Bun venit burticutelor noi.Va doresc sarcina usoara bebei sanatosi.Si va rog ia bagati si voi tikere sa vad si eu cate saptamani aveti.
Eu am facut intravaginal...si a fost ok chiar l-am putu vedea , i-am vazut inimioara cum bate,doctorita mi-a masurat ovarele,mi-a confirmat ca sarcina este ok,ca nu am nici un chist nici fibron...deci pot sta linistita , urmatorul control il fac in februarie pe 20 , la 12- 13 saptamani ,atunci sa vedem ce o sa ne spuna.In rest iau vitaminele care m-i le-a dat doctorita si este bine.
Bun venit burticutelor noi.Va doresc sarcina usoara bebei sanatosi.Si va rog ia bagati si voi tikere sa vad si eu cate saptamani aveti.
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
hey,
voi v-ati ingrasat pana acum?
eu m-am ingrasat ,desi nu mi se vede burtica pt ca am abia 4/5 saptamani..
aveam 54-55 kg si acum am 60-61
Eu inca nu m-am ingrasat ca abia am aflat:P Dar la sarcina trecuta m-am ingrasat cu 35 de kg pana la final. Sper sa nu se repete figura si de data asta. Am avut arsuri ingrozitoare si le calmam mancand (proasta idee)
Fac test sa vad daca imi apare tickerul. Chiar, cum se pune?
buna burtici !! azi am fost la doctor , si mi-a spus k am 5 sapt , doar k am avut niste dureri de burtica , si mi-a dat duphaston si no spa .... voi luati asa ceva ? va pup pe toate si multa sanatate !!!
marina felicitari pt sarcina.bebe sanatos si la termen.Si eu am avut dureri de burta si am luat si eu duphaston si a ajutat a trecut durerea.Nichita spre exemplu daca iti place tikeru meu dai click pe el si cand se deschide joss scrie ceva dual adica cand a fost ultima data ciclu menstrual modifici acolo..apoi copii un cod BB si dai modific la semnatura ta.Cred ca am fost inteleasa cat de cat,pup

buna , sunt noua pe forum, de curand am aflat ca voi fi si eu mamica de septembriela fel ca si unele dintre voi, felicitari tuturor si o sarcina usoara
vio02 , bine ai venit printre noi !!! felicitari pentru bebe , ai fost la doctor ? cum te simti ?
roxanik_ta , multumesc mult pentru sfaturi !!! multa sanantate si bebe la timp :*:*:*
Vio FELICITARI.Si eu sunt o viitare mamica de 2012 numai ca in luna Mai putin mai devreme ca voi.Iti doresc in primul rand o sarcina USOARA un bebe SANATOS si nasterea sa fie la TERMEN.Pup sunt prin zona.