Pagina 1 din 1044 123456112131511015011001 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 12518
Like Tree4528Likes

Subiect: Mamici de iunie 2012

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Cu burtica Mamici de iunie 2012

Mamici de iunie 2012
    Pazeste-ne pe noi Doamne si ai grija de noi si de fiintele pe care le purtam in pantec!

Doamne, Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
    Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
    AMIN.

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Sarcini usoare cu bebei sanatosi!!!

Bebelusii ce se vor naste in luna iunie vor fi frumosi si destepti.

Afla ce transformari au loc cu tine si in tine, si cum se dezvolta puiul tau in cele 40 de saptamani de sarcina, citind articolele din categoria sarcina pe saptamani.

Viitoare mamici de iunie 2012
    ioanadinu - dnp -
    alinutza79 - dnp -
    olibad - dnp - 10 iunie
    mickygheatza - dnp - o3 iunie
    elenadulce - dnp - 22 iunie
    ela_c - dnp -
    cwistinutza - dnp -
    Chrysta - dnp -
    andre23 - dnp -
    adela75 - dnp - 20 iunie
    roxana_mario05 - dnp -
    Diana25jil - dnp - 10 iunie
    lyumiester - dnp - 26 iunie
    angiecris - dnp - 01/02 iunie - baietel
    alelabelela - dnp - 09 iunie
    elena26 - dnp -
    maia1123 - dnp -
    deinutza4 - dnp -
    any84 - dnp -
    anamariatraiana - dnp - 03 iunie
    miry85 - dnp - 28 iunie
    gerogik_bog - dnp -
    nicobora - dnp -
    pitzurash - dnp - 27 iunie
    lolly - dnp - 07 iunie
    violette - dnp -
    Ultima editare de Lenut : 09 dec 2011 la 09:52
    ioanac and carmen camy like this.

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Implicit Mamici de iunie 2012

Mamici de iunie 2012

Pazeste-ne pe noi Doamne si ai grija de noi si de fiintele pe care le purtam in pantec!

Doamne, Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
    Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
    AMIN.

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Sarcini usoare cu bebei sanatosi!!!

In pantecul tau acum se petrece o minune. Afla ce transformari au loc cu tine si in tine, si cum se dezvolta puiul tau in cele 40 de saptamani de sarcina, citind articolele din categoria sarcina pe saptamani.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Implicit Raspuns Mamici de iunie 2012

Cred ca deja a inceput perioada testelor cu 2 liniute si pentru viitoarele mamici de iunie 2012.
    Va asteptam aici sa va impartasiti bucuria, sa va spuneti temerile si sa va sustineti si bucurati impreuna pana la venirea pe lume a bebelusilor.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Nimeni, nimeni inca n-a facut testul ?

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Probabil zilele astea isi i`au testul si afla vestea cea mare) Nu pot sa cred k au aparut deja si mamicile de iunie 2012 :X:X:X

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Eu tot inca sper sa apara si prima burtica de iunie 2012.

ioanadinu este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    5

Bau! Uite ca a aparut. De fapt e cu semnul intrebarii ziua, sf de mai sau inceput de iunie. Eu insa sper sa fie iunie, atunci fiind si ziua mea si deci voi considera luna iunie.
    Draga mea, eu sunt la primul copil si tot ce se intampla cu mine mi se pare un miracol. N-am avut greturi de dimineata, doar crampe, si una sau 2senzatii de lesin. In rest sunt ok. Abia pe 10 oct sunt programata la control si voi stii exact ce si cum. Pana atunci citesc de nebuna pe forumuri, dooorm extrem de mult, cu pauze, si incerc sa pap moderat, avand deja ceva greutate. Vroiam sa te intreb ce acid folic iei tu, eu am cumparat de la sensiblu cu vitamina b si are in compozitie si cianina parca. Fiindca n-am ajuns la medic nu stiu ce trebuie sa fac, totusi as vrea sa iau acid folic, stiu ca e bun.

Pupici si sarcina usoara.
    anda4uu, Lenut, magdalena and 4 others like this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Citat Citat din ioanadinu Vezi post
    Bau! Uite ca a aparut. De fapt e cu semnul intrebarii ziua, sf de mai sau inceput de iunie. Eu insa sper sa fie iunie, atunci fiind si ziua mea si deci voi considera luna iunie.
    Draga mea, eu sunt la primul copil si tot ce se intampla cu mine mi se pare un miracol. N-am avut greturi de dimineata, doar crampe, si una sau 2senzatii de lesin. In rest sunt ok. Abia pe 10 oct sunt programata la control si voi stii exact ce si cum. Pana atunci citesc de nebuna pe forumuri, dooorm extrem de mult, cu pauze, si incerc sa pap moderat, avand deja ceva greutate. Vroiam sa te intreb ce acid folic iei tu, eu am cumparat de la sensiblu cu vitamina b si are in compozitie si cianina parca. Fiindca n-am ajuns la medic nu stiu ce trebuie sa fac, totusi as vrea sa iau acid folic, stiu ca e bun.

Pupici si sarcina usoara.
    buna ioana!! bine ai venit!! esti prima mamica de iunie!!! sarcina usoara iti doresc si bebe sa fie sanatos si sa ramana cuminte in burtica pana la termen!!
    de acidul folic nu stiu ce sa-ti zic, eu iau acifol, sunt niste tablete micute, costa 7 lei o cutie, stiu ca este acid folic si capsule...

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

carcriv Avatar
    carcriv este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    37
    Posturi
    71

Ioana sarcina usoara si pana la termen Nu lua medicamente momentan... vitaminele oricum ti le prescrie la control... si multa bafta la primul control
    Sper sa ma alatur si eu curand acestui topic... momentan am dat doar tarcoale
    Lenut likes this.

mmm2011 Avatar
    mmm2011 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.758

Bine ai venit Ioana!! Sarcina usoara si la termen!!
    Ca si Lenut eu tot Acifol am luat de cand am banuit sarcina...in urma analizelor dr iti va mai prescrie si altceva daca este necesar.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Yupii, a aparut prima burtica de iunie.
    Ioana, sarcina usoara sa ai.

alinutza79 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    3

Salutare tuturor si bine v-am gasit!
    Mie mi-a venit ultimul ciclu in data de 31.08.2011 iar in data de 27.09.2011 mi-au aparut cateva pete de sange si dureri ca de ciclu!
    Am facut un test de sarcina si mi-a iesit semipozitiv, in sensul ca linia care spune daca este sau nu pozitiv era cam slaba! Dar se vedeau 2 liniute - una foarte clara iar cealalta mai stearsa!
    Saptamana aceasta merg la eco iar apoi va zic cu certitudine (sper sa se vada in a 5 saptamana) daca voi fi sau nu mamica de iunie!
    Lenut likes this.

Subiecte Similare

1. Mamici de iulie 2012
    De monic@ in forum Sarcina
    Replici: 24660
    Ultimul post: Astazi, 11:45
  2. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  3. Mamici de februarie 2012
    De ANDAP in forum Sarcina
    Replici: 4020
    Ultimul post: 07 mar 2012, 12:36
  4. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  5. Mamici iunie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 36532
    Ultimul post: 07 iul 2011, 13:40

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44