Sa ne auzim cu vesti bune,trebuie sa ma duc acum la medicul de familie sa ma ia in evidenta,chestii din astea,sa-mi ia o tensiune,eu am racit,sa ai grija sa nu racesti ,ca am baut aseara peste 8 ceaiuri) :* te pup

Sa ne auzim cu vesti bune,trebuie sa ma duc acum la medicul de familie sa ma ia in evidenta,chestii din astea,sa-mi ia o tensiune,eu am racit,sa ai grija sa nu racesti ,ca am baut aseara peste 8 ceaiuri) :* te pup

eu am avut probleme cu parul, dar nu m-am gandit ca este un simptom ... si uite ca a fost![]()
in data de 28 ian am avut ultimul contact sexual Esuat(s-a rupt prezervativul) .in 30 ian am fost la farmacie si am luat pilula de a 2 a zi....mestruatia trebuie sa imi vina in data de 2 dar nu s'a prezentat inca .....sani sunt maritzi si greoi am un disconfort total....nu stiu ce sa cred ...si nici ce sa fac:-??
stiam k testul de sarcina se face doar dupa 3 sapt de la actul sexual! pot sa fac si acum?

testul poate iesi fals negativ, mai bine faceti test de sange

Buna, am nevoie de o parere va rog...
Am 30 ani, si in urma cu aproape 2 ani, mi-am pus sterilet dupa ce am fost nevoita sa fac un chiuretaj (eram insarcinata in 2 luni si putin,dar nici un simptom in afara de somnolenta... in perioada aia am racit foarte tare la plamani si am fost internata in spital, antibiotice, 3 radiografii.... dupa 1 saptamana control la ginecologie, si medicul a dat verdictul : sarcina care trebuie intrerupta)(.
Luna trecuta mentruatia a intarziat 4 zile....dar a venit...mai putin cantitativ decat de obicei, si a tinut cu o zi mai putin decat normal.
Am facut test de sarcina, a iesit negativ... dar, nu prea mai suport mirosul de carne cruda cand gatesc, casc aproape toata ziua...as manca portocale non stop...sanii sunt normali....si am simptome premenstruale...urmatoarea menstruatie ar trebui sa fie pe 1 martie...
Acum 2 zile am observat ca la palpare simt doar 1 din cele 2 fire de control ale steriletului.
Credeti ca as putea fi insarcinata?
Sa ma grabesc sa merg la medic? ( am programare in aprilie)
Va multumesc in avans![]()

cony eu zic sa mergi la medic cat mai repede...poti sa mai incerci un test de sarcina insa medicul este mult mai sigur...iti spun asta pt ca eu cunosc un caz in care o cunostinta a ramas insarcinata pt ca steriletul nu a fost f bn pus....cel putin asa a spus.....succes si sper sa auzim de bine

Multumesc pentru raspuns M&G.
In weekend am mai facut un test ...a iesit tot negativ...
Am hotarat sa astept pana pe 1 sa vad ce se intampla... oricum pentru siguranta, o sa merg la medic imediat dupa menstruatie ...
Vreau sa stiu ce se intampla, sunt insarcinata sau nu....mai sunt protejata sau nu...
Oricum, daca este sa fie cu ochisori...sper din tot sufletul ca totul sa fie in regula, si peste 7-8 luni sa fiu o mamica fericita ....
In plan era sa fie cu ochisori pe la sfarsitul anului asta...sau anul viitor....dar daca ochisorii se grabesc sunt bine veniti
Sa auzim de bine![]()