De-ar trece timpul mai repede, cel putin pana la 17 cand scap de la servici ... dupa aia ma intalnesc cu viitorul tatic care nu mai poate sa isi dezlipeasca mana de pe burtica mea(el o vede, desi nu prea are ce la 5 saptamani) si atunci stiu ca o sa treaca timpul mai usor.
Azi am avut o experienta mai ciudata, de fel nu mananc mere si astazi seful meu avea doua pe birou ... l-am intrebat daca pot sa ii iau unul dintre ele(el stie deja de vestea cea mare pentru ca imi este si verisor) asa ca a zis Da poti sa iei unul, chiar pe amandoua daca vrei! uitandu-se foarte cidat la mine pentru ca imi stie "pasiunea" pentru ele.
Apropo azi de dimineata am realizat ca gingiile mele sunt foarte sensibile si ma intrebam daca bebelu are cumva vreo "vina" in asta?

L-am mai vazut o data acum 3 zile cand am vrut sa ma duc la dr, dar am ajuns pana la urma doar la un eco pentru ca plecasera toti dr si nu mi s-a zis prea multe de bebel, de atunci visez ce si cum o sa imi zica un Dr. si daca voi fi in stare sa imi mai aduc aminte numele, sau sa articulez vreun cuvand cand ma uit pe monitorul acela mic si gri la micul meu balonas![]()
Experienta de azi sigur o sa imi ramana intiparita in memorie, dar oricum o sa o am si scrisa intr-un Jurnal de Bebe pe care l-am inceput cand s-a aratat si a II-a liniuta. Am zis ca ar fi interesant sa scriu acolo intamplarile importante din aceste 9 luni si apoi cand bebelu va fi suficient de mare sa-i fac cadou acele pagini.(evident avand o copie a mea pusa bine) :P
buna ideea asta cu jurnalul!![]()
Tin minte si eu cand am fost prima data la eco, confirmare de sarcina, la 7 saptamani. Am fost cu mami, si ea cika: uite fetita mea!) Precizez ca inainte de asta, am visat ca tineam in brate o fetita, si cika trebuia sa fie sora-mea, dar stiam k e fetita mea. Am un fratior care are 9 ani azi, si inainte sa vina mi-am dorit mult o surioara, dar n-a fost sa fie.Asa ca m-am bucurat mult cand am aflat ulterior la eco k voi avea fetita.a , si apropo , ciudat, dar multi au spu k seamana cu mami, bunicutza ei, pana si sotul recunoaste asta, in orgoliul lui.
![]()
Salutaaam !!!
La noi au inceput greturileeeeeee , si au inceput raaaaaaaaau de tot , in foorta si cu vomaaaaaaaa , bleaaach , nu trec cu niiimiiiic , si sefa urrrla ca ma duc prea des la baieeee , iar eu sunt atat de stresataaa !!!(
Uuff .. .nu stiu ce sa ma maaai faac !!!
Va pupam !!!![]()
fetelor , la voi cum au reactionat taticii la auzirea marii vesti ???
bebelusii astia mici ne aduc fel de fel de stari si pofte , eu de exemplu mananc si cele mai ciudate combinatii , de exemplu mamaligutza cu ardei !!! sotul mai ca isi facea cruce , mie insa imi placea ...)))
nu stiu ce sa zic de gingii ... habar nu am !!!![]()
vaiii ce frumoasa e ideea cu jurnalul !!!
eu am primit un fel de carticica , tot jurnal , in care se spune despre primul ecograf , primele miscari , primele liniute si altele ... am inceput si eu sa completez in el !!! l am primit de la soot !!! grijuliu taaaaare !!)
abia astept sa imi vad si eu bebele ... sper sa fie bine ... te asteptam cu vesti mari