Menstruatia a fost ca de obicei? Daca a fost la fel ca si inainte e posibil ca aceste simptome sa nu fie simptome de sarcina ci sa aiba alte cauze, pentru a fi sigura mai bine faci un test de sarcina
buna,numele meu este mirela si am o intrebare pentru voi. am facut sex acum 3 luni si de vreo 2 saptamani am simtome de genul: greata,dureri de cap,durere de spate,vergeturi pe sani,uneori pofte si ma dor foarte tare sanii, problema este ca mi`a venit ciclul in fiecare luna regulat si nu stiu ce sa cred. este posibil sa raman insarcinata si sa`mi vina ciclul? si pot sa fac un test de sarcina cand sunt pe ciclu ? am 18 ani si nu vreau sa trec prin asa ceva la varsta asta.. nu stiu ce sa fac. astept un raspuns clar de la voi cat mai repede pentru ca stau cu o teama in suflet.
Menstruatia a fost ca de obicei? Daca a fost la fel ca si inainte e posibil ca aceste simptome sa nu fie simptome de sarcina ci sa aiba alte cauze, pentru a fi sigura mai bine faci un test de sarcina
daca sangerarile sunt reduse e posibil sa fi insarcinata ..dar daca ciclul tau se prezinta cantitativ la fel cred ca e vorba de altceva si nu de o sarcina.cel mai bine cum ziceau si fetele fa un test de sarcina sau du-te si fa o analiza beta hcg care te lamureste cel mai bine(este o analiza de sange din care reiese daca esti insarcinata)
buna seara!As avea si eu intrebare .Dar prima data sa va spun despre ce este vorba.Ultimul meu contact sexual cu sotul meu a fost pe data de 1 noiembrie deoarece el este plecat din tara acum .Urmatoarea mentruatie trebuia sa imi vina pe data de 15 noiembrie si nu mi-a venit.Am avut greturi primele zile si ameteli si mi-am facut un test de sarcina rezultatul testului a fost doua liniute insa prima era mai evidenta si cea de-a doua era un pic mai stearsa insa in acest moment mai am foarte rar greturi insa am ameteli mai dese si ma dor sanii rau.As vrea sa stiu si eu daca este o sarcina. Multumesc si astept raspunsurile voastra cat mai repede ca daca Dumnezeu vrea sa fie de abia astept sa ii dau vestea bune sotului
Daca nu v-ati protejat, in perioada respectiva erai foarte fertila, asa ca este foarte posibil sa fie o sarcina, dar mai fa inca o data testul dupa 1-2 saptamani pentru precizie mai mare. Parerea mea: Felicitari viitoare mamica de AUGUST
buna fetelor ! ieri dimineata mi-am facut testul de sarcina si s-a pozitivat ! L-am facut la 13 zile de la ovulatie(28.12.2011),ultima menstra venindu-mi pe(11.12.2011). Sa va impartasesc putin din simptomele pe care le-am avut inca dinainte sa-mi fac testul. La nici 2 ,3 zile de la ovulatie sanii au inceput sa fie sensibili,treptat sa se intareasca,si am simtit ca ceva era in neregula pt ca de obicei sanii de menstra se intareau cu vreo 10 zile inainte,urmatoarea acum trebuia sa vina pe 10,11 jan 2012. Desi multe femei mi-au spus ca e ciudat faptul ca au inceput sa fie sensibili imediat dupa ovulatie,ca normal la sarcina se intaresc cam aproape de menstra care ar fi trebuit sa vina sau chiar dupa;tin sa spun ca aratau diferit,plini de vene mari,precum o "cale ferata"pe tot pieptul.Un alt simptom a mai fost oboseala,somnul brusc ,nu se intampla niciodata sa dorm dupa masa decat foarte rar,dureri ca la menstruatie,ma luasera cam cu o saptamana inainte de "presupusul ciclu",imi era teama ca nu am ramas,pana am citit ca multe femei acuza dureri ca la menstra,intepaturi in burtica,astea mai rar,decat de vreo 2 ori s-a intamplat,secretie vaginala laptoase si mai lichida decat de obicei si nemirositoare. Sper ca v-a ajutat cu ceva ,pe voi,viitoarelor mamici care inca sunteti in dubii daca aveti ochisorii in burtica sau nu. Sfatuiesc pt testul Sure Check. Va pupic si sa dea Dzeu sa fie cu ochisori !

vreauunbebe sa inteleg ca pe 28.12.2011 a avut loc contactul sexual ? la mine s`a intamplat si pe 22 si pe 29 doar ca CM mi`a venit pe 14 decembrie si mi`a trecut pe 17 ... deci sunt sanse intr`adevar sa fi ramas insarcinata .

si eu am avut cam aceleasi simptome ca si tine , doar ca mie nu mi s`au intarit sanii , si la fel in primele 4 zile de la ovulatie m`au durut si au inceput sa fie sensibili ...

buna dimineata fetelor! va raspund tarziu ca abia acum m-am trezitOanna -maria m-ar interesa sa stiu cum aveai menstra,reglata,dereglata,deoarece tin sa mentionez ca a mea era dereglata.In a cata zi ai ovulat,pt ca mi se pare distanta un pic cam marisoara intre contacte....?te pupic