inmoaie ca untul si devin f mandrii. asa vad eu lucrurile. Imi doresc sa-ti gasesti sprijinul si ajutorul de oricare in el. meriti Dumnezeu va sustine sunt sigura

am fost si eu aseara la eco si avem 6 saptamani si 4 zile, azi 5 zile, deci voi naste la sf lunii mai, 30-31 mai. dar raman tot aici ca-mi doresc sa nasc in iunie. sper ca nu se supara nimeni. bobita-bebic este ok, are 0.75 cm , trebuie sa imi fac o gramada de teste, este si primul copil, deci multe emotii. cand mi l-a aratat pe ecran am plans, l-am auzit cum ii bate inima, mititelul. la urmatoarea eco il filmez am nimerit si o dna doctora care mi-a spus mai multe decat as fi inrtebat eu, si mi-ar fi spus si mai multe , s-a ocupat de mine, mi-a explicat tot. f rabdatoare. asa cum imi doream.

va iubesc si va urez o sacina usoara.
    sorina22, anda4uu and Andreea19 like this.

mikygheatza Avatar
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    488

Thumbs up Raspuns Mamici de iunie 2012

de fapt ma bucur mult pt tine ioana! felicitari pt prima ecografie! a fost si viitorul tatic cu tine?
    mi-am adus aminte de prima ecografie a primei mele sarcini OMG ce emotii aveam!
    azi am incercat sa ma duc sa imi fac analizele dar cand m-am trezit la o coada infernala langa oameni bolnavi care stateau stransi ciur intr-un hol stramt si cealalta jumatate statea afara in ploaie am renuntat! m-am interesat cat ma costa setul de analize: 145 lei!!! asta e!
    cat despre prima ecografie pt bobotza cum ii spui tu... eu mai astept! vreau sa fie mai maricel. poate dupa 10 saptamani o sa o fac!
    te pup
    sorina22 likes this.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    5

ii zic bobita ca seamana cu un bob de mazare, cat e de mic...
    normal ca a fost si sotul meu cu mine, il iau peste tot. trebuie sa stie prin ce trec, ce nevoi am, tot. doar ca nu lui ii umbla cu ustensila, el doar vede. a fost impreuna cu mine atent la toate informatiile date.
    si eu am preferat sa merg la o policlinica privata care este foarte apropiata de mine si la care pot sa fac tot. Din pacate la "stat" conditiile nu-mi plac si de ce sa ma chinui. e adevarat costa dar stiu pe ce am dat banii.
    speram deci sa avem niste burtici semete si usoare
    multi pupici
    sorina22 likes this.

mikygheatza Avatar
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    488

sunt atat de emotionati tatici cand isi vad "proiectul" la ecograf de zici ca ei l-ar purta in pantece!
    sorina22 likes this.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Bine ati venit mamici de iunie! Si eu sunt o mamica de iunie 2011. puiul meu are 3 luni si jumatate!
    Va doresc sarcini usoare, bebei sanatosi si frumosi!!!

Imi aduc aminte cu nostalgie perioada cand am descoperit si eu 2 liniute pe testulde sarcina, cum asteptam cu nerabdare fiecare ecografie... apoi miscarile bebelusului!!!!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Subiecte Similare

1. Mamici de iulie 2012
    De monic@ in forum Sarcina
    Replici: 24660
    Ultimul post: Astazi, 11:45
  2. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  3. Mamici de februarie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 4020
    Ultimul post: 07 mar 2012, 12:36
  4. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  5. Mamici iunie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 36532
    Ultimul post: 07 iul 2011, 13:40

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44