Pagina 2 din 2056 PrimulPrimul 1234567122232521025021002 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 24661
Like Tree37307Likes

Subiect: Mamici de iulie 2012

monic@ este offline Banat
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Implicit Raspuns Mamici de iulie 2012

Citat Citat din Lenut Vezi post
    sarcina usoara monica, iar bebe sa fie sanatos tun si sa stea cumintel in burtica pana la termen!!!
    daa,o asteptpe d-na dar e tare incapanata si nu vrea deloc sa treaca si pe la mine... mi-as dori foarte tare sa fiu o mamica de iulie 2012, dar asta numai Dumnezeu o stie!!
    Multumesc draguta , eu iti tin pumnii stransi sa vii si tu in randul burticilor de iulie 2012 ... cat despre d-na barza , hhhhmmm , o stiu eu ca e afurisita rau , as jumuli o eu dar trebuie sa ii fiu recunoscatoare ca a venit totusi si la mine , altfel o jumuleam de numa si intr o clipita ajungea la toate doritoarele de bebe ... Din propria mea experienta ,iti spun ca bebe vine cand te astepti tu mai putin .... iar eu sper ca la tine sa soseasca cat mai rapid ca doar vine perioada Cadourilor si e imposibil sa nu apara si barza ... chiar de acum e in tarile calde , trimite totusi prin Mos Nicolae sau Mos Craciun bebei ptr aspirante .... eeeeiii , vise , nu ??? Dar care vor deveni realitate , in curand , te pup
    Lenut likes this.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Citat Citat din miky21 Vezi post
    cu siguranta o sa va vititez si o sa ajut daca pot cu un sfat..eu prima data l.am vazut la 8 saptamani.Ai fost la ecograf pana acum?
    ohoo mai e timp destul pana sa apara burticile cred ca abia de acum incolo o sa afle ca au un strumfulet.
    Inca nu am fost la ecograf , deocamdata imi caut medic , mai mai greu si cu treburile astea , dar ce sa fac totusi imi doresc sa am pe cineva de incredere , si daca caut pe net tot mai rau fac ca existe si parti pozitive si parti negative , oooff nu stiu ce sa cred , pot sa zic ca optez deja pt medicul cu care a nascut cumnata mea si care mi l a recomandat si o mamica de aici , insa mai vedem , am spus ca momentan ma duc la medicul de familie , sa vad ce facem si cu analizele , sa mai vorbesc cu ea , etc . Complicat , dar cand o sa il vad pe bebe , va fi frumos !!!!! Eu sincer mai am ganduri negre , sper sa nu am parte de incidente neplacute , ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de puiul meu , eu incerc sa fiu increzatoare si optimista ptr ca ajuta nespus de mult !!!!

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Ce ma sfatuiti cu acidul folic ???? sa iau , sa nu iau , cat sa iau , cum sa iau ... va pup !!!
    Lenut likes this.

Lenut Avatar
    Lenut este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    10.787

Citat Citat din monic@ Vezi post
    Ce ma sfatuiti cu acidul folic ???? sa iau , sa nu iau , cat sa iau , cum sa iau ... va pup !!!
    monica, acidul folic e indicat sa-l iei inca din perioada de preconceptie si apoi in primul trimestru de sarcina e aproape obligatoriu... in general se ia cate o pastiluta pe zi... iar pretul e chiar rezonabil 7 lei o cutie cu vreo 30 de pastile...

Baietelul nostru scump, Patrick Florin

Make a pregnancy ticker

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

monica eu la inceputul sarcinii am luat fer ... apoi elevit si utrogestan , dar din cate stiu si acidul folic este foarte benefic . asculta-ti medicul ginecolog .

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

eee , deci mai am de asteptat pana una alta ... eu oricum abia astept sa impartasim experiente despre aceasta odisee minunata . Cred ca va fi atat de frumos , eu un a pasesc spre ceva necunoscut dar , din auzite , nespus de frumos . Abia astept sa am burtica rotunjoara , abia astept primul ecograf !!!!! Voi , burtici mai maricele sau mamici deja , cand v ati vazut strumfelul sau strumfa ptr prima oara ??? PUPICI !!!!!!!!!!!!
    pai la mine nici nu trecuse 2 saptamani ca m-am si dus la ginecolog sa imi spuna daca sunt graviduta ...dar nu se vedea nimic ....ma dureau sanii si am cerut o ecografie la sani , si dr a zis ca arata a sani de insarcinata , dar nu poate sti sigur ptr ca nu mi-a vazut sanii inainte ...apoi m-a chemat dupa 6 saptamani si mi-a dat verdictul : iminenta de avort , m-am speriat un pic si toata sarcina am stat extrem de cuminte , si de aceea am si luat 33 de kg ... deci , cand l-am vazut prima oare umbla hai-hui prin uter si se chinuia sa se agate de peretii uterului , i-am spus incontinuu ca el este un invingator si ca il iubesc mult si asa l-am ambitionat sa creasca bineeee . in schimb , cand l-am vazut prima data cum dadea din manute m-am emotionat foarte tare , si cand ne-a spus dr ca este baietel ne-au dat lacrimile de fericire ...asteptam de fiecare data cu nerabdare sa treaca luna sa merg sa il vad ...si la 16 saptamani , cand l-am simtit prima data a fost extraordinar ...acum il tin in brate , a adormit piticul si cand ma uit la el si imi amintesc toate astea , nu-mi vine sa cred ...

Alex&Bianca=Love

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

Citat Citat din Dana Vezi post
    pai la mine nici nu trecuse 2 saptamani ca m-am si dus la ginecolog sa imi spuna daca sunt graviduta ...dar nu se vedea nimic ....ma dureau sanii si am cerut o ecografie la sani , si dr a zis ca arata a sani de insarcinata , dar nu poate sti sigur ptr ca nu mi-a vazut sanii inainte ...apoi m-a chemat dupa 6 saptamani si mi-a dat verdictul : iminenta de avort , m-am speriat un pic si toata sarcina am stat extrem de cuminte , si de aceea am si luat 33 de kg ... deci , cand l-am vazut prima oare umbla hai-hui prin uter si se chinuia sa se agate de peretii uterului , i-am spus incontinuu ca el este un invingator si ca il iubesc mult si asa l-am ambitionat sa creasca bineeee . in schimb , cand l-am vazut prima data cum dadea din manute m-am emotionat foarte tare , si cand ne-a spus dr ca este baietel ne-au dat lacrimile de fericire ...asteptam de fiecare data cu nerabdare sa treaca luna sa merg sa il vad ...si la 16 saptamani , cand l-am simtit prima data a fost extraordinar ...acum il tin in brate , a adormit piticul si cand ma uit la el si imi amintesc toate astea , nu-mi vine sa cred ...
    mama cuscra dar ai luat in greutate nu gluma tu ai luat 33kg si eu am luat 7 dar am cam facut foamea mai ales la sfarsitul sarcinii

le zic buna viitoarelor mamici si eu sunt o mamica de iulie dar de 2011 era sa fie de august daca bianca mai statea 32 de minute dar gata cu laudele va urez sarcina usoara fara greturi si probleme si bebeii sanatosi si la termen doamne ajuta

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

pai tocmai , cuscra , ca eu nu m-am abtinut de la nimic , am mancat tot ce mi-am dorit , cand mi-am dorit si nu faceam deloc efort ... ca altfel cine stie daca mai venea alex...
    magdalena and mussete like this.

Alex&Bianca=Love

miky21 Avatar
    miky21 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    2.289

Inca nu am fost la ecograf , deocamdata imi caut medic , mai mai greu si cu treburile astea , dar ce sa fac totusi imi doresc sa am pe cineva de incredere , si daca caut pe net tot mai rau fac ca existe si parti pozitive si parti negative , oooff nu stiu ce sa cred , pot sa zic ca optez deja pt medicul cu care a nascut cumnata mea si care mi l a recomandat si o mamica de aici , insa mai vedem , am spus ca momentan ma duc la medicul de familie , sa vad ce facem si cu analizele , sa mai vorbesc cu ea , etc . Complicat , dar cand o sa il vad pe bebe , va fi frumos !!!!! Eu sincer mai am ganduri negre , sper sa nu am parte de incidente neplacute , ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de puiul meu , eu incerc sa fiu increzatoare si optimista ptr ca ajuta nespus de mult !!!!
    monica de unde esti?

M-am indragostit pe 04 iulie 2011 de printisorul meu!!!!

Lightbeeing este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    81

Buna, eu sunt Denisa si sunt din sibiu. Azi am fost la doctor si am avut numai probleme, am asteptat de la 9 dimineata sa ma i-a si pe mine cineva in cabinet, dar doctorita tot intra si iesea apoi se plimba hai-hui pe coridoare pana i s-a terminat programul. Apoi trebuia sa vina un Nene doctor care a intrat in operatie si nu a mai aparut nici el. Asistenta ne-a spus ca nu mai vine nimeni azi si ca maine nu este nimeni si poate poate joi o sa gasim pe cineva. Am sunat-o pe mama sa ii spun ce anume s-a intamplat si mi-a spus sa merg la cabinetul de Planing Familial si sa zic ca nu mi-am facut test si ca nici nu mi-a venit menstruatia. Am ajuns intr-un final fericit unde s-a mutat cabinetul respectiv si am prins-o pe doctorita chiar cand se pregatea sa plece. I-am spus in mare ce si cum si mi-a zis ca ea nu se ocupa cu asa ceva, ca acel cabinet este pentru contraceptie nu conceptie ... apoi m-a intrebat daca voi pastra copilul daca sunt insarcinata(normal ca DA) si cand mi-a aflat intentia m-a luat de mana si ne-am furisat intr-un cabinet in care este un aparat de ecograf si mi-a facut mult dorita si asteptata ecografie. Cred ca mai avea putin si imi lipea fruntea de pat cu leocoplast pt ca imi tot spunea sa stau cuminte si eu ma tot fataiam ca sa vad si eu la monitor. Rezultatul final este ca sunt insarcinata in 5 saptamani si bebelu are 9.1mm, deci sunt extrem de fericita.
    mussete and adnc like this.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Lightbeeing Vezi post
    Buna, eu sunt Denisa si sunt din sibiu. Azi am fost la doctor si am avut numai probleme, am asteptat de la 9 dimineata sa ma i-a si pe mine cineva in cabinet, dar doctorita tot intra si iesea apoi se plimba hai-hui pe coridoare pana i s-a terminat programul. Apoi trebuia sa vina un Nene doctor care a intrat in operatie si nu a mai aparut nici el. Asistenta ne-a spus ca nu mai vine nimeni azi si ca maine nu este nimeni si poate poate joi o sa gasim pe cineva. Am sunat-o pe mama sa ii spun ce anume s-a intamplat si mi-a spus sa merg la cabinetul de Planing Familial si sa zic ca nu mi-am facut test si ca nici nu mi-a venit menstruatia. Am ajuns intr-un final fericit unde s-a mutat cabinetul respectiv si am prins-o pe doctorita chiar cand se pregatea sa plece. I-am spus in mare ce si cum si mi-a zis ca ea nu se ocupa cu asa ceva, ca acel cabinet este pentru contraceptie nu conceptie ... apoi m-a intrebat daca voi pastra copilul daca sunt insarcinata(normal ca DA) si cand mi-a aflat intentia m-a luat de mana si ne-am furisat intr-un cabinet in care este un aparat de ecograf si mi-a facut mult dorita si asteptata ecografie. Cred ca mai avea putin si imi lipea fruntea de pat cu leocoplast pt ca imi tot spunea sa stau cuminte si eu ma tot fataiam ca sa vad si eu la monitor. Rezultatul final este ca sunt insarcinata in 5 saptamani si bebelu are 9.1mm, deci sunt extrem de fericita.
    felicitari Denisa ! sarcina usoara si pana la termen sa ai !

Alex&Bianca=Love

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Citat Citat din Lenut Vezi post
    monica, acidul folic e indicat sa-l iei inca din perioada de preconceptie si apoi in primul trimestru de sarcina e aproape obligatoriu... in general se ia cate o pastiluta pe zi... iar pretul e chiar rezonabil 7 lei o cutie cu vreo 30 de pastile...
    Multumesc Lenut , eu chiar nu am luat nici in perioada de preconceptie , dar vreau sa iau acum ...

Subiecte Similare

1. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  2. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  3. Mamici iulie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 22712
    Ultimul post: 29 aug 2011, 23:05
  4. mamici de iulie 2009
    De denysa81 in forum Clubul burticilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 25 iun 2009, 14:04
  5. mamici de iulie 2009
    De denysa81 in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 23 iun 2009, 12:41

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44