Buna,
Tin sa iti zic, ca si eu am trecut prin aceeasi situatie, si doar acuma la sfarsit mi-a dat prin cap sa ma interesez mai mult si sa intreb si cunostinte care au bebei relativ mici.Nu stiu exact in cate luni esti insarcinata insa eu sunt in 33 de sapt.Incearca sa cauti cat mai multe informatii despre acest lucru si desigur sa vb cu medicul tau ginecolog sa iti spuna si el daca poti sau nu sa ai activitate sexuala.Din punctul meu de vedere poti avea, desi sa fie ceva foarte usor, dupa cate am citit si eu chiar daca acuma la sfarsitul sarcinii, este foarte bine sa ai activitate sexuale din mai multe motive: ex => faptul ca este important sa scapi de acei hormoni care iti provoaca starea de excitare, vaginul va fi elastic in aceasta perioada si iti va fi mai usor la nastere, vei simti atasamentul partenerului desigur care chiar daca nu inteleg ei multe e imp in aceasta perioada si altele).
Din cauza ca am mai putin de 5 posturi nu pot introduce link-uri in post
Poti intra pe site-ul "qbebe", cauta => Pozitii sexuale pentru fiecare trimestru de sarcina + 10 motive pentru care sexul este obligatoriu in sarcina! + Sexul in timpul sarcinii.
Apropos, stiu ca nu ai intrebat de asa ceva, insa iti recomand de la inceputul sarcinii sa incepi sa faci niste exercitii care le gasesti in linkurile de mai jos, asta este clar pt tine ca o miscare si pt o nastere mai usoara:
Intra pe "youtube" si cauta filmuletele urmatoare:
10 minute prenatal pilates part 1
10 minute prenatal pilates part 2
10 minute prenatal pilates part 3
10 minute prenatal pilates part 4
Sper sa iti fie de ajutor.
Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara desigur.

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Ulterior ne-am speriat cand am auzit de cazuri de nasteri premature la 5-6 luni din cauza ca substantele din sperma (prostaglandine) si contractiile de la orgasm au declansat nasterea. Din ceea ce am citit dupa aceea am vazut ca parerile sunt impartite.
Daniel 03.07.2006