Pagina 6 din 2056 PrimulPrimul 1234567891011162636561065061006 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 24661
Like Tree37308Likes

Subiect: Mamici de iulie 2012

Lightbeeing este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    81

Implicit Raspuns Mamici de iulie 2012

De-ar trece timpul mai repede, cel putin pana la 17 cand scap de la servici ... dupa aia ma intalnesc cu viitorul tatic care nu mai poate sa isi dezlipeasca mana de pe burtica mea(el o vede, desi nu prea are ce la 5 saptamani) si atunci stiu ca o sa treaca timpul mai usor.
    Azi am avut o experienta mai ciudata, de fel nu mananc mere si astazi seful meu avea doua pe birou ... l-am intrebat daca pot sa ii iau unul dintre ele(el stie deja de vestea cea mare pentru ca imi este si verisor) asa ca a zis Da poti sa iei unul, chiar pe amandoua daca vrei! uitandu-se foarte cidat la mine pentru ca imi stie "pasiunea" pentru ele.
    Apropo azi de dimineata am realizat ca gingiile mele sunt foarte sensibile si ma intrebam daca bebelu are cumva vreo "vina" in asta?

marynela Avatar
    marynela este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.633

Citat Citat din Lightbeeing Vezi post
    Mai am 3 ore si 12 min pana ma duc la dr, nu mai am rabdare ... o sa vad bebelu si de data asta imi va spune si dr ce anume trebuie sa fac si va calcula si cand voi naste ca sa fiu mai sigura unde postez :d
    inca putin!!! linisteste-te ca sa nu uiti nici o intrebare knd ajungi la dr;D bb e acolo te asteapta si cumintel, va fi cea mai frumoasa intalnire!!!!!! te asteptam dupa la povesti

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

Lightbeeing este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    81

L-am mai vazut o data acum 3 zile cand am vrut sa ma duc la dr, dar am ajuns pana la urma doar la un eco pentru ca plecasera toti dr si nu mi s-a zis prea multe de bebel, de atunci visez ce si cum o sa imi zica un Dr. si daca voi fi in stare sa imi mai aduc aminte numele, sau sa articulez vreun cuvand cand ma uit pe monitorul acela mic si gri la micul meu balonas
    Experienta de azi sigur o sa imi ramana intiparita in memorie, dar oricum o sa o am si scrisa intr-un Jurnal de Bebe pe care l-am inceput cand s-a aratat si a II-a liniuta. Am zis ca ar fi interesant sa scriu acolo intamplarile importante din aceste 9 luni si apoi cand bebelu va fi suficient de mare sa-i fac cadou acele pagini. (evident avand o copie a mea pusa bine) :P

Miry85 Avatar
    Miry85 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Citat Citat din marynela Vezi post
    eu sunt la doritoare, astept sa imi vina si la mine bb chiar daca nu astept de mult, sunt sigura ca imi va veni repede randul
    Marinela, Dumnezeu sa-ti trimita cat mai curand un bebe sanatos si frumos! ...sa putem discuta aici despre sarcina :P Te pup
    marynela likes this.

Miry85 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

L-am mai vazut o data acum 3 zile cand am vrut sa ma duc la dr, dar am ajuns pana la urma doar la un eco pentru ca plecasera toti dr si nu mi s-a zis prea multe de bebel, de atunci visez ce si cum o sa imi zica un Dr. si daca voi fi in stare sa imi mai aduc aminte numele, sau sa articulez vreun cuvand cand ma uit pe monitorul acela mic si gri la micul meu balonas
    Experienta de azi sigur o sa imi ramana intiparita in memorie, dar oricum o sa o am si scrisa intr-un Jurnal de Bebe pe care l-am inceput cand s-a aratat si a II-a liniuta. Am zis ca ar fi interesant sa scriu acolo intamplarile importante din aceste 9 luni si apoi cand bebelu va fi suficient de mare sa-i fac cadou acele pagini. (evident avand o copie a mea pusa bine) :P
    buna ideea asta cu jurnalul!
    Tin minte si eu cand am fost prima data la eco, confirmare de sarcina, la 7 saptamani. Am fost cu mami, si ea cika: uite fetita mea! ) Precizez ca inainte de asta, am visat ca tineam in brate o fetita, si cika trebuia sa fie sora-mea, dar stiam k e fetita mea. Am un fratior care are 9 ani azi, si inainte sa vina mi-am dorit mult o surioara, dar n-a fost sa fie.Asa ca m-am bucurat mult cand am aflat ulterior la eco k voi avea fetita.a , si apropo , ciudat, dar multi au spu k seamana cu mami, bunicutza ei, pana si sotul recunoaste asta, in orgoliul lui.

Miry85 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

De-ar trece timpul mai repede, cel putin pana la 17 cand scap de la servici ... dupa aia ma intalnesc cu viitorul tatic care nu mai poate sa isi dezlipeasca mana de pe burtica mea(el o vede, desi nu prea are ce la 5 saptamani) si atunci stiu ca o sa treaca timpul mai usor.
    Azi am avut o experienta mai ciudata, de fel nu mananc mere si astazi seful meu avea doua pe birou ... l-am intrebat daca pot sa ii iau unul dintre ele(el stie deja de vestea cea mare pentru ca imi este si verisor) asa ca a zis Da poti sa iei unul, chiar pe amandoua daca vrei! uitandu-se foarte cidat la mine pentru ca imi stie "pasiunea" pentru ele.
    Apropo azi de dimineata am realizat ca gingiile mele sunt foarte sensibile si ma intrebam daca bebelu are cumva vreo "vina" in asta?
    ) ce tare. multe schimbari aduce bebe mic.
    In legatura cu sensibilitatea gingiilor, e normal sa fie asa, la mine sangerau de fiecare data cand ma spalam pe dinti.

monic@ este offline Banat
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Salutaaam !!!

La noi au inceput greturileeeeeee , si au inceput raaaaaaaaau de tot , in foorta si cu vomaaaaaaaa , bleaaach , nu trec cu niiimiiiic , si sefa urrrla ca ma duc prea des la baieeee , iar eu sunt atat de stresataaa !!! (

Uuff .. .nu stiu ce sa ma maaai faac !!!

Va pupam !!!
    Dana likes this.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Mai am 3 ore si 12 min pana ma duc la dr, nu mai am rabdare ... o sa vad bebelu si de data asta imi va spune si dr ce anume trebuie sa fac si va calcula si cand voi naste ca sa fiu mai sigura unde postez :d
    Te asteptam cu vesti mari !!! chiar de vei avea DPN de iunie de exemplu , eu tot te astept si pe aici , ca eu postez in ambele subiecte !!!

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Citat Citat din marynela Vezi post
    eu sunt la doritoare, astept sa imi vina si la mine bb chiar daca nu astept de mult, sunt sigura ca imi va veni repede randul
    Mult succes si te asteptam in randul burticilor de iulie , daca nu de august !!!

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

fetelor , la voi cum au reactionat taticii la auzirea marii vesti ???
    bebelusii astia mici ne aduc fel de fel de stari si pofte , eu de exemplu mananc si cele mai ciudate combinatii , de exemplu mamaligutza cu ardei !!! sotul mai ca isi facea cruce , mie insa imi placea ... )))
    nu stiu ce sa zic de gingii ... habar nu am !!!

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

vaiii ce frumoasa e ideea cu jurnalul !!!
    eu am primit un fel de carticica , tot jurnal , in care se spune despre primul ecograf , primele miscari , primele liniute si altele ... am inceput si eu sa completez in el !!! l am primit de la soot !!! grijuliu taaaaare !! )
    abia astept sa imi vad si eu bebele ... sper sa fie bine ... te asteptam cu vesti mari

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Citat Citat din Miry85 Vezi post
    buna ideea asta cu jurnalul!
    Tin minte si eu cand am fost prima data la eco, confirmare de sarcina, la 7 saptamani. Am fost cu mami, si ea cika: uite fetita mea! ) Precizez ca inainte de asta, am visat ca tineam in brate o fetita, si cika trebuia sa fie sora-mea, dar stiam k e fetita mea. Am un fratior care are 9 ani azi, si inainte sa vina mi-am dorit mult o surioara, dar n-a fost sa fie.Asa ca m-am bucurat mult cand am aflat ulterior la eco k voi avea fetita.a , si apropo , ciudat, dar multi au spu k seamana cu mami, bunicutza ei, pana si sotul recunoaste asta, in orgoliul lui.
    ce taaaare !!! visele astea chiar au legatura stransa cu realitatea !!!

Subiecte Similare

1. Mamici de mai 2012
    De Lenut in forum Sarcina
    Replici: 5126
    Ultimul post: Ieri, 23:11
  2. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  3. Mamici iulie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 22712
    Ultimul post: 29 aug 2011, 23:05
  4. mamici de iulie 2009
    De denysa81 in forum Clubul burticilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 25 iun 2009, 14:04
  5. mamici de iulie 2009
    De denysa81 in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 23 iun 2009, 12:41

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44