Rezultate de la 1 la 10 din 10
Like Tree7Likes
  • 3 Post By Lalira
  • 3 Post By camika
  • 1 Post By iulya

Subiect: dc?

crisan este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    19

Angry dc?

dc sotul meu nu vrea sa facem dragoste cand is gravida? el spune ca imi face rau mie si copilului dar nu este asa

andreea19849 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    4

Implicit Raspuns dc?

Buna,
    Tin sa iti zic, ca si eu am trecut prin aceeasi situatie, si doar acuma la sfarsit mi-a dat prin cap sa ma interesez mai mult si sa intreb si cunostinte care au bebei relativ mici.Nu stiu exact in cate luni esti insarcinata insa eu sunt in 33 de sapt.Incearca sa cauti cat mai multe informatii despre acest lucru si desigur sa vb cu medicul tau ginecolog sa iti spuna si el daca poti sau nu sa ai activitate sexuala.Din punctul meu de vedere poti avea, desi sa fie ceva foarte usor, dupa cate am citit si eu chiar daca acuma la sfarsitul sarcinii, este foarte bine sa ai activitate sexuale din mai multe motive: ex => faptul ca este important sa scapi de acei hormoni care iti provoaca starea de excitare, vaginul va fi elastic in aceasta perioada si iti va fi mai usor la nastere, vei simti atasamentul partenerului desigur care chiar daca nu inteleg ei multe e imp in aceasta perioada si altele).
    Din cauza ca am mai putin de 5 posturi nu pot introduce link-uri in post
    Poti intra pe site-ul "qbebe", cauta => Pozitii sexuale pentru fiecare trimestru de sarcina + 10 motive pentru care sexul este obligatoriu in sarcina! + Sexul in timpul sarcinii.

Apropos, stiu ca nu ai intrebat de asa ceva, insa iti recomand de la inceputul sarcinii sa incepi sa faci niste exercitii care le gasesti in linkurile de mai jos, asta este clar pt tine ca o miscare si pt o nastere mai usoara:

Intra pe "youtube" si cauta filmuletele urmatoare:

10 minute prenatal pilates part 1
    10 minute prenatal pilates part 2
    10 minute prenatal pilates part 3
    10 minute prenatal pilates part 4

Sper sa iti fie de ajutor.
    Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara desigur.

crisan este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    19

Implicit Raspuns dc?

medicul ne-a dat voie sa avem activitate sexuala insa sotul meu nu vrea pt ca are acel gand ca ii face rau la bebe. am 21 de sapt si 4 zile!Cum sa fac sa ii scot acel gand?

andreea19849 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    4

Implicit Raspuns dc?

In principiu daca pana acuma nu ati facut nimic, prea putin probabil sa se mai intample.Tu aratai acele informatii iar daca isi schimba parerea, atunci actul sa fie cat mai finut.

maya_bv Avatar
    maya_bv este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    1.333

Implicit Raspuns dc?

Citat Citat din crisan Vezi post
    medicul ne-a dat voie sa avem activitate sexuala insa sotul meu nu vrea pt ca are acel gand ca ii face rau la bebe. am 21 de sapt si 4 zile!Cum sa fac sa ii scot acel gand?
    Are dreptate Andreea. Este cam greu sa ii scoti gandul asta din cap. Incearca sa-i explici dorintele tale insa nu-l presa daca vezi ca nu cedeaza. Nu are sens sa aveti un motiv de tensiune in cuplu.
    Si noi ne-am oprit de la 3 luni pe acelasi motiv. Ne-am dorit atat de mult bebele, incat "sacrificiul" mi s-a parut nesemnificativ desi la inceput era frustrant pentru mine. Ulterior ne-am speriat cand am auzit de cazuri de nasteri premature la 5-6 luni din cauza ca substantele din sperma (prostaglandine) si contractiile de la orgasm au declansat nasterea. Din ceea ce am citit dupa aceea am vazut ca parerile sunt impartite.
    Oricare este decizia voastra in final, important este sa mentineti armonia din cuplu si sa fie bebe sanatos.

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.848

Implicit Raspuns dc?

Sexul nu dauneaza unei sarcini sanatoase si fara riscuri.
    Iar faptul ca unii barbati nu sunt foarte receptivi la dorinta femeii de a avea relatii sexuale e normal, din ignoranta, teama sau... se simt atat de ciudat ca pana in sarcina femeie de langa el era numai al lui si dintr-o data trebuie s-o "imparta" si cu altcineva.
    Daca nu ajta o discutie deschisa, nu cred ca ii poti scoate acel gand din cap.
    Unii devin "impotenti" numai la gandul sa faca dragoste cu sotia insarcinata.
    Lavi__, mussete and graviduta39 like this.

camika Avatar
    camika este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.204

Implicit Raspuns dc?

Nu stiu ce sfat sa va dau, eu din pacate ma confrunt cu situatia inversa: nu avem voie, medical, sa facem sex, nu am facut de circa 2 luni si nu stiu cat mai trebuie sa astept, caci deja nu mai rezist nici eu, iar prietenul meu cu atat mai putin, mi-e si mila de el, caci uneori chiar face si presiuni asupra mea si amandoi asteptam deja sa primim liber, sa ne mai bucuram putin de intimitate, cat mai putem pana vine bebe..... Daca as fi in situatia ca el sa nu vrea, eu una as recurge la m multe metode, as testa tot ce pot. In 1 rand l-as lua cu mine la medic sa ii explice despre sexul in sarcina, ce si cum, sa il influenteze pozitiv, sa inteleaga si el ca nu e rau sa ai viata sexuala. Apoi, 2: as incerca sa fiu cat mai sexy, cu lenjeria, cu provocarile de natura erotica, i-as face masaje, tot felul de jocuri de atragere inspre, fara a verbaliza ca eu vreau..... Apoi, o alta modalitate: sa il faci sa inteleaga ca e tare lung timpul de asteptare, ca dupa nastere o vreme lunga nu se va putea, ca apoi iarasi vine si bebe si luni de zile adios intimitate, ca e prea lung intervalul si ca abstinenta afecteaza negativ relatia voastra, ca tu smti nevoia de a fi iubita si fizic, ca te simti respinsa si urata daca el e asa, etc...... Mie una mi se pare tare ciudat sa nu vrea el, adica pe termen lung nu pricep cum ar putea rezista un barbat ispitei, doara e si el om, cu hormoni, cu femeie langa el......
    mussete, graviduta39 and floreral like this.

iulya este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    625

Implicit Raspuns dc?

Eu am facut sex pana la 32 de saptamani de sarcina si nu a fost nici o problema, daca sarcina decurge normal este la fel de normal sa ne continuam viata de cuplu, activitatea sexuala nu dauneaza sarcinii daca aceasta decurge normal si daca nu sunt interdictii de la medic. Sotul meu nu a avut nici o retinere de a face dragoste cu mine, dimpotriva, de la 32 de sapt am decis sa nu mai facem dragoste pentru ca deja sarcina avansase, ma apropiam de luna a noua.
    mussete likes this.

carmenciumpi este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    26
    Posturi
    11

Implicit Raspuns dc?

noi suntem la inceput , avem 6 sapt , o facem incontinuare doar ca deja amandoi ne gandim si la bebe cand o facem...din pacate intervine frica de a nu pati ceva bebele si cred ca de aia me cam blocam

lulu24 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    27
    Posturi
    239

Implicit Raspuns dc?

Sincer, daca medicul v-a dat verde, dar sotul tau tot nu vrea sa faceti sex, exista posibilitatea sa nu te vada prea "atragatoare" din acest punct de vedere, poate i se pare ciudat sa faca sex cu o gravida. Eu cat am fost insarcinata am evitat sa fac sex cu sotul meu tocmai pentru ca nu ma simteam atragatoare, dar cu toate acestea sotul meu a dorit sa o facem, dar ma gandesc ca sunt barbati care pur si simplu nu o pot face.

Cel mai bine este sa vorbesti direct si deschis, fara inhibitii cu sotul tau.

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44