Tot ce-i posibil. Ai facutin perioada fertila? Ai incercat vreun test de sarcina?
daca eu am greturi,ameteli,pofturi,pe data de 21 trebuia sa-mi vie menstruatia si nu a venit...oare pot sa fiu insarcinata?
Tot ce-i posibil. Ai facutin perioada fertila? Ai incercat vreun test de sarcina?
da am facut in perioada fertila...si test de sarcina miam facut acum 2 zile in urma si-mi arata negativ...
oare ce e asta???
Eu zic sa mai ai rabdare inca vreo cateva zile si repeta testul. Mie mi s-a pozitivat abia in a 12-a zi dupa intarziere. Iar daca nu mai ai rabdare, poti sa-ti faci un test de sange, bHCG la vreun laborator. Astept vesti![]()
Cu siguranta e o sarcina.
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
Buna dimineața! Și eu sunt cam în aceeași situație: 21 decembrie - prima zi a ultimei menstruații, 17 ianuarie - contact neprotejat (mai avem un baiețel și ne dorim acum al doilea copil), 21 ianuarie trebuia sa îmi vină și nimic. Am făcut 2 teste sure check, dar au ieșit negative, dar voi mai face unul peste cateva zile...... Ce părere aveți?
mihaela incearca sa faci analiza de sange BHCG si ai sa vezi ce arata analizele asta e unica solutie.
roxanika_ta multumesc de sfat.
mihaela te asteptam cu un raspuns pozitiv