Bine ai venit. Eu cred ca tu ne vei ajuta mai mult pe noi ... deja ai trecut prin asta ... multe de aici suntem doar insarcinate fara cunostiinte asa multe in a creste un bebic.
Buna![]()
Ma alatur si eu acestui grup. Sunt fericita mamica a unui baietel de 1 anSunt sigura ca voi gasi raspunsuri si sfaturi utile in incercarea mea de a-mi ajuta copilasul sa descopere lumea printre voi
![]()

Bine ai venit. Eu cred ca tu ne vei ajuta mai mult pe noi ... deja ai trecut prin asta ... multe de aici suntem doar insarcinate fara cunostiinte asa multe in a creste un bebic.

De unde esti ? ai pozee cu bebe sa il vedem si noi ??

Buna dimineata burtici ... vad ca sufla vantul prin cafenea de ceva zile ... nimeni o cafeluta o prajiturica ... si o vorba buna ?

ola,
ai dreptate a cam batut vantuletul pe aici,cum este dimineata ta?

buna fetele!
pot sa intru si eu in clubul vostru?sunt o mamica de fetita de 3 ani si jum si acu 2 zile am aflat ca sunt insarcinata din nou , dpn-ul este 09.10.2012
sunt din ploiesti la d-na dr vasiloiu raluca la clinica medsana
mai e cineva din ploiesti?

Buna Roxana , felicitai pentru sarcina ... bebe sanatos. Desigur poti sa te alaturi dar dupa cum vezi nu sufla vantul numai afara ... si pe aici la fel. Nu prea mai e nimeni

multumesc
cine stie poate mai apare vreo barfa

dar ce este asa pustiu pe aici?
bine ai venit Roxana!
voi cam la cat timp mergeti la doctorul vostru?

Eu la prima sarcina m-am dus o data pe luna
cred ca si acu la fel
mi-a zis acu sa ma mai duc la inceputul lui martie