P.S. Voucher-ul pot sa il trimit la mai multe persoane o data - e o campanie de-a lor de atragere clienti si contractul trebuie semnat pana la 30.04.
Buna seara dragi viitoare mamici,
Eu sunt deja mamica unei fetite de 1 an si 8 luni si i-am recoltat fetitei mele celule stem; deoarece sunt client Cord blood am primit un voucher de reducere pe care il pot oferi viitoarelor mamici - reducerea e de 20%. Cine doreste ma poate contacta pe adresa de e-mail alina0508 at yahoo.com
(puneti voi adresa de email in formatul corect - nu ma lasa forumul sa o scriu cum trebuie )
Toate cele bune,
Alina
P.S. Voucher-ul pot sa il trimit la mai multe persoane o data - e o campanie de-a lor de atragere clienti si contractul trebuie semnat pana la 30.04.
Va multumesc dragelor pentru ca m-ati primit cu bratele deschise. Eu am fost la control pe 25 ianuarie, aveam 5 sapt si 4 zile, si totul este ok. I-am auzit bataile inimii mai clar cand s-a apropiat tati de monitor...a fost o prima experienta grozava! Merg la alt control saptamana viitoare, poate s-o zari ceva
. In rest sarcina decurge bine, dorm intr-una, mananc numai fructe legume si lactate, ca de altceva se pare ca nu pot sa ma ating.
Va doresc tuturor o sarcina usoara si ne mai vedem p'aci! Poop
dandreea83 felicitari pt sarcina sa dea domnu sa ai o sarcina usoara un bebik sanatos si la termen.
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
Bunavoi fi si eu o mamica de septembrie....sunt insarcinata in 7 saptamani si cateva zile...si fiind prima sarcina am nevoie de sfaturi. sper sa le primesc de la voi !!! Multumesc !!
Buna
Si eu sunt in 7 saptamani si cateva zile..si e prima sarcina.Am fost foarte bucurosi cand am aflat ca vom fi parinti, dar din pacate ultima ecografie pe care am facut-o acum 2 zile m-a cam descurajat , sper sa nu fie nici o problema, dar doctorul a zis ca nu se vede embrionul si m-a chemat peste 2 saptamani.Voi ati mai auzit astfel de cazuri? Sper din tot sufletul sa nu fie probleme..
Va doresc tuturor sarcina usoara
da si eu am patit la fel....dar acum vreo 2 zile s/a vazut...era o ecografie transvaginala....s/a vazut bebelusul...si inimioara cum batea....asteptam vesti bune
claus,mateiuta va doresc o sarcina usoara un bebe sanatos si la termen...claus am vrut sa te intreb dr a confiramt ca sarcina e de 7 saptamani? daca el a confirmat atunci imposibil la o asa perioada sa nu se vada embrionu..SFATUL MEU ESTE SA SCHIMBI DR.MULT SUCCES
Sarcini usoare tuturor burtici!! Sa aveti grija de voi si sa va bucurati pe cat mai mult posibil de perioada sarcinii!!
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

buna claus, sper sa fie doar o greseala a medicului, (mai sunt cazuri)! dupa parerea mea as mai cere parerea si altui medic!
mateiuta cred ca avem acelasi DNP,si eu sunt la prima sarcina si sunt in cautare de informatii despre aceasta minunata perioada
, dar sper ca mamicile cu experienta care au trecut deja un bebe, vor fi dragute cu noi si ne vor da ajuta cu sfaturi
![]()
vio eu sunt alaturi oricand cu un sfat..caci sunt la al doilea bebe

mersi roxanika, esti o draguta....!![]()